Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.095
Cevap
46
Favori
172.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

turbobitten indirme deniyorum,linki dönüştürüyor,tıklıyorum,öyle bekliyor indirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypaldan para iadesi talep ettim, iade edilirse real-debrid deniycem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alldebrid de shareflare.net çalışıyor mu sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

alldebrid aldım,pişmanım şuan.

turbobitten indirme deniyorum,linki dönüştürüyor,tıklıyorum,öyle bekliyor indirmiyor.

real-debrid farklımı sanıyorsun aynı dostum hatta daha'da kötü.Alldebrid hertürlü daha iyi.Server bir kere fazla realdebrid çoğu zaman turbobit linklerini bile dönüştürmüyor hata veriyor silindi diye fakat aynı linki tekrardan oluştur diyince 2.seferde veriyor ama dosya inmiyor.kendim toplamda 180 gün + sadakat puanı ile 30 gün toplamda 210 gün kullanmış birisi olarak realdebrid out alldebrid forever diyorum....

Not: Hala 3 günlük realdebrid hakkım var fakat artık dayanamadım alldebrid geçtim...

• quote:

alldebrid aldım,pişmanım şuan.

dostum bence dispute'unu geri çek

eğer bu şekilde böyle bir sorun yaşarsan

önce bu linkten o filehostun'un durumunu kontrol et, eğer kırmızı ise sorun var ve üzerinde çalışılıyor demektir

http://www.alldebrid.com/compare/

realdeb te alsan şuanda oda turbobitte sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

alldebrid de shareflare.net çalışıyor mu sizde?

Aşağıdaki Linkler'den hem alldebrid hemde realdebrid kontrol edebilirsin..

Alldebrid çalışan tüm servisler için [/link]

Realdebrid çalışan tüm servisler için [/link]

Not: Ayrıca iki site birbirine düşman konumda sürekli birbirlerini şikayet edip servislerin banlanmasına neden oluyorlar.Yinede piyasanın ve server gücü olarak kral alldebrid diyorum.

• dispute verdiğimden 5dk sonra zaten premiumu sıfırladılar,artık geri dönüş yok.

buraya yazmak uygun değil ama yine free generatorlere el mahkum şuan, geçici olarak onlarla işimi görüyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

quote:

Not: Ayrıca iki site birbirine düşman konumda sürekli birbirlerini şikayet edip servislerin banlanmasına neden oluyorlar.Yinede piyasanın ve server gücü olarak kral alldebrid diyorum.

samsung ile apple gibi bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

quote:

tşk ederim dostum

• quote:

paypaldan para iadesi talep ettim, iade edilirse real-debrid deniycem.
    arkadaşlar PayPal dispute yi resimli anlatım yapabilirmisiniz foruma.
  • bende indiremiyorum alldebrid den turbobit. linki ceviriyorum bekliyor öyle. ayrıca kırmızıda değil. sizde de sorun var mı turbobit de. 2 3 gündür böyle nerden aldıysam. 1 aylık almıstım denem için. bu bitsin turbobit alcam 6 aylık yada 1 yıllık. cünkü indirecegim seyler hep turbobit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

bende indiremiyorum alldebrid den turbobit. linki ceviriyorum bekliyor öyle. ayrıca kırmızıda değil. sizde de sorun var mı turbobit de. 2 3 gündür böyle nerden aldıysam. 1 aylık almıstım denem için. bu bitsin turbobit alcam 6 aylık yada 1 yıllık. cünkü indirecegim seyler hep turbobit.

Turbobit bu aralar çok sorunlu. Realdebrid ve Cokluindir'de de çalışmıyor gözüküyor. Hatta çokluindir ilk defa bir sağlayıcıda günlük limit koydu ve o da Turbobit. (2 gb) Bundan sonra düzgün çalışır mı o da muallakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

bende indiremiyorum alldebrid den turbobit. linki ceviriyorum bekliyor öyle. ayrıca kırmızıda değil. sizde de sorun var mı turbobit de. 2 3 gündür böyle nerden aldıysam. 1 aylık almıstım denem için. bu bitsin turbobit alcam 6 aylık yada 1 yıllık. cünkü indirecegim seyler hep turbobit.

Turbobit bu aralar çok sorunlu. Realdebrid ve Cokluindir'de de çalışmıyor gözüküyor. Hatta çokluindir ilk defa bir sağlayıcıda günlük limit koydu ve o da Turbobit. (2 gb) Bundan sonra düzgün çalışır mı o da muallakta.

en iyisi turbobit almak. kendi sitesinden. daha önce 6 aylık almıstım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

en iyisi turbobit almak. kendi sitesinden. daha önce 6 aylık almıstım.

Yine de siz bilirsiniz ama çektiklerinizi sadece turbobitte olması pek mantıklı gelmedi. Elbet o dosyayı başka serverlara yüklemişlerdir. Özellikle yabancı dosyaysa %99 oranında yüklenmiştir.www.filestube.com tarzı sitelerde dosya adını aratırsanız başka linkler elde edebilirsiniz.

• alldebrid an itibariyle turbobit sorununu gidermiştir. Çatır çatır indiriyor. :) Şu letitbit sorununu da çözseler çok iyi olacak.
  • Turbobit 110 KB la falan indiriyor.. Yine de alldebrid iyi ki var. Şu turbitten vazgeçseler süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Turbobit 110 KB la falan indiriyor.. Yine de alldebrid iyi ki var. Şu turbitten vazgeçseler süper olacak.

flashget ile 10 a böl dl ye başla full hız al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Turbobit 110 KB la falan indiriyor.. Yine de alldebrid iyi ki var. Şu turbitten vazgeçseler süper olacak.

IDM ile 500 civarında indiriyor, siz tam hız indirebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

quote:

ben alldebrid te her zaman full hız alıyorum, hız konusunda hiç sorun yaşamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

quote:

ben alldebrid te her zaman full hız alıyorum, hız konusunda hiç sorun yaşamadım

turbobit sorunlu, diğerleri tam hız. Bahsini ettiğim turbobit için?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.