Şimdi Ara

Allah rızası için yardım edin(İNTİHAR EDİCEM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faho

Allah rızası için yardım edin(İNTİHAR EDİCEM)

Alıntıları Göster
    1. o gece o kızın yalan söyleyip söylemediğini bilemezsin(belki kız soyunup yanına yattı olamaz mı ? )
    2. alkol aldık demişsin yani bilinçli olarak birşey yapman beklenemez bu yüzden herhangi bir suçun yok
    3. kız seni zaten kabul etmiş kafana takma boşuna kendini de üzme
    4. kızı görünce o gece aklıma geliyo demişsin o gece daha ne olduğunu tam bilmiyorsun bu sebepten kendine eziyet etme

en ciddi şekilde yardım etmeye çalıştım umarım faydam olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladiswar

ya arkadaşım sen nesin acaba? millet ne dertlerle uğraşıyor bir de kendine bak. sana burdan uçarım. intihar etsen annen baban, sevgilin nolacak? sen bir tek kendini düşün zaten. saçma saçma konuşuyorsun valla. yok yediremiyorum intihar edicem falan? yok kendimi saklıyordum falan. şaka mısın? kızlarla iç alem yap olay bir aşama ileri gidince namuslu türk erkeği ol.

kendine gel!

Kızlarla alem yapmadım bu 1.si muhabbet oldu ben kendim içerim kendim ...çarım afedersin kimseye bulaşmam ben kafam iyice döndükten sonra yattım ve sonra kalktığımda öyleydi işte iyi okumadan yorum yapma.Ayrıca ben alem yapmış olsam neden pişman olucam?İlk önce bi oku,anla sonra yorumla.

Ayrıca diğer dalga geçen 0-12 yaş arası bebeler sizlere lafım yok takılın kafanıza göre.

Biraz hava alayım gelince yorumları okurum(tabi adam gibi yorumları)diğer düzgün yorum yapan kardeşlerime teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

hmm ok by

Alıntıları Göster
    demek yanında o kız değilde öteki sap arkadaşın olsaydı ne yapacaktın çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

demek yanında o kız değilde öteki sap arkadaşın olsaydı ne yapacaktın çok merak ediyorum

Alıntıları Göster

napıcağını biliyorsun...

• quote:

Alıntıları Göster
    Çok büyük sorun dostum Allah düşmanımın başına vermesin,kimseyi senin durumuna düşürmesin
    İnsanlar yemek için bir lokma ekmeğin kavgasını yaparken,insanlar içecek su bulamazken takıldığın şeylere bak.
    Bunun için intihar etmeyi düşünüyorsan dakika durma aldığın nefes ziyan...

edit:ağır konuşmuşum biraz kusura bakma
    Ama gerçekten kendine yoktan yere dert arıyorsun,koca dünyada takacak bir şey mi bulamadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 15 Eylül 2010; 21:35:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

1. o gece o kızın yalan söyleyip söylemediğini bilemezsin(belki kız soyunup yanına yattı olamaz mı ? )
    2. alkol aldık demişsin yani bilinçli olarak birşey yapman beklenemez bu yüzden herhangi bir suçun yok
    4. kızı görünce o gece aklıma geliyo demişsin o gece daha ne olduğunu tam bilmiyorsun bu sebepten kendine eziyet etme

İçip içip adam öldürenleri neden hapse atıyorlar o zaman.Arkadaş takma kafana olur böyle şeyler.İlerde kendine yediremiceksen uzun vadede en mantıklı yol kızdan ayrılman.

• quote:

Orijinalden alıntı: pismanım!

quote:

Orijinalden alıntı: Vladiswar

ya arkadaşım sen nesin acaba? millet ne dertlerle uğraşıyor bir de kendine bak. sana burdan uçarım. intihar etsen annen baban, sevgilin nolacak? sen bir tek kendini düşün zaten. saçma saçma konuşuyorsun valla. yok yediremiyorum intihar edicem falan? yok kendimi saklıyordum falan. şaka mısın? kızlarla iç alem yap olay bir aşama ileri gidince namuslu türk erkeği ol.

kendine gel!

Kızlarla alem yapmadım bu 1.si muhabbet oldu ben kendim içerim kendim ...çarım afedersin kimseye bulaşmam ben kafam iyice döndükten sonra yattım ve sonra kalktığımda öyleydi işte iyi okumadan yorum yapma.Ayrıca ben alem yapmış olsam neden pişman olucam?İlk önce bi oku,anla sonra yorumla.

Ayrıca diğer dalga geçen 0-12 yaş arası bebeler sizlere lafım yok takılın kafanıza göre.

Biraz hava alayım gelince yorumları okurum(tabi adam gibi yorumları)diğer düzgün yorum yapan kardeşlerime teşekkür ederim.

kızlarla aynı ortamda içip zil zurna sarhoş olup nolacağını sanıyordun? kelebeklerle dans mı edicektiniz acaba? olan olmuş zaten. saçma saçma konuşma yok intihar edicem falan. milletin dertlerinin yanında seninki nokta bile değil. kendi kendini sıkıyorsun. kendi kendini dolduruyorsun " sen nasıl adamsın" falan diye.

kardeşim seninki dert bile değil. kendini doldurma. intihar diyorsun. o kadar kolay mı? intihar neyi çözecek? bu dünyadaki sevenlerine sadece dert bırakacaısn öteki tarafta allah yardımcın olsun zaten.

ulen konu fake değildir inşallah. o kadar yorum yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladiswar -- 15 Eylül 2010; 21:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: masti

quote:

