Şimdi Ara

ALLAHIN SOPASI YOK EY FATİH TERİM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomstr

Türk milli takımı orası. Çalıştırmadığın halde havadan 14,5 milyon TL para alamazsın. Vatan millet Sakarya kardeş.

eğer Türk milli takımı ve Türk futboluna katkı dersen birinci sıraya Terim'i yaz.. ,2,3,4,5 sıralar zaten boş olur.. Adam geri lakan 2+2 senelik alacağını almıyorsa bu büyük bir fedakarlıktır..
  • quote:

Türk milli takımı orası. Çalıştırmadığın halde havadan 14,5 milyon TL para alamazsın. Vatan millet Sakarya kardeş.

Bu takıma hiç bir şey katmayan Hiddink kaç para aldı biliyor musun?

Milli takım son 20 senede 2 kere Euro Cup'a gitti. İkisinde de takım başında Terim vardı.

Milli takımdan birisi para alacaksa o adam Fatih Terim'dir.

Her başarılı adamın kuyusunun kazıldığı, medya manipülasyonlarıyla algı yönetimi yapılan şu ülkede

Dünya kupasına gitmek için geriye sadece 4 tane maç kalmışken takımın başındaki adamın kovulmasına ses etmeyen VATANSEVERLER parayı dert eder olmuş.

Terim'in altını kazdılar ve büyük ihtimal bu ülke tekrar dünya kupası göremeyecek. Derdin para mı? Vatanını böyle mi seviyorsun? Vatan millet Sakarya? Vatan millet Sakarya diyen adam 4 maç kalmışken hocasına sahip çıkar.

• ALLAHIN SOPASI YOK EY FATİH TERİM!
  • Bak o kadar saçma ve boş noktaya odaklanıyorsun ki, esas mevzuyu göremeyecek kadar körleşiyorsun...

Milletin parası dediğin parayı kullanan Fatih Terim değil, o sözleşmeyi tasarlayan Fatih Terim değil, Galatasaray'ı çalıştırırken beni Milli takıma alın diyen kendisi değil...

Tff başkanı Yıldırım Demirören bütün bu saçmalıkların baş aktörüdür. O sözleşmeyi yapıyorsan ve sözleşmeli adamı kovuyor isen paranın hesabını da vereceksin...

Şimdi Terim'i geçtim, demek ki devletle sözleşmeli iş yapsak ve devlet kafasına göre vazgeçse biz o parayı istemeyeceğiz ? Bakkal mı bu kardeşim ?!

İçinizdeki kini nefreti kusmak için medyanın algı saçmalıklarına atlamayın...Milletin parası Yıldırım Demirören gibi adamın kontrolünde git ondan hesap sor !
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Çakma vatan millet sakarya diyen adam Fatih Terim'in kendisi zaten. Mekan bastım dövdüm diyerek artistlik yapan kendisi.

Hem öyle artistlik yapacaksın. Sonra da çalıştırmadığın halde Türk milli takımından 14,5 milyon TL havadan para alacaksın.

Midem bulandı. Daha çok dayak atsalarmış keşke Terim'e. Çakma artist.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bak o kadar saçma ve boş noktaya odaklanıyorsun ki, esas mevzuyu göremeyecek kadar körleşiyorsun...

Milletin parası dediğin parayı kullanan Fatih Terim değil, o sözleşmeyi tasarlayan Fatih Terim değil, Galatasaray'ı çalıştırırken beni Milli takıma alın diyen kendisi değil...

Tff başkanı Yıldırım Demirören bütün bu saçmalıkların baş aktörüdür. O sözleşmeyi yapıyorsan ve sözleşmeli adamı kovuyor isen paranın hesabını da vereceksin...

Şimdi Terim'i geçtim, demek ki devletle sözleşmeli iş yapsak ve devlet kafasına göre vazgeçse biz o parayı istemeyeceğiz ? Bakkal mı bu kardeşim ?!

İçinizdeki kini nefreti kusmak için medyanın algı saçmalıklarına atlamayın...Milletin parası Yıldırım Demirören gibi adamın kontrolünde git ondan hesap sor !

bir de şu var.. adamın daha 3+2 yıllık sözleşmesi var ve sadece 1 yıllığını alıyor.. başkası olsa o 5 senenin tamamını alır..

• quote:

Çakma vatan millet sakarya diyen adam Fatih Terim'in kendisi zaten. Mekan bastım dövdüm diyerek artistlik yapan kendisi.

Hem öyle artistlik yapacaksın. Sonra da çalıştırmadığın halde Türk milli takımından 14,5 milyon TL havadan para alacaksın.

İsmin gibi sadece zehir saçıyorsun.. kovmasalardı çalıştırırdı.. madem kovuyorsun o durumda geri kalan yılların parasını verirsin.. adam hekkı olan 5 yıllığı değil sadece 1 yıllığı alıyor.. Yıldırım Demirören neden başkan oldu bu arada? Şike dosyasını kapatmak için miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

İsmin gibi sadece zehir saçıyorsun.. kovmasalardı çalıştırırdı.. madem kovuyorsun o durumda geri kalan yılların parasını verirsin.. adam hekkı olan 5 yıllığı değil sadece 1 yıllığı alıyor.. Yıldırım Demirören neden başkan oldu bu arada? Şike dosyasını kapatmak için miydi?

Midem bulandı midem. Bu rezilliği bile savunuyorsunuz ya. Adam çalıştırmadığı halde Türkiye milli takımından 14,5 milyon TL havadan para alacak.

Mekan basıp, vatan millet, aile, Türkiye diye övünen adam.

