Şimdi Ara

Alliance vs. Horde Savaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben henuz orjinal serverlarda oynamadığım için pek fikrim olmayan bir konuyu orjinal serverda oynayanlardan ogrenmek istiyorum.

Alliance ve horde oyuncuları pvp arenaları dısındaki duellerini sadce acık alanlarda mı yapıyorlar mesela 2 horde yolda giderken bir alliance gordugunde ki gibi mi oluyor genelde, yoksa (asıl ogrenmek istediğim) alliance lar horde townlarına buyuk gruplar halinde yada hode lar alliance townlarına saldırabiliyor mu?
    Mesela bir alliance guildi tum guild elemanlarıyla underciy ye saldırabilir mi? Yani oldurebilirlermi diye sormuyorum, sadece girip içerde npc ve player oldurebilirler mi yoksa bu tur buyuk sehirlere saldırıları onleyen bir mekanizma var mı? Yada aynı sekilde townlara olan saldırılar da bu soru kapsamında.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• toplanıp isteğen istediği yere saldırabiliyorbi ara horde mu ally mi 500 kişi toplanmış karşı tarafa saldırmışlar
  • Cok guzel ben de tam olarak bunu merak ediyordum. En cok hoşuma gidebilecek seylerden biri de budur benim. Yalnız "bir ara" dediğine gore pek sık olmuyor boyle seyler? Yani sonucta 500 kişiyi toplamak elbette zor ama 50 60 kişilik bir grupla sık sık gorulebiliyor mu boyle seyler?
  • PVP server lerde böyle şeyler olağan 50-60 horde geçen gün stormwind i bastı ve sanırım şehrin kralı olan bolvar ı da kestiler hızını alamayan horde metro ile ironforge ye geçtiler ama istasyondan çıkamadan ally güçleri tarafından dağıtıldılar. Baya heyecanlı oluyor gerçekten ama ben PVE serverde 6 ay boyunca böyle bir şey hiç görmedim ve duymadım.
  • Ozaman pvp serverinde oynamak lazım ben boyle seylerden hoşlanırım Bir de wow um gelse....
  • PvE serverlarda da oluyor, sonuçta şehre girmek için guardlara saldırıyorsun (saldırınca otomatikman PvP açılıyor) ve karşı tarafa şehrin saldırı altında olduğuna dair uyarı gidiyor. Anında etrafında yüzlerce Horde (veya Ally) görebilirsin. Nordrassil serverında dün gece yarısı Darnassus'a saldırdı Horde, bayağı kalabalıklardı ama bastırdık sonunda. Chat ekranında sürekli Crossroads'a (Horde alanı) raid düzenlendiğini görüyorum. Tabi belki Pvp serverlarında bu tür şeyler daha sık oluyordur, bilemem. Ama PvE serverlarda da oluyor yani. Tabi şimdiki aklım olsa ben de PvP serverında açardım... İşin asıl zevki o zaman çıkıyor, Alliance vs Horde olayı o zaman anlaşılıyor.
  • Darnassus a nasıl saldırdılar? Oraya nasıl ulaştılar bunu merak ettim. Diğer karalarla bağlantısı yok ve kuş ile sanırım sadece ally lar ucabiliyor??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arena ve Monk
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Auberdine'den gemiyle gelmişlerdir herhalde, nasıl geldikleri hakkında bir fikrim yok. =)
  • Haklısın gemiyi unutmuşum
  • benim serverda raid le thrall ı kesmeye calıstılar... Thrall bi chain ligtening yaptı alayı yerde healtını gram goturemediler..
    FW da arklar guildle TB ve UC nin kralını kesmisler A l A guildin adı :D
  • Şimdi kral kesme olayları falan tabiki epey honor puanı getiriyordur. Peki honor puanı raiddekilere dagılıyor mu yoksa son vurusu yapana mı gidiyor?
  • Honor olayı biraz karışık. Örneğin BG'larda hiç kimseyi indirmesen bile epeyce Honorable Kill kazanıyorsun, tabii az honor puanı veriyor ama yinede veriyor. Sadece son vuran değil herkes puan kazanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

Şimdi kral kesme olayları falan tabiki epey honor puanı getiriyordur. Peki honor puanı raiddekilere dagılıyor mu yoksa son vurusu yapana mı gidiyor?

Ben Şehir liderlerini hiç kesmedim ama Alterac Valley de devamlı lider kesiyoruz ama leader kill i nasıl hesaplıyor bilemiyorum. Lidere bende vurmama rağmen hemde te ilk ataktan itibaren ölene kadar ama bazen leader kill alamıyorum. Savaş sonunda score tablosuna baktığımda leader kill i 1 den fazla kişi alıyor belki en fazla dps veren 5 kişiye veriyor olabilir anlamış değilim tam olarak.
  • Bazı hesaplamalar da en fazla dps alana gore yapılıyor belki de oyle birşeydir.
  • Mellun'un söylediklerine ek olarak, o hafta hangi BG'ın 2x bonus verdiğini ana şehirlerde gezinen elçilerden anlayabilirsin. Örneğin Silverwing Emissary'ler geziniyorsa WSG, Stormpike Emissary'ler geziniyorsa AV çifte honor veriyor demektir.
  • Şehir Commander (boss vsvs herneyse ) kesmek honor veriyor biliyorum ... yalnız AŞIRI ZOR ... Onixia ya gider gibi hazırlanman , plan yapman (60 kişiye anlatman , kafalarına kafalarına vurmaktan bahsediyorum ... ) gerekiyor ... Bkz: Thrall , Chain lightning ... =)

• E zaten şehir commander ı da almak okadar kolay olmasın dimi ama ozaman ne zevki kalır. Sonucta gercekte de boyle değilmidir. Bir şehire saldırıp şehrin kumandanını almak iyi organize olmus buyuk bir ordu gerektiri. Gerçekçi olmuş
  • bir kaç kere undercity'e raid yapmıştık, eğlenceliydi ama o zamanlar ram'im az olduğu içinm kasılmalardan dolayı pek zevk alamamıştım...
  • ben wow u private de oynuorum ama arkımda var orj o yüzden bi kaç bişi biliom ister horde olsun ister alliance istediğin yerde dalabilion guild olarak istediğin yeri basabilion(basma ne kadar başarılı olur bilemem) ama bu kapışma sistemi harika (bu arada şehir commanderini kesmek gerçekten de nereyse imkansız)
  • onu bunu bilmem anlamam bariz bir horde üstünlüğü var kesinlikle....ve bliizard a sesleniyorum her yerde horde lerin kasabileceiği bolge sayısı daha fazla neden boyle onların parası var diye dimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.