Şimdi Ara

Allah rızası için yardım edin(İNTİHAR EDİCEM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle bir olaydan pişmanlık duyuyorsan helal olsun demek düşer bize. Demek böyleleri varmış. Ben bir kendim sanırdım böyle. O anla ilgili hiç bir şey hatırlamıyorsan zaten yapmamış gibi hissetmelisin kendini. Tövbe et, Allah'tan af dile.
  • Dostum arakdaşlarında dediği gibi takma kafana geçmişte olan bir olay olmuş bitmiş bazılarımızında başına gelmiştir mutlaka böyle olaylar sonuçta alkol ortamı bilmeden bişi yapılmış belkide hiç yapılmamış kız seni kandırdı belkide yani bilemezsin fazla takma kafana artık bu yüzden intihar etmene değmez seni her halinle her türlü kabul eden seni seven birisi var karşında ona odaklan senisz ne hale gelecek o nasıl üzülecek sana bir şey olursa onu düşün biraz değmez geçmişte olmuş bitmiş bir olay için güven bize biraz ya cidden takma kafana olur böyle şeyler pişmanlık duyacağın bir şey yok ortada takma kafaya sen yeni kız arkadaşınla geleceğine bak gerisini düşünme fazla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden

Lan var ya harbiden adamsın be. Helal olsun valla.
    Kızın geçmişi erkeğin geleceği önemlidir diye bi laf vardır, aklına bunu getir bu olay canını sıktığında.
    Önemli olan bilerek bi şey yapmamış olman, niyetin yani. Benim de başıma buna benzer bi olay geldi. Kendimi affetmedim affetmeyeceğimde ama, ben istemedim olmasını. Alkollüyken oldu, geçti bitti. Bunun için kendini suçlamamalısın. Intiharı falanda çıkar aklından, kendine gel. Karşında seni her şeyinle kabul eden, seni çok seven biri var. Onu düşün, sana bi şey olursa ne hale gelecek kız kim bilir...

Teşekkür ederim dedikleriniz beni çok rahatlattı ciddi anlamda kendime geldim intihar falanda bi anlık sinirle yazdım zaten.

@maytere
    Aynen dediğinizi yapıyorum zaten hocam, benim karakterim bu zaten o kadar laf etmişler ama ben böyleyim değişemem yani.

@crazyboy1
    destekleriniz için çok teşekkür ederim okuyunca biraz kendime geldim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy1

Dostum arakdaşlarında dediği gibi takma kafana geçmişte olan bir olay olmuş bitmiş bazılarımızında başına gelmiştir mutlaka böyle olaylar sonuçta alkol ortamı bilmeden bişi yapılmış belkide hiç yapılmamış kız seni kandırdı belkide yani bilemezsin fazla takma kafana artık bu yüzden intihar etmene değmez seni her halinle her türlü kabul eden seni seven birisi var karşında ona odaklan senisz ne hale gelecek o nasıl üzülecek sana bir şey olursa onu düşün biraz değmez geçmişte olmuş bitmiş bir olay için güven bize biraz ya cidden takma kafana olur böyle şeyler pişmanlık duyacağın bir şey yok ortada takma kafaya sen yeni kız arkadaşınla geleceğine bak gerisini düşünme fazla...

hadi hadi, kendimizi kandırmayalım. sıcaktan mı soyundular yani

• kafayi taktiğin şeye bak yaa biri bilir bulamaz biri bulur bilemez nasi bi kişiliğin var senin anlamadim bide ciktiğin kizin sütten cikmiş ak kaşik old. nerden bilion die sorarlar adama

kız belliki senin aşiri safliğindan dolayi seninle mantik evliliği yapacak
    görünen köy kılavuz istemez

oyuna gelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 24 Eylül 2010; 11:59:54 >
  • Edebildin mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.