Bugün bakım vardı.Bakım yapayım derken bozdular oyunu.Rollback yapıyorlar.Giriş yapılmıyor daha.
7 gün deneme var diye ben de indirdim tabi ki olmadığını indirdikten sonra gördüm En azından serverı deneyip ona göre karar verirdim diyordum da yalan oldu.
7 gün deneme kampanyası maalesef sonlandırıldı, fakat daha sonra deneme günlerinin açılması bekleniyor. :(
quote:
Orijinalden alıntı: euromos
7 gün deneme kampanyası maalesef sonlandırıldı, fakat daha sonra deneme günlerinin açılması bekleniyor. :(
selamlar yeni server ne durumda merak ettim eğer kayda değer bi gelişme varsa bende gelmek isityorum .
Allods TR'de 51 level pack'i geldikten sonra bırakmıştım oyunu.Gayet başarılı bir oyun.Ama oyun P2W tarzında olduğu için bırakmıştım.Hatta geçenlerde baktığımda oyunu para yatırmadan oynarsan ilerleyen zamanlarda moblardan bile tek yiyormuşsun falan diye okumuştum.
Bu paralı server olayını Allods TR forumunda dile getirmiştim çok önceden.Yetkililer bu konu üzerinde zaten çalışmalar yapıldığını söylemişti -tabi türklerin bi çalışma yaptığı yok,ruslar yapıyor türkler onlardan alıyor genelde-.
Biraz bilgi verirseniz sevinirim server hakkında.Artıları eksileri falan var mıdır ?
Şu sunucudaki oyuncusu sayısı gerçekten iyi, tabii son level olan 55'e ulaşan sayısı da git gide artıyor, Guildimizde 5 arkadaşımız 55 lvl'e ulaştı. Anlık olarak gecenin geç saatlerine kadar online üyemiz fazla. Toplam 21 kişiyiz şu aşamada.
Sunucuya gelirsek,
Runelerin eksikliği kesinlikle hissedilmiyor, her levelde 2 stat veriliyor zaten. Butik mağaza dışında her şey yine ücretli server gibi ama tek bir farkla kimsenin kimseye oyun dışında bir üstünlük sağlayamıyor. Bu da oyuna güzel bir denge getiriyor. Allods Online kesinlikle aylık 10 Euro'nun hakkını veriyor. Sunucuda dağılmış halde TR sunucusundan gelen birçok arkadaş var fakat nedense birlik olmayı pek fazla anlatamıyoruz. Sanırım End level'de ve raidlerde bunu anlayacaklar, o zamana kadar da sabretmemiz gerekiyor, onları aramızda görmek için. EU sunucusu daha kabiliyetli oyuncuları barındırıyor. Bu da PVP'lerde tabii ki zorluyor. Özellikle Rusya'dan gelen ve senelerdir Allods online oynayan oyuncular var. Oyun nerde nasıl hareket edilmesi gerektiğini öne çıkardığı için bu açıdan biraz deneyim istiyor. Biz de EU Closed Beta'dan beri Allods Online ile haşır neşir olduğumuzdan bu konudaki deneyimlerimizi guild için paylaşıyoruz.
Son olarak kalabalık Guildlere karşı gücümüz kanıtlamak için daha fazla üyeye ve biraz daha zamana ihtiyacımız var. Oyun içerisinde Soundsofpain karakterine PM atarak, bana ulaşabilirsiniz. Bir de unutmadan RU sunucuları 7-8 aydır Sub Server olarak hizmet veriyor zaten. TR'de ise böyle bir şey olmayacağı birçok kez yönetim tarafından dile getirildi.
euromosE
kullanıcısına yanıt
Serverda lag vs. gibi bir sıkıntı var mı peki ?
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimdilmen
Serverda lag vs. gibi bir sıkıntı var mı peki ?
Lag uyarı ışığı hep yeşil, yani öyle bir sorunla henüz hiç karşılaşmadık
euromosE
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim yardımlarınız için.En kısa zamanda başlamayı düşünüyorum
indiriyorum eu hadi hayırlısı yarın aranızda olurum inş
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimdilmen
Teşekkür ederim yardımlarınız için.En kısa zamanda başlamayı düşünüyorum
Rica ederim, en kısa zamanda oyun içinde görüşmek üzere o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: salvador28
indiriyorum eu hadi hayırlısı yarın aranızda olurum inş
Bekliyoruz, aynı zamanda oyun süresinin ödeme seçenekleri için Facebook grup sayfamızdan yardım alabilirsiniz.
oyun indi 75 mb bikere download yaptı şimdide 1031 functional download ediyo bu şekildemi oluyo yoksa tr deki gibi gene indirmede sıkıntılımı.
quote:
Orijinalden alıntı: salvador28
oyun indi 75 mb bikere download yaptı şimdide 1031 functional download ediyo bu şekildemi oluyo yoksa tr deki gibi gene indirmede sıkıntılımı.
Oyun belli bir download'a ulaştıktan sonra siz oyunu oynarken arkada indirmeye devam edecek...
Oyuncu sayısındaki durum nedir? TR serverinden kalabalık mı? Çünkü hep aynı adamlarla kapışmaktan bıktığım için bıraktım.
quote:
Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM
Oyuncu sayısındaki durum nedir? TR serverinden kalabalık mı? Çünkü hep aynı adamlarla kapışmaktan bıktığım için bıraktım.
Tr'den kesinlikle daha kalabalık fakat haritalarda lvl ile uğraşan oyuncu sayısı tabii ki git gide azalıyor fakat nezebgard kalesinde dolananların sayısı bir hayli fazla :D
bende baslamayı dusunuyorum ama sıze nasıl ulasabılırım ts faaln vrsa gonderırsenız cok ıyı olur
quote:
Orijinalden alıntı: KnBzTR
bende baslamayı dusunuyorum ama sıze nasıl ulasabılırım ts faaln vrsa gonderırsenız cok ıyı olur
Facebook hesabımızda raidcall adresimiz var, facebook grubumuzdan da direk bütün üyelerimize ulaşabilirsiniz.
bende başlamayı düşünüyorumda oyuncu sayısı nasıl? su anda server seçme ekranında low yazıyor çünkü. beni sadece düşündüren bu aslında. nezebden bir iki ss olsa iyi olur aslında.
artı olarak başlarken dps başlamayı düşünüyorumda şu anda oyunda dps konusunda en iyi sınıf hangisi diyebiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: weatore
bende başlamayı düşünüyorumda oyuncu sayısı nasıl? su anda server seçme ekranında low yazıyor çünkü. beni sadece düşündüren bu aslında. nezebden bir iki ss olsa iyi olur aslında.
artı olarak başlarken dps başlamayı düşünüyorumda şu anda oyunda dps konusunda en iyi sınıf hangisi diyebiliriz?
Açıkçası Nezebgard yavaş yavaş boşalmaya başladı, yeni başlayanlar oluyor tabii ki fakat item dizmek için astral sırası bekleyen de çok kişi var, Arena ve PVP haritalarında kalabalıktan dolayı bazen sıra gelmiyor. Astral Liman'da bekleyenler ise bir hayli fazla. Guildimiz 40 kişi barajını aşmak üzere ve an itibariyle 30'a yakın üyemiz online. TR serverından gelen dostlarımızla uzun süre oyuna ara verip tekrar başlayan biz gibi birçok oyuncu mevcut. Diğer guildlerle iletişimimiz de gelişiyor. Her şey şimdilik güzel gidiyor. Reenkarne charları da yavaş yavaş görünmeye başladı ayrıca...