Şimdi Ara

allahın belası üüniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 9 dersin 5 inden kaldım napcam 1. sınıfım daha geçen sene de bilgisayar müh bıraktım bırakırsam büyük ihtimalle aile katliamı çııkar

• Bizimkiler hala aciklanmadi ve daha harf notu beklicez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ne okuyorsun neden bıraktın pc müh

• quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

şimdi ne okuyorsun neden bıraktın pc müh
    şimdi makine müh okuyorum bilgisayar sıkıntılı bir meslek türkiyede onun için bıraktım ama en baba meslek Avrupa abd kıtalarında
  • Kalma sebebin buyuk ihtimalle dersi anlamaman degil calismaman. Ben de hemen hemen ayni durumdayim ama yapacak bisey yok. Butlerde yapabildigimi yapicam. Kalanlari alttan alirim artik. Gecmeye calismak icin 2.donem onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Kalma sebebin buyuk ihtimalle dersi anlamaman degil calismaman. Ben de hemen hemen ayni durumdayim ama yapacak bisey yok. Butlerde yapabildigimi yapicam. Kalanlari alttan alirim artik. Gecmeye calismak icin 2.donem onemli
    hocam dersleri bilmiyorum sadece okula sınavlarda gittim toplam girdiğim ders sayısı 1 haftayı geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedesem1234

hocam dersleri bilmiyorum sadece okula sınavlarda gittim toplam girdiğim ders sayısı 1 haftayı geçmez

Alıntıları Göster
    Sonuçta 4 yıl içinde bu dersleri verebilme şansın var verirsen de sene uzatmadan mezun oluyorsun öyle değil mi?Oturup çalışman gerekiyor sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK MEZUNLARI TAŞ MI YESİN?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

Sonuçta 4 yıl içinde bu dersleri verebilme şansın var verirsen de sene uzatmadan mezun oluyorsun öyle değil mi?Oturup çalışman gerekiyor sadece

Alıntıları Göster
    bu dönem kaldım hala 4 senede bitirme şansım varmı
  • Welcome to Cehennem
  • Üniversitenin kıymetini anlayamamissin heralde 1 sene görmuş geçirmissin calış işte derslerine not al çalış...

• quote:

kendi cevabını vermişsin. Bu arada bişe olmaz okuayacaksan oku . Seneye ogrenirsin . baraja falan takılırsın en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Üniversitenin kıymetini anlayamamissin heralde 1 sene görmuş geçirmissin calış işte derslerine not al çalış...
    10 dersin 7 sinden kaldım alttan aldığım 2 dersi geçmişim bu dönem 1 dersten geçmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

kendi cevabını vermişsin. Bu arada bişe olmaz okuayacaksan oku . Seneye ogrenirsin . baraja falan takılırsın en fazla

Alıntıları Göster
    Ne diye mühendislik yazdın öyleyse ? Kolay olabileceğini mi düşündün

• Hangi okuldasın özeldeysen kolay bence mühendislik

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockyin

Hangi okuldasın özeldeysen kolay bence mühendislik
    akdeniz üni
  • Bende uniye gecsem diye dua eder oldum bence degerini bil lisede gereksiz tipler ve gereksiz dersler cok

• benimde 4 tane var, bütte 3'ü verilecek gibi

termo, istatistik, seramik, mekanik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor.16 -- 14 Ocak 2015; 17:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.16

benimde 4 tane var, bütte 3'ü verilecek gibi

termo, istatistik, seramik, mekanik
    Desene öldük be koçum
  • Yıllar yıllar yılllar boyu süren okullar zaman kaybı sadece.
    Devletin bir politikası bu tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Yıllar yıllar yılllar boyu süren okullar zaman kaybı sadece.
    Devletin bir politikası bu tabi...
    konusu gelmişken sorayım. mak. müh. 1. sınıfım teknik resim dersinden vizeden 34 finalden 56 aldım. ortalama 47.2 oluyor. ama geçme notu 48 miş. sizce hoca geçirir mi yoksa büte falan mı girmem lazım ve büte girince yine geçme notu 48 mi oluyor? eğer 48 ise bütünlemeden 58 alsam geçiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.