Şimdi Ara

alLEXAndır yada masrda char alınıktırr!!!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr alexander yad amarsda 64-70 arsı int characater alıcam maximun verebileceğim fiyat 120-150 ytl arsıdır istannbul içi için geçerlidir cevaplarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letsewer -- 13 Ekim 2007; 20:01:19 >

• yaw kimsede yomu

• http://forum.donanimhaber.com/m_14226133/tm.htm

al aga senin yerine ben buldum...
  • bu char satılımşşşş
  • EVET YA GÖRDÜM...HEMDE COK ESKİ Bİ KONUYMUS...NİYE ÖZELLİKLE ALEXANDER WEYA MARS...
  • çünkü hem alexander hemde marsda arkadşlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letsewer -- 13 Ekim 2007; 20:02:44 >
  • benim alexanderda 46 lwl full str glavie var elinde sos +3 falan var ayrıntıları msnde konuşalım schumaer_turk@hotmail.com
  • MARSTA 64 LVL CARLAR 250 YTL DEN aşağı bulamaazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: letsewer

arkadaşalr alexander yad amarsda 64-70 arsı int characater alıcam maximun verebileceğim fiyat 120-150 ytl arsıdır istannbul içi için geçerlidir cevaplarını bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: spikexxx_tr

MARSTA 64 LVL CARLAR 250 YTL DEN aşağı bulamaazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: letsewer

arkadaşalr alexander yad amarsda 64-70 arsı int characater alıcam maximun verebileceğim fiyat 120-150 ytl arsıdır istannbul içi için geçerlidir cevaplarını bekliyorum

yeni server doğru diyosun
  • Mars veya Alexsander de yok Ama

Bunlarda Var İlgilenirsen Konusalım asil-ruya@hotmail.com

Öğrenciyim Pek Fazl bişey istemiyorum

Troy da 70 Lwl Full İnt Spear

Elderoda da 65 LwL Full İnt Sword Shield
  • marsda char fiyatları 250 ytl den başlıo diosunuz ama ben bu forumda geçenlerde 120 ytl ye fulii nt sword 70 lwl ssaatan gördüm
  • Bende var ama ezik 40 lvl ama iyi pm attım zaten
  • arkdaşım pm attığına emin msisin görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

benim alexanderda 46 lwl full str glavie var elinde sos +3 falan var ayrıntıları msnde konuşalım schumaer_turk@hotmail.com

up
  • Sen istiyor musun benim carı ona göre msn adresimi verim
  • Pm atıyorum ama gitmiyor galiba istiyorsan buraya yaz özellikleri 40 lvl full str bowman skiller 37 de ama hepsi max. seviyede 1500 sp var ayrıca içinde 3m para 20 günlük tavsan 50 tane elixir ve elementler var üstündeki hersey str3 ve int 3 oldugundan phy balance %100 magical balance %34 bu kadar istiyor musun? ( İstersen istanbuldan elden satıs olacak)
  • kussura bakma bana int char lazım
  • marsta JAN diye char satıyolardı bi ara forumda vardı 64 oldu sanırım ama bowcuydu bende marstayım marsta oynayanlar varsa bana pm atsınlar Nick :Viceron
  • Jan satmıyor o benim guild masteri yanlıslıkla koymusalr ben söyledim sildiler galiba konuyu zaten oda full str bow o JAN carını satmaz imkansız cok emek verdi hergun sabahladı neredeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.