Şimdi Ara

Alliance vs. Horde Savaşları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: biyony

onu bunu bilmem anlamam bariz bir horde üstünlüğü var kesinlikle....ve bliizard a sesleniyorum her yerde horde lerin kasabileceiği bolge sayısı daha fazla neden boyle onların parası var diye dimi

ne alaka...benim server %30 horde %70 ally.. ama nedense pvp de hic kaybetmiyoz...horde lar her zaman daha ii takım oluolar...insallah bi gun gidip krallarını da keseriz...sabaha karsı

• quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

quote:

onu bunu bilmem anlamam bariz bir horde üstünlüğü var kesinlikle....ve bliizard a sesleniyorum her yerde horde lerin kasabileceiği bolge sayısı daha fazla neden boyle onların parası var diye dimi

ne alaka...benim server %30 horde %70 ally.. ama nedense pvp de hic kaybetmiyoz...horde lar her zaman daha ii takım oluolar...insallah bi gun gidip krallarını da keseriz...sabaha karsı

adam ol hordeum ben(gülücükleri okuyana kadar sinirlenecek)

• quote:

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

quote:

adam ol hordeum ben(gülücükleri okuyana kadar sinirlenecek)

bende hordeum %30 luk kısımla kesecez krallarını demek istedim..yanlıs anlasılma olmasın.. o kadar az olmamıza ragmen kaybetmiyoruz ve bazen 10 vs 8 falan oluoruz..alayı ally olmus server ın..ama hic onemli diil..

• wow oyuncuların çok saçma bi düşüncesi var (hepsi deil tabii ki "bazıları") sanki horde kötü ally ii alla alla nerden çıktı bu düşüne hala anlıamıom bu düşünceden önüne gelen ally açmış ama artık horde üstünlüğünü kabullensinler zuahahaa
  • hordelar daha hırslı oluyolar nedense
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.