Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane karakter kastım ancak aynı seviyemde 2 yaratığın gelip beni rahatça öldürebilmesi fıtık etti, ikisinde de yaşadım bunu.
    Biri elf büyücü, diğeri bodur kahin.
    Tüm karakterlerde bu sorun var mı? Kalkan kullanandan aç diyeceksiniz o da inanılmaz yavaş kesiyor.
    Ve diğer fıtık eden olay da, bir yaratığa 4 kez vurarak öldürmem, diğerine gelince 6-7-8-6-7 gibi vuruşlar yaparak benim canımı yarıya indirene kadar öldürememem.
    Ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 10 Nisan 2011; 16:32:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

2 tane karakter kastım ancak aynı seviyemde 2 yaratığın gelip beni rahatça öldürebilmesi fıtık etti, ikisinde de yaşadım bunu.
    Biri elf büyücü, diğeri bodur kahin.
    Tüm karakterlerde bu sorun var mı? Kalkan kullanandan aç diyeceksiniz o da inanılmaz yavaş kesiyor.
    Ve diğer fıtık eden olay da, bir yaratığa 4 kez vurarak öldürmem, diğerine gelince 6-7-8-6-7 gibi vuruşlar yaparak benim canımı yarıya indirene kadar öldürememem.
    Ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba?

7-8-7-8 vurmaması ıcın full luck gıtmenız lazım

bende elf buyucuyum mıllet mantık filan gıdın dıyor onları takmayın full şans gidin zaten epic setlerde yeterınce mantık önsezi filan elde etceksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

REACTION guildindeysen Filed(yanlış hatırlamıyorsam) diye 25 level mage, kız karakter var. Biliyor musun?

Evet REACTİON birliğindeyim Ne oldu

O arka benden selam söyle :D Oğuz'un arkadaşıymış de. :D PvP yaptık, kestim :P Şuan Şöhret: Katil 'im. :))

Senin birliğin neydi ? 23 olcam az kaldı scrol basıp kasıcam şimdi .

• Bende başladımda 8 lvl karabuyucuyum ittifakta scroll nereden alınıyor ve yorgunluk nasıl exp e çeviriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessFace

Bende başladımda 8 lvl karabuyucuyum ittifakta scroll nereden alınıyor ve yorgunluk nasıl exp e çeviriliyor ?

exp scroll unu kristalle nadir nesne dukkanından alıyosun . Yorgunlugu hancı var goblın onda exp e cevırebılırsın
  • Birşey sorabilirmiyim?

Allods tr ile Allods gpotato arasında ne fark var?
    allods tr sitesinden indirdiğim allods orjinal oyunun türkçe halimi?
    yani private server gibi birşey mi onu anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation
    Birşey sorabilirmiyim?

Allods tr ile Allods gpotato arasında ne fark var?
    allods tr sitesinden indirdiğim allods orjinal oyunun türkçe halimi?
    yani private server gibi birşey mi onu anlamadım?

Allods gpotato da, Allodstr de oyunun asıl olan Rus sunucusuna bağlıdır. Private ile alakası yoktur. :)
    Bu arada ' Sultans ' guildendeyim. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 10 Nisan 2011; 18:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

YORGUNLUgu nasıl expe ceviriyon

Kafasında bardak olan kücük goblinden cüzi bir ücret karsılıgı çeviriyorsun. Eski meydan da var bunlar birtane. Bir tanede Negzeb haritasındaki ortadai büyük binanın üst katında.
  • quote:

Ben İmparatorluk tarafındayım. 25 level oldum. Şuan Asee-Teph'teyim ve birkaç tane adam kestim. Nickim: Alucard :)) Karşıma çıkma devil :P

Seni oyunda görüyorum sık sık hocam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizoid -- 10 Nisan 2011; 19:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizoid

quote:

Ben İmparatorluk tarafındayım. 25 level oldum. Şuan Asee-Teph'teyim ve birkaç tane adam kestim. Nickim: Alucard :)) Karşıma çıkma devil :P

Seni oyunda görüyorum sık sık hocam :))

Görürsün Her gün kasıyoruz walla
  • Karanlık hisardayken ...

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]
  • güzel oyun indiriyorum.
  • forumda mage varsa.Bana skılleri nasıl gitcegğimi sölermi elektroşoku fulledim bide bariyeri şimşek darbesi ve kar yığını 1 tane ilk fire ve buzda 1 tane

elf mageim firemi gideyim light devammı ?
  • 9 level ork warriorum. Doğru karakterimi şimdi buldum.
  • İttifak tarafındayım 6 level oldum devam ediyorum elf büyücü nick Hellyeah
    guild veya arkadaşlar falan varsa
  • delaydan oynayamiyorum :S
  • Piyasadaki çoğu free oyunları denemiş biri olarak söyleyebilirim ki şu andaki en iyi free 2 play oyun. sıkı bir p2p taraftarı olmama rağmen level dergisinde rehberini falan gördüm güzele benziyor dedim başladım cidden oyun wow un çakması gibi duruyor ama ruslar işi biliyor kendine özgün bir havası var sıkılmadım su ana kadar bakalım nereye kadar gidecegiz :)
  • Oyun iyi güzelde exp - level sistemi çok değişik geldi. Diğer oyunda ilk seviyeleri saatler içinde geçerken. (10-20) Burada 2 günde ancak 10 level olabilidim. Zaten farm yaparak level atlamak imkansız gibi birşey.(15000 tecrübe istiyor mob 45 tecrübe veriyor)
    Onun dışında oldukça iyi. Dediğim gibi 10 level oldum. Eşit seviyedeki moblara 270 vurduğumu gördüm.
  • Off fazla kasamıcam bugun , yarın taakii cumaya kadar fazla giremıcem oyuna geri kalıcam pff . Neyse
  • Aborjin ile Quorra hocam çok yardım ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 11 Nisan 2011; 17:44:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.