Şimdi Ara

alliance olarak cok gururluyum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugunlerde yaklasık 1 haftadır ne av'de nede arathıde yenılmıyoruz.bunun sebebını merak edıyorum.herkes horde ları övuyordu ama . bugunlerde ya hep bana denk gelıyor bılmıyorum ama cok ezıcı olmaya basladık.bol bol honor bol bol mark topladım. umarım bu sekılde uzun sure devam eder.

• her çıkışın bir inişi vardır
  • bende allience iken hep hordelar yenerdi 1 hafta önce horde a geçtim allyler kaybetmiyo bende bişey var heralede
  • sende bi problem var :)

şaka bi yana av değiştiğinden bu ya bizim realmdada av leri hep kaybetmeye başladık millet saçma bi taktikle ilerliyor gerekli yerleri almadan 1 veya 0 şeklinde gidiyorlar hepde 0 oluyoruz gerekli yerleri almaya kalkıncada bi ton küfür yiyorsun laf işitiyorsun, horde lerin artık kendine güveni kalmadı gibi birşey önceden ally gördümü girerdi arasına artık kaçıyorlar :D ne zaman düzelir bilemiyom hiç...
  • bu aralar bi düzelme var evet
  • bizde de tam tersi

ally charımla oynarken horde kazanıyor, horde la oynarken ally :< fıttırıcam
  • eger bır hafta daha böyle giderse gereken ıtemlerım olucak , huzura da ericem sanırım.ama gercekten belırgın bır üstunluk gözume carpıyor. ya oynadıgım saatlaerde en iyi ally ler oyunda yada bı garıplık var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 sene alli ile oynadım alliyi bırakmamın tek sebebi pvp de hep kaybetmeleri şu an ahordum va lanetler olsun gene kazandığımız pvp olmuyo alliyken gördüğüm tüm mal davranışlar horde de daha katmerlisiyle mevcut anlamadım bende şimdi satıp hordu alli açsam kesin gene hordlar kazanmaya başlar
  • Avde Ally avantajlı.
  • Bizim battlegroup'ta genellikle AB-WSG-EoTS'i Ally, AV'i biz kazanıyoruz.. Aslında genellikle değil sürekli mi demeliydim
  • hele av 'de parca pinçik edıyoruz horde ları
  • zaten horde lar kazanıyor die ally char sahbi olanlar horde a gecti ve horde kaybetmeye basladı.gelmeyin horde a
  • ımm bloodeelf ve paladin olayından sonra başladı bu iş neden acaba
  • Bizim serverda eotsda ve arahtid horde genelde kaybetmiyor...WSG ally-horde arası dengeli.Ama av'leri hep kaybediyoruz.Çünkü çok açıkça bir harita avantajı var allyler için.Yeni sistemle zaten av'yi öldürdüler.Ne commander var ne icy lordu summonlamaya vakit var.Gerçi bu sistem gelmeden öncede icy lordu diyince herkes bön bön bakıyordu ya neyse...
  • rampage battlegroup unda horde oynuyorum alliance av dışındaki üç bgde %75 kazanıyor. avlerde 1 onlar 1 biz gibi gidiyor.(hatta son birkaç gündür avleride çok kaybetmeye başladık)
  • av , wsg ve ah de allylerin bolca kazandigini görüyorum ben bir ally olarak bi eos da sorun yasıyoruz ama galıba millet ii bir sey yapınca digerleride nasıl bg yi kazanacaklarını anlıyorular ve aynı taktigi uyguluyorlar yanı galıba allyler bir birlerini örnek almaya basladı bi yükselme var
  • blaackfrost sen hangi bg oynuyosun ? oynadıgınız bg bağlı black out battlegroupda ally'ler sadece av üstün digerlerinde değil oynadıgınız bg'a göre değişir işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 20 Ocak 2008; 20:49:48 >
  • kim elite kim noob anlayamıyoruz ki verdiler herkese epicleri
  • ya bence oyuna yeni başlayanlar genelde allience açar bu yuzden allienceler gelenlde yenilir ama wow u bilen genelde horde açar... tabiki bu benim düşüncem oyunu iyi bilipte allience olan var tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise. -- 20 Ocak 2008; 22:59:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

kim elite kim noob anlayamıyoruz ki verdiler herkese epicleri

Bkz. Personal Rating
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.