Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 oldum. Crafting hoşuma gitti açıkcası. Eğlenceli bir oyun bakalım yarın karakter değiştirebilirim belki.
  • bende 7 oldum grafikler müthiş ya gemiler baya etkiledi beni şimdi kalabalık bi şehirdeyim terzi hancı obu falan hepsine çay söletiyolarhepsine selam götürüyorum
  • zevkli oyun bence imparatorluk tapınak şövalyesi kurdumşu an 11lwl.Forumdan arkadaşlar oyun içi özel mesajdan ulaşabilirler klan falan varsada üye olabilirim tek başına fazla zevk çıkmıyor.Nick ""Saurone""
  • lv 20 oldum . Yardım edılecek görevlerınız olursa söyleyın musait zamanımda yaparım . İttifak tarafındayım
  • Arkadaslar Naptıycam bende birlik gorevleri cıkmadı bi yardım etseniz?
  • 6lv tapınak sovalyesiyim nerelerde kasabilrim =?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

6lv tapınak sovalyesiyim nerelerde kasabilrim =?

bütün görevleri yapmaya çalış görevler seni yönlendırecektır zaten
  • Allods Wow ozentilik var ama guzel oyun dediginiz gibi inş. metin2 gibi olmaz
  • bende basladim ittifak sovalyeyim 5 lwl oldum ismim : Gothrak guild vs varsa super olur.
  • TheLeGenD guildindeyim sanırım ben de :D

orc tapınak savaşçısı Aborjin

3 günde 14 level kastım ama kaç gündür evde değildim, giremedim. var mı forumdan tanıdık..
  • ittifak sovalyeyim 6lwlım ad xdenmex guilde alım warsa gelebilirim-
  • imparatorluk'ta guild varmı bey katılabileceğimiz
  • Bi kaç resimde benden arkadaşlar

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

• Beyler İmparatorluk 9 lvl imparatorluk tapınak sövalyesiyim nick:ThePsychoo
  • Yeni ss ler geldi

- Görev vermeye gidiyodum boss gördüm

- Petlerimi gönderdim

- Öldürdüm ama bendeki şans işte o sırada vampir elf cıktı onunda canını yarıya ındırdım malesef öldüm =(

• ingilizce versiyonunu indirmiştim, türkçeye çevirme şansım varmı?
  • @devil_123
    Fark yaparsa Allah çarpsın Ben de level 24 Pagan'ım. Kapışırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

@devil_123
    Fark yaparsa Allah çarpsın Ben de level 24 Pagan'ım. Kapışırız..

Olur kapışalım Ama ben geri kaldım biraz ya şimdide kasmıcam başım cok agrıyo yarın kasarım baya . Exp kağıdı falan aldım . Hangi taraftasın sen ? Nick ne ?
  • Gorev yapmaktan baska kasma yolu yokmu 8 oldum=D imparatorluk tapinak sovalyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

ingilizce versiyonunu indirmiştim, türkçeye çevirme şansım varmı?

Oyun zaten türkce :) Bir şeyi türkçeye cevirmene gerek yok. Siteden 3-4 farklı yolla indirebilirsin :)

Bu arada ben 27 level oldum. İmparatorluk tarafında İmparatorluk birliğindeyim.
    23 levelden sonra oyundan ayrı bir keyif almaya başlıyorsunuz. Asee-Teph denen bölgede hem İttifak hemde İmparatorluk oyuncuları beraber görev yapmak zorundalar. Eee haliyle ister istemez anında PvP oluyor :) Zaten bunun görevide veriliyor. Su kadar adam kesmen lazım diye :)) Bazen 4 vs 4 bile olabiliyor. Şuana kadar herşey iyi , herhalde Türkçe'ye çevrilen en kaliteli oyun bu olsa gerek. Oyun aylık ücret alıp herkese eşit şeyler sunsaydı belki daha da cok güzel olabilir ama bu haliylede iyi. Nadir Nesne Dükkanı okadar pahalı degil. Herkese iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.