Arkadaşlar bu bilgisayar beni deli edecek aldıgımdan beri doğru düzgün kullanmak nasip olmadı ben ne bok yiyim denemediğim yol kalmadı
oyun oynarken bilgisayar kapanıyordu power değiştir dediler değiştirdim olmadı ram dediler onuda değiştirdim olmadı bios pili bitmiştir dediler onu değiştirdim olmadı işlemci fanı yetersizdir dediler onu değiştirdim olmadı sonunda anakart yandı yenisini aldım yine olmadı sonra işlemci fan ayagı tutacağı kırıldı onu söktüm yenisini aldım geldim taktım bu seferde ram çalışmıyor ne yapacağımı şaştım şimdiki problem işlemcinin mandalını kapatınca bilgisayar açılmıyor açılıyor ama siyah ekran olarak kalıyor mandalı açıkken açılıyor normal bu seferde işlemci fanı yerine oturmadıgı için bilgisayar kapanıyor neden olabilir bu bilgisayar benim ömrümü yedi sonunda kıracağım
şimdiki sorun işlemci fanının mandalını kapatınca bilgisayar açılıyor ama siyah ekranda takılıyor kapatmayınca normal açılıyor buseferde oyun oynarken kapanıyor
Helal parayla alıyorsun yine nasip olmuyor bu kadarda olmazki ya
Tam olarak sorununu yazarmısın , ilk olarak cpu soğutucuyu tam olarak oturtmalısın işlemci üzerine , oturtmassan aşırı ısıdan yanar kullanamassın yani ilk onu hallet , birde sistemini yazarmısın
işlemciyi tam olarak mecunu sürüp yerine oturtdum ama mandalını sıkınca bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor mandalını sıkmayınca normal açılıyor
sistem
CPU Türü DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+ Anakart Adı Palit PA101 Anakart Çipseti nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer Sistem Belleği 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) Ekran kartı Geforce 8500 Gt 512 Mb BIOS Türü Award (09/19/07)