Şimdi Ara

alliance olarak cok gururluyum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Goldthwait

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

kim elite kim noob anlayamıyoruz ki verdiler herkese epicleri

Bkz. Personal Rating

uzaktan izleyiniz anlarsınız kim honor farmı yapmış kim ciddi pvpci
  • allianceler sanki av de biraz daha düzeldiler ama auchindoun eu server ındayım halada 10 maç avde anca 1 tane kazanırlarsa kazanıyolar. Baskada yok.
    for the horde...
  • Ally WTF!
    4 ally 2 horde charı olan biriyim
  • Herşeyden öte premade olayına bir şekilde çözüm bulunması lazım...
    Adamlar programlı giriyorlar..healerlar belli.kuleleri kim alcak belli.Birde dikkatimi çekti ne zaman bir bg ye girsem
    herzaman player sayısı olarak alliler fazla sayıda oyuna başlıyor. bunun nedenin çok merak ediyorum
  • quote:

quote:

Bkz. Personal Rating

Bence personal rating çok saçma.. Onun yerine eski sisteme benzer bişey getirseler yani arena itemleri belirli bir rank karşılığı gold ile alınsa.. Mesela yine kişiye özel olsun o güzel, ama kazandığı maç başına arena rank puanı ve arena mark alsın. Belirli bi rank'e ulaşınca mark ve gold karşılığı alsa tüm seti. Aynen GM/HWL gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Bkz. Personal Rating

Bence personal rating çok saçma.. Onun yerine eski sisteme benzer bişey getirseler yani arena itemleri belirli bir rank karşılığı gold ile alınsa.. Mesela yine kişiye özel olsun o güzel, ama kazandığı maç başına arena rank puanı ve arena mark alsın. Belirli bi rank'e ulaşınca mark ve gold karşılığı alsa tüm seti. Aynen GM/HWL gibi.

Bütün bu Honor ve Rating sistemi PvP'cileri altın hesabı yapmaktan kurtarmak için çıkmadı mı zaten ? Ha kazandığın maç başına mark almışsın ha rating almışsın ne farkı var anlayamadım.. Yine şimdinin 2k+ rating'li adamları daha çok mark toplayıp herşeyi alacak hiç bir farkı yok. Arkaya değil de artık biraz önüne bakma vakti geldi bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bkz. Personal Rating

Bütün bu Honor ve Rating sistemi PvP'cileri altın hesabı yapmaktan kurtarmak için çıkmadı mı zaten ? Ha kazandığın maç başına mark almışsın ha rating almışsın ne farkı var anlayamadım.. Yine şimdinin 2k+ rating'li adamları daha çok mark toplayıp herşeyi alacak hiç bir farkı yok. Arkaya değil de artık biraz önüne bakma vakti geldi bence.

çok sıradan klasik bi MMORPG olma yolunda ilerler wow o zaman.. Uzun süredir bu forumdasın biliyorum, Eskiden '' WoW bir yaşam tarzıdır '' diyen çok kişi yok muydu? Şuan ise diyen hiç kimseyi duymuyorum nedense.. Kimse şunu anlamıyor ki millet artık BG ve arenalardan sıkıldı, World pvp adına yenilikler yapılmalı.

• Hordeler boşuna BG yapmaz. Honorla alınıcak birşey çıksın aynı gün girin pvp maçına bakalım bi tane ally maç alıyormu:) hep horde kazanır.. Yani gerçek hordelerin BG ye yazdırmak için sebeb gerek.
  • Battlegrouplar arasında çok fark var genelleme yapıp alliance kazanıyor denmez

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Hordeler boşuna BG yapmaz. Honorla alınıcak birşey çıksın aynı gün girin pvp maçına bakalım bi tane ally maç alıyormu:) hep horde kazanır.. Yani gerçek hordelerin BG ye yazdırmak için sebeb gerek.

katılıyorum , For the Horde!
  • for the hordede bir yere kadar... fantezimi yapıyoruz ezikmiyiz anlamadım,
    gecen gece giridğim av lerden 16, sını anca kazanabildik :( honor toplayamıyorum yaw... biz hordeler olarak iice salladık galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

rampage battlegroup unda horde oynuyorum alliance av dışındaki üç bgde %75 kazanıyor. avlerde 1 onlar 1 biz gibi gidiyor.(hatta son birkaç gündür avleride çok kaybetmeye başladık)

bende rampagede oynuyorum. sana rampagede allylerin neden kazandiklarini acikca soliyim. horde olarak arenanin ve pvenin en kral yapildiği battlegrouplardan hatta en iyisidir.en cok video. en fazla progress felan. hal boyle olunca veteraninin akıllıca ilk günlerde kasan horde bi daha o işkenceyi cekmek yerine raidini ya da arenasini yapiyor.diğer yeni 70 olmuş ya da s1 nooblar av ya da battlegroundlarda s1lerini tamamlamaya calişiyorlar.ayrica allylerin bircok paladini ve shamani healer hordede bu tam tersi. ısrarla millet healer yerine retri ya da enchant shaman oynuyor horde tarafinda. ne zaman bg ye girsem ally tarafi abartisiz 5 haeler oluyor.bizde bi Allahin kulu heal atmiyor.cunku bizim butun paladin nooblari enchant shamanlarimiz adam kesip kahraman olmak istiyor. olay budur yani.

edit. bu arada retri oynamasini bilen dogru duzgun horde paladinde goremedim ama allylerden tbc oncesinden beri oynayanlar oldugu icin gercekten iyi retri palalar var.ozellikle grand marshallarina saygi duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoCKout -- 22 Ocak 2008; 15:31:29 >

• vay s1 sahibi insanlar noob mu olmaya basladı ilginç
  • ya deliricem öyle bir honor problemim varki eskiden en az gunde 10k honor toplardım artık 6k topladımı bayram ediyom daha belt eksiğim var 40 critik ve use 1750 stam trinketini badgelerle almayı planlıyorum bu kadar zor av kazanamadan honor kasmak işte
  • bır arkadas yukarda yazmıstı.hordelar wsg de cok iyi diye.gerckten dogru.daha wsg de galibıyet tatmadım.ama alterac ve arathı ınanılmaz bır ustunluk söz konusu.vay be bu gunlerıde görduk dıyorum.ama önemli bır nokta gercekten gec saatlerde oyunda bılınclı oyuncu sayısı cok artıyor 21.00 ve 01.00 arası tercıhımdır. honor bu saatlerde masallah!
  • Ben de The Horde Olmayı seviyor ve Gurur duyuyorum!

alliance olarak cok gururluyum !

Bunlar açık ve net sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Ocak 2008; 10:35:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Ben de The Horde Olmayı seviyor ve Gurur duyuyorum!

+1. Şundaki karizma kimde var ya.. 2-3 gün önce çektim

• bu rekabete bayılıyorum.
  • sana azda olsun katılıyorum
  • forum a yeni kayıt oldum herkese slm cok ii bi ortam her yere laf yetistirmekten utanmıyorum AYRICA forever horde diyorum abicim tek kelime ile orc warrior karisması altında ezilmekten alıkoyamas kimse sixi t6 ilem uhtesem bu char ya salyalarım aktı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.