Şimdi Ara

allah rızasıı için acil yardım....:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okulun internet cafesinde bilgisayarlarda Win2000 kurulu...deyyusun biri parola koymuş bilgisayarlardan birine kullanamıyoruz onu yanii bioss şifresii deil win2000 kullanıcı paolasıı...nasıl açabiliriz kullanıcı adını guest yapıp ziyarettçi olarak gireyim dedim o hesapta kapalıı yardımcıı olursanız çok büyük sevap işliceksiniz....şimdiden teşekkürler...

KİLİT NEDENİ:http://forum.donanimhaber.com/m_4758011/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epcot -- 2 Aralık 2005, 23:44:00 >

• yokmu hiç sevap kazanmak isteyen...cennet kapıısunu aralamak isyeten:D :))))
    arkadaşlar tek yolu format mı bunun başka türlü almazmı yaniii
  • Cia commender programını kullanarak Win 2000' in şifresini kırabilirsin. Programı başka bir bilgisayarda çalıştır önce. Sana bir açılış disketi yapacak. O disketi windows açılırken göster. Yalnız dosya sisteminin NTFS olması gerekiyor yoksa çalışmaz. Kolay gelsin.
  • 1-Ortamda domain varmı
    2-Ortak kullanılan bu pc local admin olarakmı çalışıyorsu yoksa açılan bir user ilemi kullanılıyordu.

detay verirsen yardımcı olunabilir.
  • açamazsın uğrasma...
  • Merhaba, Bilgisayari güvenlik kipte başlat daha sonra oradan Administrator kullanıcı ile bilgisayara bağlan ve diğer tüm şifreleri kaldır. Bilgisayar kurulurken administrator şifresini kendin belirlersen kimse makinene şifre koyamaz koysada şifreyi kaldırma yetkisi sende olur.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardimsever

Merhaba, Bilgisayari güvenlik kipte başlat daha sonra oradan Administrator kullanıcı ile bilgisayara bağlan ve diğer tüm şifreleri kaldır. Bilgisayar kurulurken administrator şifresini kendin belirlersen kimse makinene şifre koyamaz koysada şifreyi kaldırma yetkisi sende olur.

Saygılarımla

uygularsan açabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tez için yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.