< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Chekitch gibi foruma faydası olmayıp her konunun altına olumsuz yorum yapanlar banlamalı
-
-
benim güncel crush listesi
1- bestie livey akerman diyen kız
2- helin chavo
3- deniz satar
4- benim hocam geometri hocası
5- hande sarıoğlu
6- selin hocanın tırnak povu
7- macfitte benchin altından kurtardığım kızıl abla
8- lalsakinol
9- @saritutku
10- yks23hedef15knın izmirdeki ablası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE8554585 -- 14 Kasım 2023; 0:38:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banlasalar nolcak dedesinin hattıyla yeni hesap açar :Dd
-
-
Olumsuz yorum yapmıyor boş konu açan değişik tiplerle dalga geçiyor.
-
Herkesle sorunu var boş konu açan değişiklerle değil tek bir iyi yorumunu görmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç tane yan hesap kurdun la dhde böyle boş beleş adamlara 7 8 beğeni gelmez
ablanla ilgili açtığın konuya gir ordaki like sayım kadar ala🐴 mezun kardeşim 😅
yine 200k olacaksın
-
AHAHAHAHA Forumda 2 tane boş boş konuşanla dalga geçtik diye banlanmalı yazmış birde, benim forumdaki tek eğlencem sizin gibi boşlarla dalga geçmek
ayrıca git dersini çalış yoksa seneye de dalga geçerim senle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 14 Kasım 2023; 9:31:48 > -
Let him cook
3 numaraya aspor melike çelik hoca
1- Şu sıralar hem ders
2-hem ingilizce
3- hem de programlama çalışıyor
4- akşamları dizi film izliyor
5-oyun oynuyor
5- forumda 6 saat geçiriyor
6- ablası ailesine çok hırslı hazırlanıyorum diyor ama akşamları bişiler yapıyor tam anlamadım
7- Bazen acaba kendimi bu 15 saat gibi kısa bir gündelik yaşantının içine çok mu sıkıştırıyorum diye düşünüyor
8- ingilizceyi bitirip hazırlığı atlayacağım(hazırlığı atlamak için öğrenmiyorum vaktim yeterince olduğundan doldurmak istiyorum mezun senesi).
9-Programlamayı da bir an önce öğrenip proje geliştirip üniversitede yan gelir elde etmek istiyorum çünkü maddi durumu kısıtlı.
10- Film ve oyuna da genelde akşam 7.30dan sonra takılıyor.
11- Günde 6 gün 6.30 saat, 1 gün 8 saat uyuyor
12- omega 3 hapı kullanıyor
13- YKSdeki hedefi sayısalda 19400e girmek.
Buna rağmen her şey olmaya çalışıp hiçbir şey olamayan adam olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hahahahahah 36
AHAHAHAHAHAHAHAH Dersteydim çok güldüm diye hoca attı, gülmekten karnım ağrıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 14 Kasım 2023; 16:8:56 >
bu elemanı her gördükçe aklına twitter 45 kilo, özgürlük zirvalayan liboş hesaplar geliyorsa sen 👑
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE8554585 -- 14 Kasım 2023; 17:37:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
benim güncel crush listesi
1- bestie livey akerman diyen kız 2- helin chavo 3- deniz satar 4- benim hocam geometri hocası 5- hande sarıoğlu 6- selin hocanın tırnak povu 7- macfitte benchin altından kurtardığım kızıl abla 8- lalsakinol 9- @saritutku 10- yks23hedef15knın izmirdeki ablası |
1- Şu sıralar hem ders
2-hem ingilizce 3- hem de programlama çalışıyor 4- akşamları dizi film izliyor 5-oyun oynuyor 5- forumda 6 saat geçiriyor 6- ablası ailesine çok hırslı hazırlanıyorum diyor ama akşamları bişiler yapıyor tam anlamadım 7- Bazen acaba kendimi bu 15 saat gibi kısa bir gündelik yaşantının içine çok mu sıkıştırıyorum diye düşünüyor 8- ingilizceyi bitirip hazırlığı atlayacağım(hazırlığı atlamak için öğrenmiyorum vaktim yeterince olduğundan doldurmak istiyorum mezun senesi). 9-Programlamayı da bir an önce öğrenip proje geliştirip üniversitede yan gelir elde etmek istiyorum çünkü maddi durumu kısıtlı. 10- Film ve oyuna da genelde akşam 7.30dan sonra takılıyor. 11- Günde 6 gün 6.30 saat, 1 gün 8 saat uyuyor 12- omega 3 hapı kullanıyor 13- YKSdeki hedefi sayısalda 19400e girmek. Buna rağmen her şey olmaya çalışıp hiçbir şey olamayan adam olacak |
AHAHAHAHA Forumda 2 tane boş boş konuşanla dalga geçtik diye banlanmalı yazmış birde, benim forumdaki tek eğlencem sizin gibi boşlarla dalga geçmek ayrıca git dersini çalış yoksa seneye de dalga geçerim senle |
|
yine 200k olacaksın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X