Şimdi Ara

İlk defa bi kıza yazıcam ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kız benden 1 yaş küçük dersanede ara sıra göz göze geliyoruz instadan takipleşmiştik şimdi yazıcam ama daha önce hiç kimseye yürümedim dm den Ne yazmam lazım nasıl gireyim konuya .
    Not : reelde hiç konuşmadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam yaz,naber yaz yüzde 50 ihtimal engel yüzde 50 cevap
  • dmden konuşma reelden konuş
  • Up

• sanal ilişki kurmayin.

• Ah be bir benim şöyle dertlerim olmadı. Hayatta çok pasifim. Hep kıskanmışımdır sosyal insanları. Fakat sonra o kadar sosyallikten sonra acaba düşünmeye vakitleri oluyor mu diye düşündüm. Sonra olmasa da olur dedim.
  • Tecrubeli biri olarak veriyorum taktikleri

1. Oncelikle konusabiliyosan kesinlikle yuz yuze konus. En azindan bir iki kelime etmis ol yuz yuze ondan sonra instadan yazman daha kolay olur

2. Yuz yuze konusamam diyosan, kesinlikle slm, naber falan yazma. Instagramdaki fotograflarini incele. Ne biliyim kedisi vardir, dizi izlerken fotograf atmistir, kitap atmistir, muzik grubu fotografi atmistir vs. bunlarin uzerinden direkt soru sor, oyle gir konuya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafamkardo yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Ah be bir benim şöyle dertlerim olmadı. Hayatta çok pasifim. Hep kıskanmışımdır sosyal insanları. Fakat sonra o kadar sosyallikten sonra acaba düşünmeye vakitleri oluyor mu diye düşündüm. Sonra olmasa da olur dedim.
    İnsanın beynini geliştiren şey düşünmektir. Ne yazık ki iletişim kurmaktan düşünemiyoruz bile...

Yani hak veriyorum size ama sosyallik stresi azaltır ve insanın yapısı gereği gerekli bir şeydir denilebilir.
  • Belli bir süre her gece mutlaka iyi geceler de her sabah mutlaka günaydın de.

Başka da bir şey yazma.

Kesin tutar.

• Knk sihirli kelimeleri söylersen MARDA TONNE TAFANKARDO IXSERRİ HIRRIME kız kucağında soruyorsun bir de aq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumback -- 5 Mayıs 2018; 3:54:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.