Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN İÇERİ>>> KURULUMDAN SONRA SİLİNEN DRİVERLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar resmen kafayı yiyeceğim nolur yardım edin.
    2 gün evvel CASPER N240 MODEL (ikisi bir arada, tak çıkar, tablet PC) bilgisyarım çökmüştü bende bios tan windowstan indirdiğim ISO ile (Windows 10 Home "Creators Update") format attım. Ancak bu sürüm tabletimle galiba uyumlu değil. KURULUMDAN sonra ekran kartı ve ses sürücüleri TAMAMEN (aygıt yöneticisi de dahil) silinmiş. Ayrıca dokunmatik ekran da çalışmıyor.

Elinizde bu modele uygun win10 var ise link atabilir misiniz.
    Bu işler ile fazla ugrasmadigim için bir türlü çözüm uretemedim.
    Lütfen bi yardım edin

(GÜNCELLEME)

Evet arkadaşlargarantiye gerek kalmadı. Reeder W7ic marka bir tabletin Windows 8.1 yazılımını buldum. Şuan sadece kamera sorunu var onun dışında bir sorunlaşuan karşılaşmadım.
    Bu tür sorunlar ile karşılaşan Tablet veya Dokunmatik ekranlı laptobu olanlar buradan ( fullp rogra mlari ndir.com/windows-8-1-pro-turkce-tabletler-icin-iso-indir.html ) tabletler için Windows 8.1 (ISO) indirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 11 Haziran 2017; 18:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Driver bulma programları da işe yaramıyor. Ayrıca micro SD kart sürücüleri de yok. Bu ne melem iştir yav....😭

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 11 Haziran 2017; 2:32:49 >
  • Hocam CASPER sitesinde Windows 10 home diyor. Sen ne diye single language indirin ki? Hadi indirin niye kurdun? Şimdi yapacağın şey Windows 10 home iso indirip, bunu universal usb installer veya Rufus programıyla usb belleğe yazdır ve pcyi bu aygıttan başlat. Temiz kurulum yap. Sürücüleri o kendi kurar zaten. Eksik olanları da sen kurarsın artık..

• https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

Windows 10 u seç, dili seç ve 32 bit indir.

• ALLAH RIZASI İÇİN İÇERİ>>> KURULUMDAN SONRA SİLİNEN DRİVERLAR

ALLAH RIZASI İÇİN İÇERİ>>> KURULUMDAN SONRA SİLİNEN DRİVERLAR

Hocam ilk resimde PC min şuan kurulu sitemi gorrun ikinci resimde ise hangisini indirecegimi sormak için atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 10 Haziran 2017; 11:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Hocam CASPER sitesinde Windows 10 home diyor. Sen ne diye single language indirin ki? Hadi indirin niye kurdun? Şimdi yapacağın şey Windows 10 home iso indirip, bunu universal usb installer veya Rufus programıyla usb belleğe yazdır ve pcyi bu aygıttan başlat. Temiz kurulum yap. Sürücüleri o kendi kurar zaten. Eksik olanları da sen kurarsın artık..

Cevabınız için teşekkür ederim yeni yükleyeceğim sürüm silinmiş aygıt sürücülerini yükleyecekmi mi. Eksik aygıtlar sistem çöktüğünde de duruyordu hala. Format yaptıktan sonra da belirttiğim sürücüler yok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 10 Haziran 2017; 11:23:6 >
  • Şimdi sen önce yukarıdaki resimde ilk w10 u seç ve indir. Flaşa yazdır. Sonra sıfırdan temiz bir kurulum yap. Kurulumdan sonra yine bi kontrol et bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi sen önce yukarıdaki resimde ilk w10 u seç ve indir. Flaşa yazdır. Sonra sıfırdan temiz bir kurulum yap. Kurulumdan sonra yine bi kontrol et bakalım.

Tamam hocam denicem ikindi gibi cevap yazarım

• Hocam bi yanlışlık olmuş benim yüklediğim creators updade (en baştaki WİNDOWS 10) imiş

Zaten ben güncelleme yapmadan önceki orijinal sürümdeki son güncellemeler ile oyun modu gibi güncellemeleri almamistim. Yani benim suan anniversary updateyi indirmek lazım zannimca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 10 Haziran 2017; 12:52:19 >
  • Maalesef arkadaşlar umudunu kaybetmek üzereyim
    Sanırım PC çökünce driverlar bozuldu. Acaba garanti bu problemi çözer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 10 Haziran 2017; 16:31:12 >
  • Ya koskoca forumda bu bilgili adam yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 10 Haziran 2017; 18:18:23 >
  • Anlaşıldı benim işim servise kaldı...

• Gecmiş olsun benımde bılgım yok ama konu guncel kalsın dıye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Gecmiş olsun benımde bılgım yok ama konu guncel kalsın dıye yazdım.

Eyvallah kardeşim Allah razı olsun...

• Yeğen sen şimdi bana son durumu bi anlat bakalım. Kısa ve öz olsun.

• quote:

Yeğen sen şimdi bana son durumu bi anlat bakalım. Kısa ve öz olsun.

Kardeşim öncelikle yardımın için sağol.

Format attığım sürüm zaten win10 Creators Update'ymiş. Zaten ben bu durumun bana uyumlu olmadığını anlamistim. Millet Creators Update guncellemesi alırken bana gelmemişti.

Kısacası bu Windows sürümü dahili hoparlör, SD Kart, dokunmatik ekran vb. Tabletler türündeki cihazları desteklemiyor. Dokunmatik ekran umrumda bile değil ses, ekran kartı sürücüsü ve SD kart driverlarını halledebileyim yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 11 Haziran 2017; 2:43:8 >
  • Ne dersin hocam birde 8.1 i deneyim mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 11 Haziran 2017; 2:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kordak

quote:

Yeğen sen şimdi bana son durumu bi anlat bakalım. Kısa ve öz olsun.

Kardeşim öncelikle yardımın için sağol.

Format attığım sürüm zaten win10 Creators Update'ymiş. Zaten ben bu durumun bana uyumlu olmadığını anlamistim. Millet Creators Update guncellemesi alırken bana gelmemişti.

Kısacası bu Windows sürümü dahili hoparlör, SD Kart, dokunmatik ekran vb. Tabletler türündeki cihazları desteklemiyor. Dokunmatik ekran umrumda bile değil ses, ekran kartı sürücüsü ve SD kart driverlarını halledebileyim yeter bana

Şimdi usb var mı bu alette ve çalışıyor mu? Usb mouse tak ve recovery yapmayı dene,tabi format atarken silmediysen.

Eğer recovery yapamazsan, aşağıdaki adresten sürücüleri indir ve usb ile at. Nete bağlanabiliyor muydun bilmiyorum ama, eğer bağlantı varsa zaten direk indirirsin :

http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama

Bu tür bi alet kullanmadım hiç, sadece fikir yürütüyorum.

• Hocam bu siteyi denedim driverleri indirdim ancak aygit yometicisinde zaten driverlar yokki yukleyeyim. Recovery işine gelecek olursak zaten sistem 32 gb oldugu icin eski surumu sildim.

Pc de internet ve usb destegi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kordak -- 11 Haziran 2017; 3:5:51 >
  • Yani kisacasi driverleri sanirim bu surum tanimiyor yada en kotu ihtimal donanimdal bir sıkıntı oluştu. Zaten pc coktugunde ekran karti surucusunun yaninda unlem vardi surucu güncelleştirme de ise yaramiyodu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.