Şimdi Ara

Allah rızası için yardım edin(İNTİHAR EDİCEM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başımdan geçen ve benim için hayati bir meseleyi sizlere anlatıcam.İntihar etmek üzereyim o kadar durum kötü.Öncelikle tam okumadan lütfen cevap yazmayın ve dalga geçici yorumlar yapmassanız da ayrıca sevinirim,şimdiden teşekkürler herkese.

2009'un yaz ayındayız.Arkadaşımın ailesi yazlıkta ve evleri boş olduğu için onlarda kalıyoruz(Ben,ev sahibi ve bir arkadaşım daha toplam 3 kişiyiz).Akşama doğru 6-7 gibi gidip yiyecek ve alkollü içecekler aldık.Neyse hafiften başladık içmeye.Bu arada oyun oynuyoruz maç falan işte aramızda turnuva misali.Ev sahibi arkadaşın kız arkadaşı aradı ben ve yanımdaki arkadaşın sevgilisi yok.(Ben ileride elbet kısmetim çıkar diye uğraşmıyorum flört falan sevgili olaylarını sevmiyorum şu zamandaki)Neyse kız arkadaşıyla konuştu ne oldu dedik kız arkadaşım buraya gelicek siz takılın ben yan odaya geçerim falan dedi eyvallah çektik devam ediyoruz.Zil çaldı ve o da ne 3 kız ve ellerinde alkollü içecekler var.Bu nerden çıktı falan dedik ev sahibi arkadaşın sevgilisi bizim içinde kız getirmiş eğlenelim hep beraber dedi.Laga luga derken konuştuk eğlendik ama kafalar çok kötü oldu artık ben geçtim uyuycam diye içeri falan herkes bi yere dağıldı evde.Sonra sabah bi kalktım ki yatakta yanımda kız çırılçıplak ve bende aynı şekilde.Bu ne lan ....... diyip fırladım ve o hızla üst baş buldum ve dışarı çıktım çünkü şaşkındım.Neyse aradan 4-5 saat geçti ben sahilde düşünüyorum acaba birşey oldumu lan diye.Arkadaşım aradı ev sahibi dedi gelsene nerdesin falan iyi dedim az gezdim geliyorum.Eve bi gittim kız herkese demiş gece onunla yattık falan ki ben sarhoştum hiçbirşey hissetmiyorum.Şimdi aşağıda yazıcaklarımı bu yazıma göre değerlendirilmesini istiyorum.

Şuan aradan 1 sene falan geçti ve ben 2-3 aydır birisiyle ciddi bir ilişki yaşıyorum ve evlenmeyi de düşünüyorum.Kıza bana herşeyi anlat dedim geçmişinde ne oldu ne bitti anlattı bende aynı şekilde anlattım falan ama yukarıdaki olayı anlatmamıştım.Neyse dün gene konuşurken kız dedi herşeyinle ilkim olucaksın ve o geçen yazki olay gözümün önüne geldi durdum,konuşamadım kızın yüzüne karşı.Ne oldu kaskatı oldun falan dedi bende olayı anlattım işte.Kız diyor üzülme ben seni herşekilde kabul ediyorum falan ama ben kendimi öldürücem bu gidişle yediremiyorum kendime ben İstanbul gibi bir şehirde kendimi evleniceğim kişiye saklamak istiyor(D)um ve yaşama amacım bunun üzerineydi.Çünkü bir kızın koruyacağı tek şeyi vardır o da namusudur ben gidip başkalarıyla yatıp sonra düzgün kız ararsam adamlığa sığmaz bu.İşte olay bundan ibaret arkadaşlar kız sorun etme sen bilerek birşey yapmamışsın belkide hiç yapmamışsın diyor ama kızın yüzüne baktıkça o günü hatırlıyorum.Kıza dedim kafa dinlemem lazım 1-2 gün müsade edermisin tabii dedi nasıl istersen ama hertürlü kabul ediyor beni.Ama ben kendime yediremiyorum ne yapmalıyım arkadaşlar hayatımda ilk kez birisiyle ciddi düşünüyorum ve çok iyi ve düzgün bir kız.Allah rızası için bana yol gösterin ya intihar edicem saçma saçma düşüncelerim var.

• Kardeş sen isteyerek yapmamışsın namussuzun teki denk gelmiş sana o kadar.Kız arkadaşın da kabul etmiş daha ne ? Senin aldattığın yok bilerek bir şey yaptığın yok.Rahat ol.
  • Bunun için intihar edeceksen hiç durma hadi öldür kendini SS 'leri bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypérion

Kardeş sen isteyerek yapmamışsın namussuzun teki denk gelmiş sana o kadar.Kız arkadaşın da kabul etmiş daha ne ? Senin aldattığın yok bilerek bir şey yaptığın yok.Rahat ol.

Ya hocam öyle de o an gözümün önüne geldikçe midem kalkıyor psikolojik destek mi lazım unutamıyorum ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pismanım!

quote:

Kardeş sen isteyerek yapmamışsın namussuzun teki denk gelmiş sana o kadar.Kız arkadaşın da kabul etmiş daha ne ? Senin aldattığın yok bilerek bir şey yaptığın yok.Rahat ol.

