Şimdi Ara

Allah Rızası İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim imzamda şimdi sorunum şu windows 7 kuruyorum windows 7 sonra dxdiagtan bakıyorum ekran kartımın boyutu 1700 Mb olarak gözüküyor sonra gpu z den bakıyorum 2gb yani gerçek değeler windows 8 atıyorum bakıyorum dxdiag 5800 mb gpu z 2000mb şimdi bu dxdiagın daha cok mb olması lazımken daha az oluyor w8 cok karısık geliyor bana napmaliyim sorun nerde olabilir tesekkurler

• GeneralSmooker kullanıcısına yanıt
    Driver yada windows güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamTeli

Driver yada windows güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı..

Driverler güncel 14.4 whql güncellemeler tam.
  • Az önce bende baktım gpu-z de 2048mb gözüküyor, dx diag' da ise 1754 mb gözüküyor..
  • quote:

Az önce bende baktım gpu-z de 2048mb gözüküyor, dx diag' da ise 1754 mb gözüküyor..

HD 7870 XT mi ?
  • Hayır hd6850 ama yinede 2048mb vram görmüyor, hd7870xt 3gb değilmi ?
  • quote:

Hayır hd6850 ama yinede 2048mb vram görmüyor, hd7870xt 3gb değilmi ?

2gb hocam 6850 2gb demi birde son sorum ram 8gbmi
    Evet 8gb ram var, dixdiagda 8192 mb gözüküyor bellek, orada sıkıntı yok, hd6850 2gb versiyonu az bulunuyor, ekran kartının belleğinin 1754 mb gözükmesine bende şaşırdım açıkçası..
  • İlk önce belleğin 5000 civarı gozukmesi hypermemory ile alakalı. Dxdiag en doğru bilgiyi verir gpu z veriyi veri tabanından çeker. Neden 1700 civarı gozuktugunu ben de anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet 8gb ram var, dixdiagda 8192 mb gözüküyor bellek, orada sıkıntı yok, hd6850 2gb versiyonu az bulunuyor, ekran kartının belleğinin 1754 mb gözükmesine bende şaşırdım açıkçası..

Sorunu ben cozmeye calıstım hocam mantık şu ikimizinde vramları 2gb aslında dxdiag da 5800 civarı gozukmesi lazım ramden destek aldıgı icin bu durum windows 7de gecerli olmuyor sanırım windows 7 uyum hakkında windows 8 kurdum hocam 5870 mb gozukuyor peki oyunlarınızda kasma varmı *
    Vram belleğini 1500 mbden fazla dolduğunu görmedim, herhangi bir kasmada söz konusu değildi, belki 1700 mb geçerse kasma yapabilir belkide yapmaz, watch dogs kurup bakmak lazım vram ne kadar doluyor, ac4 yada hitmanda yüksek ayarlarda 1500 mb üstüne çıkmıyor vram..
  • quote:

Vram belleğini 1500 mbden fazla dolduğunu görmedim, herhangi bir kasmada söz konusu değildi, belki 1700 mb geçerse kasma yapabilir belkide yapmaz, watch dogs kurup bakmak lazım vram ne kadar doluyor, ac4 yada hitmanda yüksek ayarlarda 1500 mb üstüne çıkmıyor vram..

Hocam sorun w7 ile alakalı cozdum 2gb+vrama sahip bir ekran kartı ve 8gb ramin varsa boyle oluyormuş
    2 gb belleği kullanamıyomuyuz o zaman yoksa sadece dx diagdamı öyle gözüküyor ?
  • quote:

Kullanıyoruz hocam dxdiagda oyle gozukuyor sanırım zaten oyunlardada aynı performansı veriyordu testlerimde bence birşey yok genede birileri aydınlatmalı bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralSmooker

quote:

Kullanıyoruz hocam dxdiagda oyle gozukuyor sanırım zaten oyunlardada aynı performansı veriyordu testlerimde bence birşey yok genede birileri aydınlatmalı bizi

hocam ordamısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.