Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.095
Cevap
46
Favori
172.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SwGExE

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

Alldebrid almak istiyorum ama hafta sonu başka bir bilgisayarda kullanmak istiyorum bir sorun çıkar mı acaba ?

linkleri convert et at

notpade e ondan sonra o pc den indir.

hocam ne gerek var. Yeni gittiği PC'de link asıllarını orada convert etsin. Çünkü farklı IP'li başka bir bilgisayara geçilince o convert edilen linkler indirilmiyor. all ve real bunun önüne çoktan geçti.

O zaman bir kişi alldebrid üyeliği alır, tüm linkler oradan çevrilir, hesap ortakları indirir. Bunun önüne çoktan geçtiler. Hesabı bile banlamaya kadar gider convert edilen linklerin başka yerde indirilmeye çalışılması. Çevrilen linkler sadece hesaba ve çevrilen IP'ye ait oluyor

Çıkış yapsak, sonrada yeni bilgisayardan giriş yapsak olmuyor mu ? En kötü 1 ay alıp deneyeceğiz

olur tabi ki.

• Alldebrid kulanıcısıyım idm ile indirme yapıyorum.1 Aylık premium aldım fakat iki gündür biri 7 saat biri 6 saat olmak üzere yasaklı hesap uyarısı alıyorum yani ban.sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcnipk92

Alldebrid kulanıcısıyım idm ile indirme yapıyorum.1 Aylık premium aldım fakat iki gündür biri 7 saat biri 6 saat olmak üzere yasaklı hesap uyarısı alıyorum yani ban.sebebi nedir?

çevirdiğiniz linkleri başka bir arkadaşınıza mı verdiniz veya hesabınızı başka birine mi kaptırdınız?
  • hayır başka bir kimseye vermedim tek bilgisayar kullanıyorum bana verilen premiumun başkasına verildiği ihtimali olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcnipk92

Alldebrid kulanıcısıyım idm ile indirme yapıyorum.1 Aylık premium aldım fakat iki gündür biri 7 saat biri 6 saat olmak üzere yasaklı hesap uyarısı alıyorum yani ban.sebebi nedir?

Alldebrid'de bildiğim kadarıyla aynı anda rapidden 1 veya 2 dosya ve maksimum 8 parça halinde indirmeye izin veriyor. 2'den fazla dosyayı aynı anda indirmeye başlattıysan o yüzden ban yemiş olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 6 Ağustos 2012; 3:40:33 >
  • arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir alldebrid kullanıyorum memnunumda ama fast debrid den ömür boyu 140 tl ye alsam mı diye düşünüyorum.all debrid e de yıllık 100 tl civarı veriyorum zaten.yoksa 6 aylık 35 tl ye alldebrid ile devam mı edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir alldebrid kullanıyorum memnunumda ama fast debrid den ömür boyu 140 tl ye alsam mı diye düşünüyorum.all debrid e de yıllık 100 tl civarı veriyorum zaten.yoksa 6 aylık 35 tl ye alldebrid ile devam mı edeyim.

sakın sakın fastdebridden premium almayın. Şahsen kullandım aşırı sorunlu, düzgün çalıştığı ana denk gelmedim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir alldebrid kullanıyorum memnunumda ama fast debrid den ömür boyu 140 tl ye alsam mı diye düşünüyorum.all debrid e de yıllık 100 tl civarı veriyorum zaten.yoksa 6 aylık 35 tl ye alldebrid ile devam mı edeyim.

sakın sakın fastdebridden premium almayın. Şahsen kullandım aşırı sorunlu, düzgün çalıştığı ana denk gelmedim yani.

tamam sağol alldebrid e devam o zaman

• alldebrid saldırıya mı uğradı ? arada oluyor böyle.
  • selam, alldebrid alsam sorun varmı şuanda sitede? tüm hostlar çalışıyormu bayadır kullanmıyordum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

selam, alldebrid alsam sorun varmı şuanda sitede? tüm hostlar çalışıyormu bayadır kullanmıyordum çünkü

ben 6 aylık aldım, memnunum

rs,nl,ul kullanıyorum ağırlıklı
  • vallah ben 6-7 aydır cokluindir.com kullanıyorum,bu alldebrid ve realdebridde olan tüm hostlar hemen hemen ondada var,aylık 6tl idi şuan 9tloldu
    ama bu aralar serverda sorun olmuş galiba sıkıntı var 1-2 gündür,düzelir yakında.ama memnunum...
     alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?

geçici olarak sevis dışı olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 12 Ağustos 2012; 17:13:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

vallah ben 6-7 aydır cokluindir.com kullanıyorum,bu alldebrid ve realdebridde olan tüm hostlar hemen hemen ondada var,aylık 6tl idi şuan 9tloldu
    ama bu aralar serverda sorun olmuş galiba sıkıntı var 1-2 gündür,düzelir yakında.ama memnunum...

geçici olarak sevis dışı olanlar.

Ben de 3 aydır burayı kullanıyordum fiyatı uygun ve letitbit, shareflare gibi sitelerde kota sınırı olmadığından ama artık pek bir cazibesi kalmadı. 3 gündür siteye erişmede ve download da sıkıntı var. Torrent desteğini de geçen ay kaldırmışlardı. Haftaya bitince alldebride geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 12 Ağustos 2012; 19:51:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

vallah ben 6-7 aydır cokluindir.com kullanıyorum,bu alldebrid ve realdebridde olan tüm hostlar hemen hemen ondada var,aylık 6tl idi şuan 9tloldu

Ben de 3 aydır burayı kullanıyordum fiyatı uygun ve letitbit, shareflare gibi sitelerde kota sınırı olmadığından ama artık pek bir cazibesi kalmadı. 3 gündür siteye erişmede ve download da sıkıntı var. Torrent desteğini de geçen ay kaldırmışlardı. Haftaya bitince alldebride geçmeyi düşünüyorum.

aynen 2-3 gündür sorun varmış server falan taşınmış galiba ilk defa bu kadar uzun sürdü,ama fiyat olarak yarı yarıya idi 6tlye bir sürü hosttan sorunsuzca indiriyordum,birde oron ve depo olsa süper olacak ,alldebrid veya realdebriden pek fazla eksik yanı yok bence + olarak fiyatı ucuz.

• arkadaşlar benim paypal hesabım yok banka havalesiyle olmuyor mu?
  • deli gibi yükleniyorum

18 günde

• jdownloader ile indirme yaparken1saattir indirme başladıgında bağlantı kesildidiyor alldebrid
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

jdownloader ile indirme yaparken1saattir indirme başladıgında bağlantı kesildidiyor alldebrid

bende öyle bir sorun yok
  • arkadaşlar real debridde şifre yazan kısım ne işe yarıyor?
  • alldebrid candır can
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.