Şimdi Ara

Allods Online EU Ön Ödemeli Sunucusu Anatolia Guild (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: euromos

quote:

Orijinalden alıntı: weatore

bende başlamayı düşünüyorumda oyuncu sayısı nasıl? su anda server seçme ekranında low yazıyor çünkü. beni sadece düşündüren bu aslında. nezebden bir iki ss olsa iyi olur aslında.

artı olarak başlarken dps başlamayı düşünüyorumda şu anda oyunda dps konusunda en iyi sınıf hangisi diyebiliriz?

Açıkçası Nezebgard yavaş yavaş boşalmaya başladı, yeni başlayanlar oluyor tabii ki fakat item dizmek için astral sırası bekleyen de çok kişi var, Arena ve PVP haritalarında kalabalıktan dolayı bazen sıra gelmiyor. Astral Liman'da bekleyenler ise bir hayli fazla. Guildimiz 40 kişi barajını aşmak üzere ve an itibariyle 30'a yakın üyemiz online. TR serverından gelen dostlarımızla uzun süre oyuna ara verip tekrar başlayan biz gibi birçok oyuncu mevcut. Diğer guildlerle iletişimimiz de gelişiyor. Her şey şimdilik güzel gidiyor. Reenkarne charları da yavaş yavaş görünmeye başladı ayrıca...

teşekkürler peki dps konusundaki sorum hakkında ne söylebilirsin?

• Güncel olduğunu belirtirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: euromos

quote:

bende başlamayı düşünüyorumda oyuncu sayısı nasıl? su anda server seçme ekranında low yazıyor çünkü. beni sadece düşündüren bu aslında. nezebden bir iki ss olsa iyi olur aslında.

artı olarak başlarken dps başlamayı düşünüyorumda şu anda oyunda dps konusunda en iyi sınıf hangisi diyebiliriz?

Açıkçası Nezebgard yavaş yavaş boşalmaya başladı, yeni başlayanlar oluyor tabii ki fakat item dizmek için astral sırası bekleyen de çok kişi var, Arena ve PVP haritalarında kalabalıktan dolayı bazen sıra gelmiyor. Astral Liman'da bekleyenler ise bir hayli fazla. Guildimiz 40 kişi barajını aşmak üzere ve an itibariyle 30'a yakın üyemiz online. TR serverından gelen dostlarımızla uzun süre oyuna ara verip tekrar başlayan biz gibi birçok oyuncu mevcut. Diğer guildlerle iletişimimiz de gelişiyor. Her şey şimdilik güzel gidiyor. Reenkarne charları da yavaş yavaş görünmeye başladı ayrıca...

teşekkürler peki dps konusundaki sorum hakkında ne söylebilirsin?

Warrior ve Mage bunu önde götürüyor pek tabii ki, fakat stat konusunda Allods Online köklü değişikliklere gidecek bu yüzden ileride bu DPS sınıflarını nasıl değiştirecek şu an emin değiliz. 5.0 güncellemesi ile sınıflar arasındaki dengenin oturması için çok ilginç değişimler bekliyor bizi...

• bu facebook sayfanıza ulasamıyoruz raidcall adresınızı yazabılırmısınız buraya oyuna baslamak ıstıyorum bende bu konuda yardım almak ıstıyorum ...
  • Yeni başladım ve anadolu sunucusuna bağlanabiliyorum sadece başka sunucu nereden eklenir ? hangisi daha kalabalıktır ? şehirden çıktım şuan 15 lvl a gelmek üzereyim ama görevler bu şekilde bunaltmaya devam edecek mi ? server da çok az sayıda oyuncu var bu lvl ımdan dolayı görev yaptığım yerlerde göremiyorum mu yoksa genel anlamda oyunun eksiği bu mu arkadaşlar ?
    bana ufak ufak yardımcı olursanız sevinirim knight vs gibi oyunlar bile hiç denemedim merak ettim buna başladım benim için ilk :)
  • Merhabalar bende tr sunucusunda uzun süre oynadım ancak p2w olması ve ortalıkta insan kalmayışı canımı sıktı..Oyun şuanda p2p değilmi ? ona göre başlıyacağım.. Birde ödeme konusunda yardımcı olabilrseniz sevinirim
  • Hayatımda oynadığım en güzel mmorpglerden biriydi zamanında. Forumca başlamıştık kapalı betasından beri oynuyorduk. Beklediğimden çok daha iyi çıkmıştı oyun. O ilk ek paketin gelmesiyle her şey bitti. Bu güzelim oyun daha rezil edilemezdi açıkcası. Oyunda kalabalıktan sıra beklerdik önümüzü göremezdik ilk ek paketten sonra kızılay meydanı gibi nezebgrad sahra çölüne döndü adeta. Umarım bu p2p serverı tutar da kalabalıklaşır iyice o zaman ben de başlamayı düşünebilirim belki.
  • Şuan son durum ne acaba aktifmi hala guild bilgilendirirseniz çok iyi olacak oyuncu sayısı felan ne durumda acaba?
  • okuduklarıma inanamıyorum! böyle bir sunucu mu açılmış açılmış açılmasınada ingilizce yok bizde sıkıntı bu anlamda büyük, yoksa bi nabızlık işiniz var

şaka bir yana, gerçekten güzel bir haber fakat kafama takılan bir kaç şey var. diyelim başladık, ilerde dükkanı yeniden açmayacakları kesin bilgimi? ayrıca oyuna ara vermek isteyipte aylık ücret yatırmadık diyelim sonra ki ay yada aylarda kaldığımız yerden devam edebiliyormuyuz? ve ayrıca bu üyelik işini nasıl halledebiliyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.