Şimdi Ara

Allah Rızası için yokmu yardım etçek bi babayiğit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar ustaları 2 büyük sorunum var lütfen bilenler bi el atsın. birincisi ve en büyüğü bilgisayarda 2 ayrı harddiskte 2 tane windows kurulu açılışta eskiden bunu gösteriyordu ama şimdi en son hangi windows kurulduysa direk onu açıyo bunu tekrar eski haline nasıl getircez..diğer sorunum kurduğum harddisk D görünmesini istiyorum ama E olarak görünüyor.Bunu nasıl düzelticez bilenlerden cvp bekliyorum...

• Sürücü harfini değiştirmek içim:
    Bilgisayarım/Sağ tuş/Yönet/Disk Yönetimi/Sürücünün üstünde sağ tuş/Sürücü harfi ve yolu değiştir!

Diğer sorun için ise.. Başlat/Çalıştır/msconfig yaz... Orada Boot.ini' ye gel.. Ordaki kod içerisinde partition 2 diye bişiler yazıyor mu..?
  • evet kardeş boot ini denilen yere geldim şöyle bir ekran var

http://img255.imageshack.us/my.php?image=sadwd6.jpg

şimdi ne yapmam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BFCYBORG- -- 5 Şubat 2007; 0:33:00 >
  • Orada her ikisi de gözüküyor..! Normalde sorması lazım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Sürücü harfini değiştirmek içim:
    Bilgisayarım/Sağ tuş/Yönet/Disk Yönetimi/Sürücünün üstünde sağ tuş/Sürücü harfi ve yolu değiştir!

Diğer sorun için ise.. Başlat/Çalıştır/msconfig yaz... Orada Boot.ini' ye gel.. Ordaki kod içerisinde partition 2 diye bişiler yazıyor mu..?

usta sana helal olsn daa ne dıım

• bak arkadaki jumperları değiştireceksin. Slave yapacaksın istemedeiğin windows yüklü olanı ona göre de jumper ı değiştireceksin. Arkasında şeması vardır harddisk üzerinde slave yapmak için.
  • ikiside gözüküyor fakat açılışta windows seçim ekranı gelmiyorsa bilgisayarımdan sağa tıkla özelliklere gir
    gelişmişten başlangıç ve kurtarma diye bi seçenek var onun ayarlarına gir yukarda işletim sistemlerini gösterme süresi var onu aç süreyide 10 saniye falan yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • d yerine e olamsını istiyorsan tekrar format atmalısın (harddisk i böldüğü yerden yapabilirsin)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.