Şimdi Ara

ALLAHA emanet olun arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 aya yakın bir süredir KO hayatım bitmişti zaten burdaki arkadaşları kardeşleri gerçekten cok sevdim yeri geldi paylaştık yerigeldi ögrendik ama sonunda yolun sonuna geldik 20 agustos 2008 tarihi itibariyle izmir poligon denizci er eğitim tugayında bahriyeli olarak askerlik görevime başlıyacağım .... aranızda üzdügüm birileri olduysa affola kendinize çok ama çok iyi bakın askerden sonra büyük ihtimal süper bi dönüş yapıcam hakkınızı helal edin ALLAHA emanet olun... iyi forumlar

88/3 O ŞİMDİ BAHRİYELİ

• Allah yolunu açık etsin, güle güle git güle güle gel bahriyeli demek çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: N@HEAT

5 aya yakın bir süredir KO hayatım bitmişti zaten burdaki arkadaşları kardeşleri gerçekten cok sevdim yeri geldi paylaştık yerigeldi ögrendik ama sonunda yolun sonuna geldik 20 agustos 2008 tarihi itibariyle izmir poligon denizci er eğitim tugayında bahriyeli olarak askerlik görevime başlıyacağım .... aranızda üzdügüm birileri olduysa affola kendinize çok ama çok iyi bakın askerden sonra büyük ihtimal süper bi dönüş yapıcam hakkınızı helal edin ALLAHA emanet olun... iyi forumlar

88/3 O ŞİMDİ BAHRİYELİ

güle güle git güle güle gel

• ßß
  • SaLıCakLa KaL....
  • En büyük asker bizim asker

güle güle kal sağlıcakla
  • qüLe qüLe qit qeL Jnm.!!
  • hayırlı teskereler iş. kazasız belasız qidip qelirsin
  • kazasız belasız atlatman dileğimle güle güle git güle güle gel ....
  • O Şimdi Bahriyeli..

Nerdeyse Bu Forumla Beraber Büyüdük Böle Bir Askerlik Haberini Ümit Ediyorum Bizde Forumda Veririz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 14 Ağustos 2008; 19:41:22 >
  • ooo güzel yerdir poligon dinlenme tesisleri benim de acemilik yerimdi öyle rahat acemilik yapan varmıdır bilmiyorum inş. kazasız belasız bitirirsin,hayırlı teskerler...
  • GüLe GüLe git sağsağlim geL
  • seneyede ben gitcem hayırlısı.. umarım çabucak bitirir su gibi geçer askerliğin su gibi geççek zaten
  • Hayde eyw..
  • N@HEAT Arkadaşım Allah Yardımcın Olsun Yolun Bahtın açık Olsun

Plain Of Death ßilal Sana Çok Selamları Var Yolun Bahtın Açık Olsun Dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RmTeamNo -- 15 Ağustos 2008; 23:03:58 >
  • allaha emanet ol yeter.
  • allaha emanet ol
  • çok çok sagolun benim için ne düşünürseniz allah hepinize 10 katını versin inşallah ..

bu arada yeni ögrendim sınıfım dalgıçmış yani dalgıç olcakmısım artık knighta rahat rahat dalın ben sizi kurtarırım
  • sende aeo kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.