Şimdi Ara

Chekitch gibi foruma faydası olmayıp her konunun altına olumsuz yorum yapanlar banlamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendilerini komik veya eğlenceli sanıyor olabilirler ama mizah anlayışımızın bir olmadığını göstermek için site yönetiminden bu kişilikte şahsiyetleri banlamasını talep ediyorum. İnsanlar gruba faydalanmak ve bilgi almak için giriyorlar ama bu tarz faydasız kişiler insanları demotive etmekten başka bir şeye yaramıyor. Ben liberal ve sosyal haklardan haberdar birisiyim ama özgürlük demek her posta olumsuz yorum yapmak değil. Bu alenen insanları rahatsız etmeye yönelik bir davranış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1- Şu sıralar hem ders
    2-hem ingilizce
    3- hem de programlama çalışıyor
    4- akşamları dizi film izliyor
    5-oyun oynuyor
    5- forumda 6 saat geçiriyor
    6- ablası ailesine çok hırslı hazırlanıyorum diyor ama akşamları bişiler yapıyor tam anlamadım
    7- Bazen acaba kendimi bu 15 saat gibi kısa bir gündelik yaşantının içine çok mu sıkıştırıyorum diye düşünüyor
    8- ingilizceyi bitirip hazırlığı atlayacağım(hazırlığı atlamak için öğrenmiyorum vaktim yeterince olduğundan doldurmak istiyorum mezun senesi).
    9-Programlamayı da bir an önce öğrenip proje geliştirip üniversitede yan gelir elde etmek istiyorum çünkü maddi durumu kısıtlı.
    10- Film ve oyuna da genelde akşam 7.30dan sonra takılıyor.
    11- Günde 6 gün 6.30 saat, 1 gün 8 saat uyuyor
    12- omega 3 hapı kullanıyor
    13- YKSdeki hedefi sayısalda 19400e girmek.

Buna rağmen her şey olmaya çalışıp hiçbir şey olamayan adam olacak
  • benim güncel crush listesi
    1- bestie livey akerman diyen kız
    2- helin chavo
    3- deniz satar
    4- benim hocam geometri hocası
    5- hande sarıoğlu
    6- selin hocanın tırnak povu
    7- macfitte benchin altından kurtardığım kızıl abla
    8- lalsakinol
    9- @saritutku
    10- yks23hedef15knın izmirdeki ablası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE8554585 -- 14 Kasım 2023; 0:38:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banlasalar nolcak dedesinin hattıyla yeni hesap açar :Dd

• Chekitch gibi foruma faydası olmayıp her konunun altına olumsuz yorum yapanlar banlamalı
  • Olumsuz yorum yapmıyor boş konu açan değişik tiplerle dalga geçiyor.

• Herkesle sorunu var boş konu açan değişiklerle değil tek bir iyi yorumunu görmedim

• Kaç tane yan hesap kurdun la dhde böyle boş beleş adamlara 7 8 beğeni gelmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ablanla ilgili açtığın konuya gir ordaki like sayım kadar ala🐴 mezun kardeşim 😅

• yine 200k olacaksın

• AHAHAHAHA Forumda 2 tane boş boş konuşanla dalga geçtik diye banlanmalı yazmış birde, benim forumdaki tek eğlencem sizin gibi boşlarla dalga geçmek

ayrıca git dersini çalış yoksa seneye de dalga geçerim senle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 14 Kasım 2023; 9:31:48 >
  • Let him cook

• 3 numaraya aspor melike çelik hoca

• 1- Şu sıralar hem ders
    2-hem ingilizce
    3- hem de programlama çalışıyor
    4- akşamları dizi film izliyor
    5-oyun oynuyor
    5- forumda 6 saat geçiriyor
    6- ablası ailesine çok hırslı hazırlanıyorum diyor ama akşamları bişiler yapıyor tam anlamadım
    7- Bazen acaba kendimi bu 15 saat gibi kısa bir gündelik yaşantının içine çok mu sıkıştırıyorum diye düşünüyor
    8- ingilizceyi bitirip hazırlığı atlayacağım(hazırlığı atlamak için öğrenmiyorum vaktim yeterince olduğundan doldurmak istiyorum mezun senesi).
    9-Programlamayı da bir an önce öğrenip proje geliştirip üniversitede yan gelir elde etmek istiyorum çünkü maddi durumu kısıtlı.
    10- Film ve oyuna da genelde akşam 7.30dan sonra takılıyor.
    11- Günde 6 gün 6.30 saat, 1 gün 8 saat uyuyor
    12- omega 3 hapı kullanıyor
    13- YKSdeki hedefi sayısalda 19400e girmek.

Buna rağmen her şey olmaya çalışıp hiçbir şey olamayan adam olacak

• hahahahahah 36

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

AHAHAHAHAHAHAHAH Dersteydim çok güldüm diye hoca attı, gülmekten karnım ağrıyor Chekitch gibi foruma faydası olmayıp her konunun altına olumsuz yorum yapanlar banlamalı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 14 Kasım 2023; 16:8:56 >
  • bu elemanı her gördükçe aklına twitter 45 kilo, özgürlük zirvalayan liboş hesaplar geliyorsa sen 👑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE8554585 -- 14 Kasım 2023; 17:37:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.