Şimdi Ara

Allods Online EU Ön Ödemeli Sunucusu Anatolia Guild (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imp de oynadım 1sene kadar bi okadar da ittifakda oynadım ki ittifakdaki hesap hala duruyor sistemim kötü diye giremiyorum oyuna. euromos nickinden anladığıma göre oyun açıldığında imparatorluk diye bi guild açmıştınız siz
  • Evet EU kapalı betada başladığımız sürede, Türkiye sunucularında devam etmiştik ki, sunucunun açılış saatinden kısa bir zaman sonra TR sunucularının da ilk birliği olmuştuk, fakat malum oyunun yönetim şekli ve maalesef ki mağazanın hem etkisi, hem de fiyat bakımından gerçekten uçuk olması oyunun ilk bırakan guildi olmamıza da neden oldu :D, şimdi ödeme sistemi gelmesi ve bu sunucunun mağazasız olması bizim hep hayalimizdi, Gpotato da birçok taleple birlikte böyle bir sunucu başlatıyor. Eminim çok keyifli olacak :D...
  • Şu oyun açıldığından beridir, forumumuzda rağbet görmedi maalesef. Ön ödemeli sunucu sistemiyle birlikte talepte artış olur diye düşünmüştüm lakin, değişen bir şey olmayacak sanırım.

Sizin Guild için yapılan başvurular, irtibat talepleri ne seviyede acaba?

@euromos
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Birbirini tanıyan 20 kişilik bir ekip zaten mevcut. TR sunucusundan birçok arkadaşında buraya geçmesi muhtemel. Ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da var. Facebook grubumuz 35 kişiye kadar ulaştı. Oyunun Forumda rağbet görmemesinin en büyük nedeni maalesef ki TR sunucularında yapılan kötü yönetim şekli. Yine p2w bir oyun olması ve ciddi miktarlarla karakterin olgunlaşması oyunun bir diğer dezavantajı oldu.

Daha önce Rusya'da açılan ve yaklaşık 7-8 aydır, oynanan ön ödemeli sunucunun kalabalığı ciddi sayılara ulaştığı için Rusya ikinci sunucuyu düşünüyor. EU'da ise oyunu bekleyen büyük bir kalabalık var. Ben açıkça yeni sunucu ile Allods Online'ın ilk günlerine döneceğine eminim ki, oyuncular arasında bir uçurum oluşmayacak çünkü. Ayrıca sizi parasıyla döven de olmayacak.
  • allods eu da size başarılar dilerim.

Hyperdmg
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

allods eu da size başarılar dilerim.

Hyperdmg

Çok teşekkürler güzel dileğiniz için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: euromos

Birbirini tanıyan 20 kişilik bir ekip zaten mevcut. TR sunucusundan birçok arkadaşında buraya geçmesi muhtemel. Ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da var. Facebook grubumuz 35 kişiye kadar ulaştı. Oyunun Forumda rağbet görmemesinin en büyük nedeni maalesef ki TR sunucularında yapılan kötü yönetim şekli. Yine p2w bir oyun olması ve ciddi miktarlarla karakterin olgunlaşması oyunun bir diğer dezavantajı oldu.

Daha önce Rusya'da açılan ve yaklaşık 7-8 aydır, oynanan ön ödemeli sunucunun kalabalığı ciddi sayılara ulaştığı için Rusya ikinci sunucuyu düşünüyor. EU'da ise oyunu bekleyen büyük bir kalabalık var. Ben açıkça yeni sunucu ile Allods Online'ın ilk günlerine döneceğine eminim ki, oyuncular arasında bir uçurum oluşmayacak çünkü. Ayrıca sizi parasıyla döven de olmayacak.

Başarılar dilerim. Umarım en kısa sürede hedeflediğiniz sayıya ulaşırsınız.

• Eee ne oldu bu oyuna? Playerbase nasıl?
  • Daha oyun açılmadı. Bugün açılacağına dair rivayetler var.
  • Acilicaksa bende geleyim wow oynadim uzun bir zaman cok yabancilik cekicegime inanmiyorum. Aylik ucret nekadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 4 Ekim 2013; 16:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Acilicaksa bende geleyim wow oynadim uzun bir zaman cok yabancilik cekicegime inanmiyorum. Aylik ucret nekadar?