Ya hocam öyle de o an gözümün önüne geldikçe midem kalkıyor psikolojik destek mi lazım unutamıyorum ya!

Ya sen kız mısın erkek mi?Eşcinsel ilişki falan mı oldu intahar ediceksin anlamadım ben olayı tam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

Bunun için intihar edeceksen hiç durma hadi öldür kendini SS 'leri bekliyoruz.
    sen bilerek yapmamışsın zaten ve kız seni kabul ediyor daha ne istiyorsun
  • quote:

quote:

O kadar etkiliyorsa psikoloğa gidebilirsin çok güzel muhabbet ediyo onlar iyi olur hem rahatlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

quote:

O kadar etkiliyorsa psikoloğa gidebilirsin çok güzel muhabbet ediyo onlar iyi olur hem rahatlarsın.

Alıntıları Göster
    Kız tecavüz etmiş neredeyse adam mızmızlanıyor. Bize gelmez ki öyleleri...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster

• keşke tek derdim bu olsa diceğin zamanlar gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

Bunun için intihar edeceksen hiç durma hadi öldür kendini SS 'leri bekliyoruz.
    bugün üye olmuş fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

gelmesine ne gerek var istiyorsan bunun için çalışan ve devlete vergi veren yerler var.

@BluePage 2009 yılında burada takılıyordum ve üyeliğimi bulamadım bu yüzden almak zorunda kaldım,ayrıca fake ile ne alakası var sen üye olurken direk 1 haftalık yada senelikti sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Alıntıları Göster
    psikolojik destek istiyorsan iyi bir para bayılman lazım eğer tanıdık yada konu dısından ucuza halledicek biris varmı dersen iljk önce üniversite bitsin her zaman pm at gel konuşalım ama boşuna yoruyorsun kendini her erkeğin böyle bir anısı vardırki bu seni diğerleriyle aynı yapıcak türden bir şey değil yani sen keyfine bak sorun etme önemli olan bundan sonrası sen şu andaki kız arkadaşınla yeni bir sayfa açmışsın sayfaları geriye doğru açarsan değişen hiçbirşey olmaz yani o olayı boşver oldu bikere de... ve mazeretine odaklan ... sen bir şey hatırlamıyorsun üstelik öyle bişeyin gerçekmi yalanmı olduğu kesin değil...yaniii şu andaki kız arkadaşına karşı bir yanlış yapmamaya çalış yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

keşke tek derdim bu olsa diceğin zamanlar gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

bugün üye olmuş fake

Alıntıları Göster
    burda nefes alsın yeter diyoruz buda gelmiş yok onla ilişkiye girdim yediremiyorum falan.
    COOL STORY BRO
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

gelmesine ne gerek var istiyorsan bunun için çalışan ve devlete vergi veren yerler var.

@BluePage 2009 yılında burada takılıyordum ve üyeliğimi bulamadım bu yüzden almak zorunda kaldım,ayrıca fake ile ne alakası var sen üye olurken direk 1 haftalık yada senelikti sanırım?

Alıntıları Göster
    Hocam okurken gerçekten korktum senin için kızın hamile çıkmasından falan.Ama durum öyle değişmiş.
    Hiç birşeycik olmaz senin suçun yok rahat ol.Kız seni herşeyiyle kabul edecekmiş zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

psikolojik destek istiyorsan iyi bir para bayılman lazım eğer tanıdık yada konu dısından ucuza halledicek biris varmı dersen iljk önce üniversite bitsin her zaman pm at gel konuşalım ama boşuna yoruyorsun kendini her erkeğin böyle bir anısı vardırki bu seni diğerleriyle aynı yapıcak türden bir şey değil yani sen keyfine bak sorun etme önemli olan bundan sonrası sen şu andaki kız arkadaşınla yeni bir sayfa açmışsın sayfaları geriye doğru açarsan değişen hiçbirşey olmaz yani o olayı boşver oldu bikere de... ve mazeretine odaklan ... sen bir şey hatırlamıyorsun üstelik öyle bişeyin gerçekmi yalanmı olduğu kesin değil...yaniii şu andaki kız arkadaşına karşı bir yanlış yapmamaya çalış yeter

yorum için teşekkür ederim asla bir yanlışım olmıcak kız arkadaşıma bundan eminim ama yüzüne baktıkça o gün geliyor aklıma neden bilmiyorum işte bunu atlatmam lazım bi psikolojik destek şart oldu sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

burda nefes alsın yeter diyoruz buda gelmiş yok onla ilişkiye girdim yediremiyorum falan.
    COOL STORY BRO

Alıntıları Göster
    adam belkı bekaretını korumak ıstıyordu nese olmus bıtmıs takma kafana bılmeden olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainCharisma

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hmm ok by
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Alıntıları Göster
    ya arkadaşım sen nesin acaba? millet ne dertlerle uğraşıyor bir de kendine bak. sana burdan uçarım. intihar etsen annen baban, sevgilin nolacak? sen bir tek kendini düşün zaten. saçma saçma konuşuyorsun valla. yok yediremiyorum intihar edicem falan? yok kendimi saklıyordum falan. şaka mısın? kızlarla iç alem yap olay bir aşama ileri gidince namuslu türk erkeği ol.

kendine gel!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.