Şimdi Ara

ALLAHIN SOPASI YOK EY FATİH TERİM! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüpçüye talimat gelmiş yada kaypaklık etmiş ikisinden biri tüpçü şaşırtmadı.
    terim aysalla tüpçü arasında kaldı iki ucu boklu değnek.

bu "milletin parası" muhabbeti nedir ya hangi milletin parasıymış tff gelirlerine bakın oturduğunuz yerden ötmeyin zır zır.
    terimin görevine son verildi ise ipe ipe öderler tazminatı ki ödüyorlar zaten forumdaki muhasebecilere dert olmuş gene ağlıyorlar.
    terim aysaldan da yüklü tazminat alacaktı vakti zamanında onu es geçti orda hata yaptı.
    elin oğlu söke söke alıyor yerliler mi kel bırakın bu işleri sanki parasını kendileri veriyormuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Tazminat ve milli takım.

Milli takım ruhunun içini boşalttı. Rezil etti. Kendi de rezil oldu.

Kimse adam yerine koymuyor artık. Ciddiyeti kalmadı.

ilerleyen süreç de görürüz adam yerine konup konmadığını.
  • TFF,özerk bir kurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu herif yıllar önce Milan dan kovulduğun da tazminat alması için,takım çalıştıramaz şartı vardı. Ne yaptı peki, tabi ki oturdu, takım çalıştırmadı Milan dan gelen tazminatları çatır çatır yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Günlerdir FT istifa etti söylemleri gırla giderken ses seda çıkartma 3.5 milyon € tazminat alacakmış haberleri yayılsın hem istifa edip hem de tazminat almak neyin nesi diye millet ayaklansın yine sus bu saçmalığa artık futbol kulüpleri bile karışmaya başlayınca olayın soğumayacağını anlayınca ben kovuldum bu da tazminatım de.

Bir insanın kendine yaptığını yedi düvel bir araya gelse yapamaz demiş atalarımız FT bunun kanlı canlı örneği. Kol kola bile gelmem dedikleriyle sırıta sırıta imzalar atarken, kader ortağım diye gazlayanlarla iş yaparken her türlü destekle kendi kurduğu kadroyu saha içini bırak saha dışında bile idare edemeyen, oyuncuyu kadro dışı bırakamayan, oyuncusu uçakta ana avrat giderken ses seda çıkaramayan, damadının telefonuyla gece vakti kebapçı basmaya gidip mekana girince çiçekler saksılar arasından sıvışan, bunca başarısızlığı ve sansasyonun sonucunda yüzüne söylenen yalandan sonra kovulan bu kovulduğunu bile açıklayamayan bir adam olarak bu maceranın sonuna geldi.

Bu yaşananlarda başrol kendisidir, yazan yöneten kendisidir. Bu rezillik destanının mimarını hala Galatasaray için bir umut olarak gören varsa uyansın o uykusundan. 2000 yıllarındaki Galatasarayı uçuran FT yok uzun zamandır, borusu ötmeyen bu FT var. Kendine hayrı olmayan adamın GS a faydası olmaz, olamaz artık bu gerçeği kabullenmenin zamanı geldi.

Tudordan iyidir ya da VEFA argümanlarıyla gelmeyin, günümüz futbolunda başarı isteniyorsa böyle vefalı olalım, geçmişte şunları bunları yaptı romantikliklerine yer yok. Tudordan iyidir mevzusuna gelirsek herhangi bir futbol foto muhabiri bile Tudordan kat kat iyi hocadır. Tudorun günlerdir yok Lucescu geliyor, FT geliyor, X hoca geliyor yönetim üst akıl arıyoruz lafları ortada fink atarken hala çıkıp bir laf etmemesi, bir reaksiyon göstermemesi kendisine olan inancını bizlere çok güzel anlatmaktadır. Tez elden bu çapsızdan kurtulmamız gerekli.

Şu yazdıklarını kabul etmeyen, Galatasaray taraftarı değildir.İyi gün dostudur, çakma taraftardır, bu günlerde çok popüler olan söylemle "sucuk ekmekçi"dir.