30 Days/10€ month
    90 Days/8€ month
    180 Days /7€ month

Oyun açıldı şu anda.
  • uhh ucuzda degilmis hani :)
  • Ucretsiz deneme icin ne yapmaliyim?
  • EU sunucusunun, forum bazında ilgi görmemesinin bence de en temel sebebi; TR sunucusunda uygulanan yönetimdir. Buna ilave olarak, oyuncu kitlesinin oyunu fazla abartması diye düşünüyorum. Bizim, mevzu online oyun olduğunda ve birileri ile yarış içinde olduğumuz zaman, önüne geçemediğimiz bir hırsımız var. Ve oyuna paranın da etkisi olduğu için; imkanı olan karakterini sağlamlaştırıyor, çeşitli kostüm vb. ürünlerle görsel şölen yaratıyor. Bu imkana sahip olmayan oyuncular bir yerden sonra oyunu bırakıyor. Çünkü; bir noktadan sonra karakterin ilerlemesi için yapılması gereken her şey, genel olarak PvP formatında geçiyor. E burada da parası olan ilerliyor.
    Peki para olmadan olmaz mı? Olur, fakat; para ile yarım saat içinde çok ileri boyutlara gelen bir karakterin seviyesine ulaşmak aylar sürebiliyor...
    TR sunucusunda bu tip olayların çok fazla olması sebebi ile EU sunucusunun üzerine gölge düşmekte. EU sunucusunda insanlar oyunu oyun gibi oynama kültürünü benimsemiş. Arada illaki bunun tersini sergileyen karakterler çıkıyor. Ama genel itibari ile TR sunucusunda ki gibi 1. ile 2. arasında ki aşırı fark EU sunucusunda bulunmuyor. Bulunsa bile bu farkı olabildiğince minimuma indirmek çok zor olmuyor.
    Sonuç olarak Allods EU oyununu oynayın arkadaşlar

• Ücretsiz deneme için sunulan Facebook Like kampanyası bazı sorunlar nedeniyle kaldırıldı, fakat tekrar aktifleştirilmesi bekleniyor. Forum başında yer alan Facebook grubumuzda, gerekli açıklamalar, ödeme ile ilgili yapılması gerekenler mevcut.

Ayrıca EU'nun ön ödemeli sunucusu olan Goblin'le başlayan sunucuda oynuyoruz. Şu an 15 aktif üye, hatta aşırı aktif üye (Bizim tayfa nasıl bu kadar hızlı lvl alıyor anlamış değilim) bulunmakta. Facebook Like sorunu yüzünden daha bizimle olamayan ve ödeme ile ilgili bekleyen arkadaşlarımız da var.

Tekrar hatırlatmakta yarar var. Bu sunucuda paranız var kazanırsınız yok. Mağaza yok, herkes eşit. Tüm her şey oyun içinde görevler ve altın ile yapılıyor. Şu an gelişim çok keyifli devam ediyor.

Oyun içerisinden bize ulaşmak için

/w Soundsofpain (bendeniz olmakta)
    /w Nirvana

ile iletişime geçebilirsiniz. Bilen bilmeyen herkesi aramıza bekliyoruz. Bizim olayımız, hadi şunu keselim, haha bunu nasıl kestik, biz daha iyiyiz değil. Bizim olayımız eğlence

Saygılarla, Anatolia Guild

• Ben bu oyunu 1 1,5 yıl önce oynamıştım 39 levelde bıraktım sebebi her şey para ile yapıldığı için oyundan anlamayan tiplerin sırf ceplerinde para var diye taş yapıp herkesi yeniyordu. Eğer tekrar aynı şeyleri yaşamayacaksam seve seve oynarım. Allods online çok sevdiğim bir mmorpgdir.
  • Bizim aramızda kesinlikle böyle bir şey olmaz, yeni arkadaşlarımızla birlikte çok güzel bir dostluk ortamı kuruyoruz yavaş yavaş ve herkese ihtiyacımız var. Özellikle ileriki aşamalarda Dominion savaşları sırasında, guildin her bireyi bizim için çok önemli olacak...
  • Bugün itibariyle her iki taraftan da birer oyuncu (Empire/Gale, League/Drescher) 55 level'a ulaşmış bulunmakta.
  • tr yi bırakmıştım d5 olmama rağmen. çok cebe çalışıyordu. ordaki arkadaşları kandırabilirsem gelebilirim. sevdim bu işi.
  • Şu an üye sayımız 18, gece 3-4'e kadar 10 dan fazla üyemiz online oluyor, ileride sizleri de aramızda görmek bizi mutlu eder. Guild savaşlarında özellikle ihityacımız var her playera...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.