Şimdi Ara

allahın belası üüniversite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitenin liseden tek iyi yönü var o da daha rahat olması (ortamın). İnsan lisedeki ortamı arıyor ama malesef bulamıyor ve liseyi özlüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedesem1234

şimdi makine müh okuyorum bilgisayar sıkıntılı bir meslek türkiyede onun için bıraktım ama en baba meslek Avrupa abd kıtalarında

ben makina okuyorum bilgisayar da olmak için nelerimi vermezdim ama yaptım bir salaklık bu arada hangi ünide okuyorsun ve nasıl ilk dönemden 9 ders aldın kaldığın ve geçtiğin dersler neler? bi yardımcı olayım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Ben 3 yildir hazirligi gecemedim bana ne demeli?

hangi ünidesin dostum.
  • Illa 4 senede bitireceksin diye bir kaide yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1 hafta filan gitmişimdir derslere ama geçecek kadar notlar alabildim
    Önemli olan çalışmak üniversite lise gibi değil öyle sınavdan bir iki önce çalışıp dersleri geçmek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

quote:

şimdi makine müh okuyorum bilgisayar sıkıntılı bir meslek türkiyede onun için bıraktım ama en baba meslek Avrupa abd kıtalarında

ben makina okuyorum bilgisayar da olmak için nelerimi vermezdim ama yaptım bir salaklık bu arada hangi ünide okuyorsun ve nasıl ilk dönemden 9 ders aldın kaldığın ve geçtiğin dersler neler? bi yardımcı olayım sana

akdeniz üniversitesi kaldığım dersler teknik resim edebiyat satranç kültürü kimya(büyük ihtimal) algoritma
    geçtiğim dersler İngilizce fizik makine müh giriş matematik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

quote:

akdeniz üniversitesi kaldığım dersler teknik resim edebiyat satranç kültürü kimya(büyük ihtimal) algoritma
    geçtiğim dersler İngilizce fizik makine müh giriş matematik

bence dert edecek bir durum yok konuşmaya bile değmez sadece teknik resimi ihmal etme gerisi yapılır hadi yat uyu senin sorunun yok dostum ciddiyim.

• cool story muhtemelen ama 1 sınıfta kalıyosan bence sınava girme direkt sanayiye kaydol diferansiyel denklemler, akışkanlar mekaniği, dinamik ve makina elemaları diyor ve seni sanayiye doğru uğurluyorum bilgisayar mühendisliğinde algoritma, discrete kasardı ama mak. müh. yanında myo kalırdı
  • 8 dersten 2 derse büte kaldm tercümanlik okuyrm

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Hangi okuldasın özeldeysen kolay bence mühendislik

Excuse me!

• quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

cool story muhtemelen ama 1 sınıfta kalıyosan bence sınava girme direkt sanayiye kaydol diferansiyel denklemler, akışkanlar mekaniği, dinamik ve makina elemaları diyor ve seni sanayiye doğru uğurluyorum bilgisayar mühendisliğinde algoritma, discrete kasardı ama mak. müh. yanında myo kalırdı

buyrun
     allahın belası üüniversite

• quote:

hocam dersleri bilmiyorum sadece okula sınavlarda gittim toplam girdiğim ders sayısı 1 haftayı geçmez

Iste bu cumle o kadar dersden kalmanjn tek nedeni , kulak asinaligin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

8 dersten 2 derse büte kaldm tercümanlik okuyrm

tebrik ederim
  • quote:

hocam dersleri bilmiyorum sadece okula sınavlarda gittim toplam girdiğim ders sayısı 1 haftayı geçmez

Haketmişsin.
  • quote:

quote:

cool story muhtemelen ama 1 sınıfta kalıyosan bence sınava girme direkt sanayiye kaydol diferansiyel denklemler, akışkanlar mekaniği, dinamik ve makina elemaları diyor ve seni sanayiye doğru uğurluyorum bilgisayar mühendisliğinde algoritma, discrete kasardı ama mak. müh. yanında myo kalırdı

buyrun

BU HERHANGİ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ!!!

seni sanayiye doğru uğurluyoruz

• quote:

quote:

quote:

buyrun

BU HERHANGİ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ!!!

seni sanayiye doğru uğurluyoruz

teşekkür ederim ben yarın işe gideyim

• versin. bende bilgisayar da okuyorum. hocan iyiyse geçer, değilse kalırsın .net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

1 hafta tatilimiz var o da büt haftasıyla aynı hafta ben napayım ?
    quote:

Orijinalden alinti: Sentez*

1 hafta tatilimiz var o da büt haftasiyla ayni hafta ben napayim ?

şu profil fotografn mı gif midir nedir değiştir artık be bilader bıkkınlık verdi yıllardır aynı . + üniversite pişmanlıktır .
  • canın sagalsın güzel kardeşim senden değerli mi boşver sıkma tatlı canını
  • Benimde dersler baya kötü itü makina zor abi bitmiyor üni bitmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.