Bildirim
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM PLS PLS
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer Web Tasarım konusunda hiçbirşey bilmiyorsan sana Frontpage veya Publisher i öneririm , ama eğer ben bu işin kodlarını öğrenmek istiyorum diyosan işe HTML ile başlamalısın , onun içindewww.google.com dan " html dersleri " diye aratırsan karşına yüzlerce HTML dersleri çıkacaktır , ayrıca yine başka bir sorun olursa HTML ile ilgili , yine bu topic ten diğer arkadaşlara ve bana danışabilirsin Kolay Gelsin ... -
vallahi sagol abi bir bakim eyer olursa sorarım çok sogol ya şimdi yapmaya başlayım -
not defteri & ps -
sana tavsiyem macromedia ürünleri kullanman hem daha kullanşlı hemde daha profesyonel ( dreamwavear , firewroks , flash vs.... ) -
Kodlama Sayfa Tasarım ; Microsoft Office Frontpage 2003 \ Macromedia Dreamweaver MX 2004
Grafik tasarım ; Macromedia Fireworks MX 2004 \ Adobe Photoshop -
Dreamweaver , Flah, Photoshop, Illustrator... -
Microsoft FrontPage Photoshop notdefteri -
not defteri uzerine yoktur... -
Bence ilk başta Frontpage ile başlamak daha rahat olur.
Direk Dreamweaver başlarsan biraz karışık gelebilir.
Frontpage daha rahat ve kolaydır.
Direk kod yazacaksan tabiki forza756 nın dediği Not Defteri üzerine yoktur. -
quote:
Orijinalinden alıntı: forza756
not defteri uzerine yoktur...
+1 ben nuke kullanıyom ama neyse.. -
net framework dotnetnuke asp.net icin en kaliteli programlar
grafik icin macromedia fireworks ve adobe photoshop
web dizayn icin dreamweaver ya da frontpage
notepad vs -
MACROMEDIA FLASH
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X