Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslae ben 3 yil once aof bankacilik kayit oldum 2016 sonuna kadar askerlik tecil ettirdim. 1. Yilin sonunda harc odemeyi kestim. Pasif olarak gözüküyor suan. Bu arada orgun olarak myo okudum bu yil myo mezun oldum ve sinavsiz dikey gecis hakkim var.

Soru 1. Harci yatirmadigim icin tecil yanmismidir

Soru 2 myo mezunu olanlarin tecil hakki var mi? Varsa eger aof ye devam edecegim icin onu yapmama gerek var mi?

Soru 3 aof dikey gecis sinavsiz kayit icin kayit olmaya gidecegimde benden askerlik durum beyani istiyolar bunun icin askerlik şubesine gitmem gerek sanirim. myo mezunuyum ve tecil yapmadim dedigim gibi askerlik şubesinde bi sikinti cikar mi

Soru 4. 3 yil once kayit oldugum bankaciliga harc odememedigimi soyledim 2 yildan fazla oldu silinmistir sanirim simdi aof dikey gecis yaparken o kayit problem cikarmaz dimi?

Bilgili arkadaşlar yardim edin lutfen.

Yas daha 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 12 Eylül 2015; 20:19:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-pasif olduğu için okuduğunuz görünmüyor buyuk ihtimal tecil yanar.
    2- myo mezunları 2 yil tecil hakkın var diplomayla halledebilirsin. Aofye devam edersen gerek yok okul halleder.
    3-diplomayla git hem tecil ettir bide durum belgesi al. Aof yi bitirince de yine 2 yil tecil hakkin var.
    4- Hayir sorun olmaz. Yani sanırım bankacılığı YGS ile kazandin. Bu yuzden dikeygecis hakkin devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

1-pasif olduğu için okuduğunuz görünmüyor buyuk ihtimal tecil yanar.
    2- myo mezunları 2 yil tecil hakkın var diplomayla halledebilirsin. Aofye devam edersen gerek yok okul halleder.
    3-diplomayla git hem tecil ettir bide durum belgesi al. Aof yi bitirince de yine 2 yil tecil hakkin var.
    4- Hayir sorun olmaz. Yani sanırım bankacılığı YGS ile kazandin. Bu yuzden dikeygecis hakkin devam eder.

çok sagolun hocam.

3. de söylediğinize şunu sormak istiyorum. myo mezun oldugun için hem tecil ettir hemde durum belgesi al dediniz bunu yaparsam ardından aöf ye sınavsız kayıt olacagım onun içinde aöf tecil ediyor mu?

yani ben mezun oldugum için 2 yıl tecil ettiricem aöf kayıt oldugum için değil

2 yılın sonunda hala aöf okuyo olursam askerlik şubesi kayıtlarında 2 yıl myo mezun tecili biter. aöf okuyor diye gözükür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

1-pasif olduğu için okuduğunuz görünmüyor buyuk ihtimal tecil yanar.

çok sagolun hocam.

3. de söylediğinize şunu sormak istiyorum. myo mezun oldugun için hem tecil ettir hemde durum belgesi al dediniz bunu yaparsam ardından aöf ye sınavsız kayıt olacagım onun içinde aöf tecil ediyor mu?

yani ben mezun oldugum için 2 yıl tecil ettiricem aöf kayıt oldugum için değil

2 yılın sonunda hala aöf okuyo olursam askerlik şubesi kayıtlarında 2 yıl myo mezun tecili biter. aöf okuyor diye gözükür mü?

Evet okuduğun sürece tecil olursun.
    Aof ye başladımı şubeye öğrenci belgesi gönderirler. Okul bitene kadar tecil olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.