Fatih Terim'in bu saatten sonra Galatasaray ile anılması bile yanlıştır.Geçmişte yaptıklarına teşekkürler, ancak gelecekte böyle insanlara bu kulübün ihtiyacı yoktur.

• Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Olayın doğruluğu bir kenara,

Ben Federasyon başkanı olsam " yaptığın ahlaksızlık kurumumuza zarar veriyor" der tek taraflı fesih yaparım kuruş para da vermem. Kanun karşısında da her daim haklı olurum bu konuda.

Gayet açık ki federasyon al şu parayı kapa ağzını takımı bırak demiş ve o da kabul etmiş.

Bu konu üzerinde vatan millet propagandası yapmanın manası yok. Herkes para için çalışıyor. Fatih Terim de kendisine uzatılan 3.5 milyon euro yu geri çevirmedi. Olay bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bu herif yıllar önce Milan dan kovulduğun da tazminat alması için,takım çalıştıramaz şartı vardı. Ne yaptı peki, tabi ki oturdu, takım çalıştırmadı Milan dan gelen tazminatları çatır çatır yedi.

Nasil calistirmadi? Sonraki sezon tazmintattan vazgecip Galatasaray'a geldi.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Tabi oyle, bir anlasma var ve gorevine son verirsen odersin.Katilmadigim sey ise oyle bes kurus vermeden falan yollayamazsin ahlaksizlik derken adam oldurmedi bu adam bi mekana gidip tartismislar.Kaldi ki ttf baskani karar veremez tazminat verip vermemeye.O yonetmiyor ki Talimat gelmeden tupcunun fatih hocayi kovabilmesi icin 1 ay boyunca gunde 3 ogun yurek yemis olmasi lazim
  • Hay Fatih Terimin parası kadar başınıza taş düşsün ya bi bitmediniz gitti açıp açıp durmayın şöyle konular
    İnsanlar üzerinde etkisi olan, gündemde olan firmaların ahlak ve şirket politikaları vardır. Siz firma olarak görseniz de onlar yaşayan canlılardır. O yüzden bu tür durumlarda adam vurmanız veya bu adamın birini dolandırması aynı şeydir. Kurumlar bu tür durumlarda karşı tarafla tek taraflı fesih yapabilir ve bu durumda tazminat ödemez. Olay " kurumsal imajı bozma, şirket politikalarına aykırı davranma " gibi şeylere dayandırılabilir.

Ben TFF olarak sınırlandırmıyorum olayı.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Tamam da ne yapmis ne ? Mekan basti deniyor 3 kisiyle mekan mi basiliyor ? Sirf 10 tane garson tarzi adam vardir zaten digerlerini saymiyorum.Ne olmus silah mi cekilmis benim bilmedigim ?

Ben milli takima giderken bizi sattigini dusunen biriyim o gun bizi birakti gitti birilerinin kayigina binip,bugun o birileri hocayi kayiktan atti.Bunlar ayri sey ne kadar kizsamda haksizlik yapamam.Kurumsal imaji cok dusunuyolarsa evrakta sahtecilikten uefadan ceza alan adamin baskan olamamasi lazim.Oralara girersek cikamayiz.
    Olayın kamera kayıtları bilmem neleri var.

Zaten kendi yaptığı açıklamalarda da adamı tehdit ettiğini, icab edeni yaptığını söylüyor. Kamuoyunda dolanan hiçbir iddiayı yalanlamadı.

Tekrar söylüyorum,

ben olayı fatih terim veya federasyonu düşünerek yapmadım. Ben olsaydım bunu bu şekilde yapardım kuruş da tazminat vermezdim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Bu yüzden Avrupa şampiyonu dünya 2.si olduk değil mi? Allah razı olsun terimden. Müthiş bir hoca. Aldığı parayı sonuna kadar haketti. Angelotti conte Zidane kadar kazanması normal. Onlar kadar başarılı. ADSAFAFAFSGSG

Hadi bırak brader ya akşam akşam

saydığın hocalar terimden en az 2 kat fazla lıyorlardır.. hiddink milli takımdan 5 milyon aldı.. lafı önce başkalarına edin.. terim gitti göreyim bakayım hadi başarılı olun..