• quote:

quote:

quote:

Midem bulandı midem. Bu rezilliği bile savunuyorsunuz ya. Adam çalıştırmadığı halde Türkiye milli takımından 14,5 milyon TL havadan para alacak.

Çalıştığın şirkete ben istifa edeyim diyeceksin, yok diyecek senle çok işimiz var güzel adam. 10 gün sonra birileri gelecek seni kovduk diyecek. O parayı söke söke alırsın. Alacaksın. Almazsan adam değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

quote:

quote:

Çalıştığın şirkete ben istifa edeyim diyeceksin, yok diyecek senle çok işimiz var güzel adam. 10 gün sonra birileri gelecek seni kovduk diyecek. O parayı söke söke alırsın. Alacaksın. Almazsan adam değilsin.

He kardeş he. Mekan basıp çeşit çeşit rezillikler çıkaracaksın. Hala orada duracaksın. Durduracaklar seni orada. Afedersin de sen kimsin?

Türk milli takımı orası.

• quote:

quote:

quote:

Eğer futbolda Türkiye diye övünecek bir adam varsa oda Terim'dir.. Şimdi gelecek birisi.. bakalım kaça gelecek.. cok durmayıp oda kovulacak bakalım ne alıp gidecek.. Terim yoksa başarıda görmezssiniz.. 2002 dünya 3^lü bile onun kurduğu çekirdek kadronun üzerinde şekillenmiştir.. Türkiyede futbol adına olan her başarıda az çok o vardır..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 25 Ağustos 2018; 1:20:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

quote:

quote:

He kardeş he. Mekan basıp çeşit çeşit rezillikler çıkaracaksın. Hala orada duracaksın. Durduracaklar seni orada. Afedersin de sen kimsin?

Türk milli takımı orası.

Durdurmadılar kovdular.. kovarsan parasını da verirsin.. Galatasaray dan ayırıp Galatasaray'in önüne takoz konurken nasıl sevinip kabul ediyorsanız bunu da kabul edeceksiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

FT yi misak-i milli sinirlari icinden bir tek gsliler seviyor onlarinda hepsi degil yani.

Bu adamin su milli takim olaylari artik kendi fisini cektirmistir.

Artik lobiside kalmadi 96-00 ve 12-13 zamanlarindaki lobi yok.

İnsallah gsnin basina gecer ve kariyerini kensi eliyle bitirir

2013 de atılan bir tweet, anlatamadık.
    ALLAHIN SOPASI YOK EY FATİH TERİM!

kendi etti kendi buldu gs başkanının elemanı olmayı kendine yediremedi tüpçünün yamağı olmayı seçti, sonunda bahşişi cebine sıkıştırılıp tekmeyi vurdular, beter olsun

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Gorevine son verildi kardesim alacagini alacak.Milli takim olunca gonullu mu calisiliyor ? Fatih terim fiorentinadan gonderilince son senesinin parasini aldi ama baska takim bilerek calistirmadi.Cunku hem para alip hemde baska takimla anlasip ordan para kazanmayi istemedi.Avam bir hareket olarak gorebilirsin yada gormezsin ama adamin inandigi degerler bu.Eger tazminat aldiysa milli takimdan bu sene baska takim calistirmayacak demektir.Ben beklemiyorum bu sene takim calistirmasini.

Onu gectim bu terim dusmanligi nedir ? Milli takimin ne basarisi varsa onun da arkasinda terim var bugune kadar.Bu neyin nankorlugudur ?
  • quote:

quote:

quote:

Terim, hiç çalışmadan milli takımdan 14,5 milyon TL tazminat parası alacak. Milletin parası bu.

RPV hiç çalışmadan ne kadar alıyor? Terim başkaları gibi kalan sözleşmesindeki tüm paraları alsa o 14.5, 50 olurdu..

Orası Türk milli takımı. Terim gitsin Galatasaray'dan istediği tazminatı alsın.

Milli takımdan o tazminatı alamaz. Milletin parası.

Milletin parasını başka mecralarda savun önce , TFF gelirleri devletten sağlamıyor biraz cahil olmasanız kavramları ayırt edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Gorevine son verildi kardesim alacagini alacak.Milli takim olunca gonullu mu calisiliyor ? Fatih terim fiorentinadan gonderilince son senesinin parasini aldi ama baska takim bilerek calistirmadi.Cunku hem para alip hemde baska takimla anlasip ordan para kazanmayi istemedi.Avam bir hareket olarak gorebilirsin yada gormezsin ama adamin inandigi degerler bu.Eger tazminat aldiysa milli takimdan bu sene baska takim calistirmayacak demektir.Ben beklemiyorum bu sene takim calistirmasini.

Onu gectim bu terim dusmanligi nedir ? Milli takimin ne basarisi varsa onun da arkasinda terim var bugune kadar.Bu neyin nankorlugudur ?

Terim düşmanlığı sadece Terim düşmanlığı değildir.. Terim düşmanlığının esası Galatasaray düşmanlığıdır.. Peki bir kısım Galatasaraylılar buna niye atlıyorlar.. Cahil dost düşman başına..

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Ben biliyorum niye dusman olduklarini.Onlarin derdi ego mego kavga degil.Galatasaray dusmanliklari yuzunden milli takima zarar verme pahasina terime dusmanlik ettiler.Sanki her turnuvaya katiliyomusuz gibi.Isin garibi katildigimiz butun turnuvalarda terimin parmagi var
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Tazminat ve milli takım.

Milli takım ruhunun içini boşalttı. Rezil etti. Kendi de rezil oldu.

Kimse adam yerine koymuyor artık. Ciddiyeti kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Temmuz 2017; 3:40:40 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    bizim paramızla değil sponsor gibi gelirlerle ödeniyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.