Şimdi Ara

Allchate hiçbir şey yazmamak lazım 🚫 (Tribunal içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmeyenler için Mor yazının sahibi reportlanan oyuncu. Yeşiller takım arkadaşları, kırmızılar rakip takım.

http://imgur.com/a/zitq9

reddit link:http://tr.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1mdvjg/looking_at_some_tribunal_cases_and_this_happens/

Tribunalde bu davaya denk gelen oyuncunun dedikleri: "so doing some tribunal case cause of boredom ran across this the one thing the lux said the whole game was :( and the whole enemy team reported but look at that chat fiddle sticks spamming raciest slurs at the enemy Darius wish cancer"

~~
    Şimdi bu dava bakan veletler hiç chate bakmadan punish dese bu lux'a yazık değil mi? Boşu boşuna time ban, warning hatta belki permaban yiyecek. Bende tribunal'in IP verdiği dönemlerde çok davaya baktımda bu kadar masum olanını ilk defa görüyorum. Aga bu nedir? Reportlayanlar ayrı kafada ve %99 premadeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• trde hiç birşey yazmadan chat ban yiyoz bize yazık değil mi
  • trye tribunal gelse bunları çok sık görürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

trde hiç birşey yazmadan chat ban yiyoz bize yazık değil mi

Orası zaten ayrı saçmalık.

• Tribunal dedikleri şey bu mu ? İstediğimiz gibi bakabiliyor muyuz mesela EUW'da oynuyorsak ?
  • 3 4 oyun falan daha vardır belki onlara baktınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

3 4 oyun falan daha vardır belki onlara baktınmı

Davaya ben bakmadım linkini verdim zaten mesajda.

Evet bu. İstediğin gibi bakamıyorsun davalara. Önüne rastgele geliyor sen report sebeplerini (bazıları descriptionu abartıp hayat hikayelerini yazıyor), chati, farmını, kastığı itemları inceleyip ya öldürün yada salıverin diyorsun sonra senin gibi birkaç kişi daha o davaya bakıyor oy çoğunluğu neyse o karar çıkmış okuyor. Eğer punish fazlaysa time ban, warning hatta permaban bile yiyebilir. @DoubleJift

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bu arada ben bunlar yetkili birisi tarafından kontrol ediliyor diye biliyorum, strong majority vesaire derece veriyorlar sanırım. Çoğunluğun punish verdiği case de onaylanmayabiliyor yani, tersi de aynı şekilde. Yanlış mıyım? Diğer türlü saçma olur bayağı.

@NDS
  • ben böyle perma ban yedim
  • quote:

chat ban gibi saçma bir ceza yok insanları yola getiriceklerini sanıyolar ama çileden çıkıyo feedleyen adama laf yapıyosun hakkın bitiyo o sırada o sana laf koyuyo o an cevap veremiyosun insan daha fazla deliriyo :D
  • yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

ben böyle perma ban yedim

bence 2 ie kastığın içindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

ben böyle perma ban yedim

bence 2 ie kastığın içindir

inandın he her mesajımı alıntılayıp 2 ie yazıcan
  • quote:

gg yazdım diye chat ban yedim. Oyunun neresi iyiydi ****** dediler ve 4 premade olarak reportladılar
  • Düşündüm de TR'ye tribunal gelirse asla yazmam.

Malum ergenler.
  • karşı jungler solo veya mid oynadığımda laneme kamp kurduğunda oyun sonu reportluyorum belki ban yer diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Düşündüm de TR'ye tribunal gelirse asla yazmam.

Malum ergenler.

of düşünemiyorum
  • :(
  • Tam sayfa görüntüsü verilmemiş. Oyun ranked değil galiba ve sanırım karşısı 5 premade. Olur öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 15 Eylül 2013; 4:43:08 >
  • Permaban için bi' yetkili bakıyordur ama normal 3 gün, 1 hafta banlar için bakmıyorlar. Yeni tribunale girdim baktım şimdi 25 davada karar vermişim pardon demediklerim dışında hepsi ya warning yada time ban almış @Nasus

Ranked olması önemli değil ki, önemli olan sistemin bozuk olması. Şimdi karşısı luxu reportladı, bu davaya bakan tribunal sakinlerinin (!) çoğu chate elini bile sürmüyor. Direk punish'e basmayı alışkanlık edinmiş insanlar var. Maç boyunca yazdığı tek şey ":(" olan birinin time ban yemesi oldukça olası. @BelieveMe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.