Şimdi Ara

ALLAHINI SEVEN BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle netlerin çok iyi ben 11 e geçtim hedefim acıbadem tıp obp nedeniyle hamda ilk 300 lerde olmam lazım böyle olunca bende 300 olmuşken 100 olsun kafasıyla hamda ilk 100 hedefliyorum . 9. Sınıf ortalamam 84.5 10. Sınıf 91.2 11 Birinci dönem ortalama 94.Tatil şuana kadar boş geçti.Gerçekten geç kalmış hissediyorum düzenli çalışma alışkanlığım yok.Lütfen akıl verin bana yorumlarınız çok önemli benim için.

• Kardes bu gidisle kafayi yersin Allah askina sen calis elinden geleni yap hayirlisi neyse o olsun.İllede benim hedefim var diyosan bide mezuna kalirsin hedefe ulasirsin. Bu kadar darlama kendini okurken ben darlandim he.
  • Haklısın reis de korkmaya başladım nedensiz bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtkuBoyy -- 28 Ocak 2019; 23:53:12 >
  • Ya kardeşim sanki Acıbadem den başka üniversite yok. Hacettep var Dokuz eylül var dert edinilecek bir durum değil. İlk 100 e girecekmiş gibi çalış fakat 5 bin olsun 10 bin olsun. İnsanlar buralara girebilmek için lise bittikten sonra 1-2 sene daha çalışıyorlar bir de senin derdine bak. Şimdiden bu stresi yaptıysan seneye daha kötü olur.
  • Ben de 11. Sınıfım ve benim de tatilim şu ana kadar boş geçti. Hedefim senin kadar yüksek değil ama yine de yukarı bir hedef. O yüzden şu anda program hazırlıyorum. Hocanın son günlerde işlemediği Ayt konularını bitirip Tyt Geometri ve Türkçeye geçeceğim. Hâlâ geç değil hocam bence endişe etme başlarsan devamı gelir, yaparsın.
  • Genc arkadaslar 9 10 dan konu birakmayin 11dede ozellikle trigonometri basta olmak uzere eksiksizce halledin bide anlam bilgisinde eksiginiz varsa paragraf cozun kitap okuyun. Benim 12de ve mezunda en cok yakindigim sey okudugumu anlamamakti.12. Siniftada isin formulu konulari hizlica bitirip bir an once denemelere baslamak.
  • öncelikle geç kalmadın önünde daha yaklaşık olarak 500 gün var sana şu tavsiyeleri verebilirim
    1-11 i çok sağlam tut ayt nin yarısı 11 yani sınavın yaklaşık %30 u 11 den geliyor o yüzden her zaman önceliğin 11 olmalı
    2-eğer 11 e çalışırken zamanın kalırsa tyt matematik çalışabilirsin bu süre zarfında
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Hocam var tabi ki iyi okullar ama hedefime göre ve neklentilerime göre hedeflediğim okul gerek teknolojisi gerek akademik kadrosu bende diğer okullardan daha üstün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHenry

Ben de 11. Sınıfım ve benim de tatilim şu ana kadar boş geçti. Hedefim senin kadar yüksek değil ama yine de yukarı bir hedef. O yüzden şu anda program hazırlıyorum. Hocanın son günlerde işlemediği Ayt konularını bitirip Tyt Geometri ve Türkçeye geçeceğim. Hâlâ geç değil hocam bence endişe etme başlarsan devamı gelir, yaparsın.
    İnşallah dostum başarılar seneye görüşürüz
  • Benim bir diğer sıkıntım telefon bağımlılığı ve kitap okuma alışkanlığım yok ve 20 sf okuyunca sıkılıyorum. Bunlar için de tavsiye alabilirim okul başlayınca instagram ve oyunları silmeyi düşünüyorum.
  • Up
  • Up
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 3:1:40 >
  • Up
  • çok kasmışsın zamanında ben de senin gibiydim şuanki durumum kıdemli mezun 2.kademe
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.