Avrupa şampiyonasına katılan takım direktörleri içinde en fazla maaş alan Fatih Terim diye biliyorum. Sıralaması yayınlanmıştı daha önce.

• Son bir senede milli takımda yaşanan olaylar zaten Fatih hocanın istifa etmesini gerektiriyordu ancak o ne yaptı, etmedi. Ta ki kovulana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki 15 yılda sırasıyla olacakları söyleyeyim;

Galatasaraya gidecek kovulacak

Milli takıma gidecek kovulacak

Galatasaraya gidecek kovulacak

Milli takıma gidecek kovulacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 milyon lira arasında para almış olacak toplam.

ne yaptı ?

gs deki başarıları da fetönün avrupa ayağının başarısıdır Allah bilir.
  • 2013'de Galatasaray'ı satmasının cezasını ilahi adalet ödettirdi. Hem dayak yedi rezil oldu, hemde 14.5 milyon TL'yi almak için kovuldum dedi tekrar rezil oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

2013'de Galatasaray'ı satmasının cezasını ilahi adalet ödettirdi. Hem dayak yedi rezil oldu, hemde 14.5 milyon TL'yi almak için kovuldum dedi tekrar rezil oldu.

bjk Şenol'u gönderiyor mu? insanlar kurtulmak istedikleri hocalarını gönderirler başka takımlara..
  • Tek derdiniz F.T'in aldığı tazminat.Fatih Terim'i savunmuyorum ama suçlamıyorum da.Hanginiz yıllık 3.5 milyon euroyu reddedebilirsiniz?
    Hanginiz kovulduktan sonra verilecek yüklü tazminatı reddedersiniz kaçınız?
    Ben size söyleyim hiç biriniz reddedemezsiniz.Bu kıskançlığın nedeni F.T'in yüklü miktarda maaş ve tazminat alması siz alamıyorsunuz diye çekemiyorsunuz işte.
    Bu ülke kaç tane Fatih Terim gibi bir hoca çıkardı ki?Kaçınız Fatih Terim gibi olabilirsiniz.Hiçbiriniz olamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 31 Temmuz 2017; 22:26:7 >
  • Bu imPARAtora türkiyenin futbol direktörü yakıştırması yapılıyordu a'dan 'ye herşey ondan sorulacak vs..

Gelinen noktada türk futbolunun ne denli içi boş bir olgu olduğu ortaya çıkmış oldu. Bizde futbol diye birşey kalmadı. Allah bu adam ve bunun gibileri tekrar galatasarayımıza getirtmesin inşallah.

Bu adam Galatasarayın rivayı satmasının en büyük sebebidir bana göre.. Ne zaman gelse muazzam transfer ücretleri ödeterek anlık başarılar yakalamış ve bu anlık başarılarının ardından inanılmaz enkazlar bırakmıştır. Galatasarayın son 10 15 yıllık döneminde başarısız olduğu sezonlara bakıldığında terim hiç takımın başında olmamasına rağmen o başarısız kadronun ilk mimarı herzaman terim olmuştur. Kötü gidişatı iyi sezebilen bu özelliğinide her seferinde zamanında kullanarak kendisi takımdaki çatlaklar başlar başlamaz takımı ilk terk eden olduğu için bir kısım taraftar tarafından terim gitti takım çöktü terim büyük adam algısı yaratmayı başarmıştır.

Teknik direktörlüklede pek alakası yoktur. Dünyaca ünlü isimler italya döneminden çok kötü anılar ile anlatır terimi.. Bunun yanında terim her geldiğinde bir başkanın başı yanmış ve milyon euroluk borç ve geleceği olmayan takım bırakılmıştır. Şu an bunca kötü geçmişe rağmen terim gelsin demek galatasarayın yakın zamanda florya ve gs adasını satması demektir. Terim gelirse seneye şampiyon olurmuyuz evet.. Ancak 3 yada 4 yıl sonra ise enkaz ile başbaşa kaldığımızda terim çoktan kaçmış olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.