Şimdi Ara

allahın belası üüniversite (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tryunar

7 ders büte kaldı napalım bırakalım mı

Nasıl yaptın laaaaa
  • Geçme notu kaç üniversitede ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirkaN 35

quote:

Nasıl yaptın laaaaa

Sorma bütünleme de rövanşları alacağım kılıcımı biliyorum

• Rezil ulkeyiz girmek zor bitirmek zor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MirkaN 35

quote:

Nasıl yaptın laaaaa

Sorma bütünleme de rövanşları alacağım kılıcımı biliyorum

Yaparsın sen

• Arkadaşlar benim sorum biraz farklı.Ben bir üniversitede saü inşaat mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim.Diyelim ki bu sene ygs lys ile başka bir üniversitede inşaat müh. kazandım.Beni 1. sınıftan mı başlatırlar 3. sınıftan mı bunu nasıl öğrenebilirim.
  • Jaycees kullanıcısına yanıt
    Dersler hepsi ayniysa saydirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

Arkadaşlar benim sorum biraz farklı.Ben bir üniversitede saü inşaat mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim.Diyelim ki bu sene ygs lys ile başka bir üniversitede inşaat müh. kazandım.Beni 1. sınıftan mı başlatırlar 3. sınıftan mı bunu nasıl öğrenebilirim.

Geçen yıl gazı inşaat okuyan arkadas bu yıl Pamukkale inşaata geldi.normalde 2 olmasi lazim ama bazı dersleri saydiramadigi için 1.sınıftan bizle dersler alıyor. Bana göre tercih yapmadan önce bi üniversiteye git konuş ona göre tercih yap. Boşu boşuna aynı dersleri görme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışsaydın kardeşim. Sen çalışma sonra Allah'ın belası üni.

allahın belası üüniversite

nalet olası işletme çalışamadım sınavdan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

quote:

Arkadaşlar benim sorum biraz farklı.Ben bir üniversitede saü inşaat mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim.Diyelim ki bu sene ygs lys ile başka bir üniversitede inşaat müh. kazandım.Beni 1. sınıftan mı başlatırlar 3. sınıftan mı bunu nasıl öğrenebilirim.

Geçen yıl gazı inşaat okuyan arkadas bu yıl Pamukkale inşaata geldi.normalde 2 olmasi lazim ama bazı dersleri saydiramadigi için 1.sınıftan bizle dersler alıyor. Bana göre tercih yapmadan önce bi üniversiteye git konuş ona göre tercih yap. Boşu boşuna aynı dersleri görme

Tamam hocamda ikinci siniftan falanda ders alabiliyor muyuz o da cok onemli?yoksa bazilarinin sayilmamasi onemli degil ama gidip 1.siniftan baslamak cok sacma olur sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Septams

Dersler hepsi ayniysa saydirirsin

Hocam peki beni 3ten baslatirlar mi onemli olan bu canli ornegini gordunuz mu ya yada yasadiniz mi?

• Jaycees kullanıcısına yanıt
    Ders katologlarini karsilastir diger unidekindelerin hepsinj saydirabiliyorsan baslarsin

• bro hiç okula gitmemişsin sen bıraksan da yenı bı tanesıne baslasanda yapamazsın ki yani kendi kendine sor gitmeden olma yüzdesi kaç

okula gitmeden kağıt doldurarak mühendis olamazsın mümkünatı yok ayrıca lys falan kassan ne olacak gene kazanırsın ama gene gitmezsen gene aynı dava.
  • Can dusuruyorsunuz iyi oluyor.Okul 6 7 senede biterse iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

quote:

Alacağın ders sayısı fazla olmazsa alttan 2. Sınıftanda ders alırsın

• Oturup calısmak cokmu zordu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.