İçip içip adam öldürenleri neden hapse atıyorlar o zaman.Arkadaş takma kafana olur böyle şeyler.İlerde kendine yediremiceksen uzun vadede en mantıklı yol kızdan ayrılman.

bu olayın adam öldürmekle ne alakası var? (ben durum için alkollüsün dedim yanlış anlaşılmasın)

• Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer yiğen
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti

quote:

Alıntıları Göster
    yazdıklarını gerçek olarak sayıyorum. bi kere karakter olarak zayıf birisin zaten burda sana ne deseler inanırsın da yaparsın da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

hmm ok by

Alıntıları Göster
    İntahar edilecek bir durum yok. Sen töbe etmişsen başka geriye ne kaldı ki. Rahat ol şampiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

İntahar edilecek bir durum yok. Sen töbe etmişsen başka geriye ne kaldı ki. Rahat ol şampiyon.

Alıntıları Göster
    dostum çok hassasın be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frod.

dostum çok hassasın be

Alıntıları Göster
    Özet geç be gülüm.
  • quote:

dostum çok hassasın be

Alıntıları Göster
    ne var bunda yahu amma abartmışsın bakirmiyin o yazlıktaki gece kızla yatmadan önce ? yaş kaç bu arada ?
  • Bu durumda namussuz sayılmazsın, kız da seni anlamış. Bir daha içkinin dozunu bilirsin ve böyle bir şey olmaz. Takma bence kafaya. En mutlu olacağın zaman bu zaman...
  • quote:

dostum çok hassasın be

Alıntıları Göster
    Bunun için intihari düşünüyorsan karşındaki kız ile hiç ciddi düşünme, ileride en ufak kavganızda "ilk önce kendini sonra o kızı vurursun" yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwe.

Bu durumda namussuz sayılmazsın, kız da seni anlamış. Bir daha içkinin dozunu bilirsin ve böyle bir şey olmaz. Takma bence kafaya. En mutlu olacağın zaman bu zaman...
    çok uzun okumadım ama bence ölme hayatta yaşanacak çok güzel şeyler var
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sen alkollü kafayla gidip yatmışsın. Yatar yatmaz kısa sürede sızmış olma ihtimalin yüksek. Bu yüzden bunu yapabilme ihtimalin düşük. Kaldı ki yaptın bilinçli değilsin. Ayrıca ciddi olarak düşündüğün bir kıza bunu söylemişsin ve seni kabul etmiş. Sen bu olayı söylemeyip ben böyle böyle yaptım kız arkadaşıma anlatırsam benden ayrılır deseydin haklıydın kötü bir durumdaydın. Ama kıza anlatmışsın ve sorun etmemiş. O zaman ortada problem filan yok. Ayrıca içkiden hemen sarhoş olan biriysen bırakmanı tavsiye ederim. Bu yüzden asla içki içmedim. İçmem de umarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Sen alkollü kafayla gidip yatmışsın. Yatar yatmaz kısa sürede sızmış olma ihtimalin yüksek. Bu yüzden bunu yapabilme ihtimalin düşük. Kaldı ki yaptın bilinçli değilsin. Ayrıca ciddi olarak düşündüğün bir kıza bunu söylemişsin ve seni kabul etmiş. Sen bu olayı söylemeyip ben böyle böyle yaptım kız arkadaşıma anlatırsam benden ayrılır deseydin haklıydın kötü bir durumdaydın. Ama kıza anlatmışsın ve sorun etmemiş. O zaman ortada problem filan yok. Ayrıca içkiden hemen sarhoş olan biriysen bırakmanı tavsiye ederim. Bu yüzden asla içki içmedim. İçmem de umarım...

Alıntıları Göster
    Lan var ya harbiden adamsın be. Helal olsun valla.
    Kızın geçmişi erkeğin geleceği önemlidir diye bi laf vardır, aklına bunu getir bu olay canını sıktığında.
    Önemli olan bilerek bi şey yapmamış olman, niyetin yani. Benim de başıma buna benzer bi olay geldi. Kendimi affetmedim affetmeyeceğimde ama, ben istemedim olmasını. Alkollüyken oldu, geçti bitti. Bunun için kendini suçlamamalısın. Intiharı falanda çıkar aklından, kendine gel. Karşında seni her şeyinle kabul eden, seni çok seven biri var. Onu düşün, sana bi şey olursa ne hale gelecek kız kim bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden

Lan var ya harbiden adamsın be. Helal olsun valla.
    Kızın geçmişi erkeğin geleceği önemlidir diye bi laf vardır, aklına bunu getir bu olay canını sıktığında.
    Önemli olan bilerek bi şey yapmamış olman, niyetin yani. Benim de başıma buna benzer bi olay geldi. Kendimi affetmedim affetmeyeceğimde ama, ben istemedim olmasını. Alkollüyken oldu, geçti bitti. Bunun için kendini suçlamamalısın. Intiharı falanda çıkar aklından, kendine gel. Karşında seni her şeyinle kabul eden, seni çok seven biri var. Onu düşün, sana bi şey olursa ne hale gelecek kız kim bilir...

Alıntıları Göster
    Beyler ben hepsini okudum siz okumayın.Hatta siz hızlıca kaçın ben oyalarım yorum falan yazarım.

Dostum neresini takıyorsun yaaaaaaa.Olmuş olmuştur bitmiş bitmiştir.Ohooooo bunu bile dert ediyorsan sen öldür bence kendini.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.