Şimdi Ara

allah rızası için yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar W800 ümü ihtyaçtan satmıştım.fakat şimdi yeni bi telfon alcam.fakat ne alcağıma bi türlü karar veremedim.bi kere bnm için müzik çok önemli.yani w800 ün üstüne ssesi daha kötü bi telefon alamam.

Aklımda N80 vardı gerçi onun ses pek ii deil ama bşka bi kulaklıkla idare edeblrdm ama o da çok pahalı..
    W810 u düşünüyorum tip olarak süper hem de(w800 ümü aratmıcak bi telefon)
    N91 de olabilir diorum.fakat onun da flaşı yok.walla flaşı olsa direk N91 dicem ama....(gerçi o da pahalı ama
    şööle tam bi içime sinse gene ne yapıp edip alırım...

tam bunların arasında kalmışken bi de şimdi N73 çıktı bni iice kararsızlıın içine sürüklendim

acaba N73 ya da N80 i orjinal kulaklıklarıyla değil başka bir kulaklıkla mesela sony'nin bir kulaklııyla kullansam aynı W800 ya w810 da ki sesi alabilr myim---
    sizce hangisini alim gerçekten çok kararsızım tavsiyelernzii bekliyorumm.....(şimdiden teşekkürler)

• n73 mutlaka n73 de baska kulaklikla kullanabilirsin hoparlor sesi cok yuksek diger ozellikler felan tabiki n73
  • n73 keser seni anca
  • 3250 al diyecem ama onun da foto kalitesi seni tatmin etmez.
    Sen en iyisi arkadaşların dediği gibi N73 al.
    Herkes pusuya yatmış fiyatının düşmesini bekliyo zaten

• 6280 al paranıda çarçur etmemiş olursun. N73 şu aralar pahalı. Eğer illa onu alacam diosan biraz bekle derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

6280 al paranıda çarçur etmemiş olursun. N73 şu aralar pahalı. Eğer illa onu alacam diosan biraz bekle derim...

Çok doğru Teknolojiyi 1-2 adım geriden takp etmen akıllıca olur.

• n73 en iyi seçim olacaktır benje
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3250 al o da iyidir.
  • nokia en iisi
  • N73 pahalı evet şu an .Bence git bir tane 6233 ayda 6280 al,N73 düşünce ona zıplarsın
  • ya nokıa ya s.e. al başka markaları salla gitsin
  • bence de N73 al.bende ölesine ne alim die K790iyi sunmuştum foruma salla dediler ve çok memnunum N73ten
  • ya zaten herkes N73 ü öneriyo kamerası falan da gerçekten kaliteli ama N73 ün de tipi pek hoşuma gitmedi ama büyük bi ihtimalle ya N80 olcak ya da N73(gerçi ikisi de pahalı ama yakında düşer fiyatları blki temiz bi ikinci el düşer de alırz) :)

yani müzik olarak şu n80 e ya da N73 e orjnal kulaklıkları yerine ii bi kulaklık kullansam(mesela seenheiser)w800den aldıım verimin aynısını alablr mym? o kaliteyi bulablrmym?

işte en çok merak ettiğim konu bu?
  • ya kardeşim ses önemli ise w550i al gitsin ......
    yada k750i al yada w810i al
  • Arkadaşlar almışken iisin alsın türk telefoncular 2.eli nekadara sayıolar yarısından azına hiç yoktan zarar etmemiş olur. al sen n73 ü kimseyi dinleme.
  • N73 MUHTEŞEM SES AÇISINDAN
    HEM DIŞA VERDİĞİ SES DAHA İYİ...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

ya kardeşim ses önemli ise w550i al gitsin ......
    yada k750i al yada w810i al

aynenN73 te alınabilir ben şahsen N91,N73,w800 ve K750nin hayranlarıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 5 Eylül 2006; 23:29:45 >
  • 6230i hem cok ucuz artık hersey tamamdır
  • şuan sesde sony kral nokia nın tüm tellerini geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.