Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu ilahi ada ne kadar zordur arkadaş grupsuz yapılmıyor görevler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

forumda mage varsa.Bana skılleri nasıl gitcegğimi sölermi elektroşoku fulledim bide bariyeri şimşek darbesi ve kar yığını 1 tane ilk fire ve buzda 1 tane

elf mageim firemi gideyim light devammı ?

Ateş okunu 3'lemeni önerirdim ben sana daha sonra alana 1 tane sonra taş duvar 3'lemen daha güzel olabilirdi.Kar yığını ve şimşek darbesini açmamanıda önerirdim Ama tabii ki karar senin
  • Off gençler ittafakta kımse yokmu ayıp oluyo bak ha alayınız imparatorlukta ha ! kasın bakıyım ittafaktakıler hadi asılın beyler
  • Warriordanda sıkıldım. Kara büyücü deniyorum iyimiş buda. Şöyle bi karakterimi bulayım tüm yaz asılcam
  • İmparatorluk guildine geçtim. Hayırlı olsun
  • Beni sarmadı bıraktım. 4story den devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: doz3r

Beni sarmadı bıraktım. 4story den devam

hocam sarmazmı ya naptın sen . Baya zevkı bu oyun emınım 10 lv falan olmus bırakmıssındır baya asıl cok iyi bi oyun ilerde cok zevkli oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Warriordanda sıkıldım. Kara büyücü deniyorum iyimiş buda. Şöyle bi karakterimi bulayım tüm yaz asılcam

Benim gözümde ynanabilecek karakterin yanında bir muhafızı olmalı. bu oyunda ya karabüyücü olacaktım ya da şaman. karabüyücüyü seçim, ancak arada bir soruyorum kendime şaman olsaydım daha mı iyi olurdu diye. (ittifakta druid deniyor)

birisi karabüyücünün ve şamanın avantajları-dezavantajlarını anlatabilir mi? İkisinde de muhafız var. Ancak aynı lvlda olmama rağmen oyundaki birinin gördüm muhafızı benimkine taş çıkaracak kadar güçlü geldi.
  • Vodka ya da Redbul buradan mi acaba?

sanirim birakicam ben oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

Vodka ya da Redbul buradan mi acaba?

20-23 arası çok sıkılıabilirsin, ancak 24, özellikle 25den sonra oyunun tadı tamamiyle değişiyor. pvp ile görevler yapmaya başladık guild ile, kovalamacalar filmleri aratmıyor inanki

Buarada en zevksiz ve belalı lvllar 21 ve 22'dir. İlahi adaya geçersiniz ancak görevler azdır ve hepsi grup ile yapılmak zorunludur. En çok zorlanacağınız lvllar bunlar bi atlattın mı gerisi eski seyrine dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 12 Nisan 2011; 9:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Warriordanda sıkıldım. Kara büyücü deniyorum iyimiş buda. Şöyle bi karakterimi bulayım tüm yaz asılcam

Benim gözümde ynanabilecek karakterin yanında bir muhafızı olmalı. bu oyunda ya karabüyücü olacaktım ya da şaman. karabüyücüyü seçim, ancak arada bir soruyorum kendime şaman olsaydım daha mı iyi olurdu diye. (ittifakta druid deniyor)

birisi karabüyücünün ve şamanın avantajları-dezavantajlarını anlatabilir mi? İkisinde de muhafız var. Ancak aynı lvlda olmama rağmen oyundaki birinin gördüm muhafızı benimkine taş çıkaracak kadar güçlü geldi.

Pagan nı peti daha iyi oluyo evet , daha fazla gelistirme şansın var çünkü . Kara büyücüda büyüye ağırlık veriliyo sanırım . Pagan da pet e ağırlık verebilirsin tank olarak kullanabilirsin

• Bugün REACTION guildinden bir sürü adam kestim. 3 vs 1 bile yaptık, yine de yendim. (Level 23-24-27) Ama 2 tane item feda ettim. Cursed oldu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Bugün REACTION guildinden bir sürü adam kestim. 3 vs 1 bile yaptık, yine de yendim. (Level 23-24-27) Ama 2 tane item feda ettim. Cursed oldu :S

3 sorum olcak
    1)Cursed olayı sadece düşman oyuncuya mı ölünce oluyor yoksa yaratık kesse de oluyor mu
    2)Düşük bir ihtimalle mi oluyor yoksa habire mi
    3)Cursed düzeltmenin nadir nesne dükkanı dışında yolu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightful -- 12 Nisan 2011; 18:54:33 >
  • Mythos'un yaptıklarından sonra indiriyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful
    quote:

Bugün REACTION guildinden bir sürü adam kestim. 3 vs 1 bile yaptık, yine de yendim. (Level 23-24-27) Ama 2 tane item feda ettim. Cursed oldu :S

3 sorum olcak
    1)Cursed olayı sadece düşman oyuncuya mı ölünce oluyor yoksa yaratık kesse de oluyor mu
    2)Düşük bir ihtimalle mi oluyor yoksa habire mi
    3)Cursed düzeltmenin nadir nesne dükkanı dışında yolu var mı

1. Her ölüm sonrası olabilir
    2. %3-4 ihtimalle oluyor
    3. Başka yolu yok :)
    şunu da belirteyim: 1 TL ile 400 tane koruyucu muska (itemın cursed olmamasını sağlıyor) alınıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Mythos'un yaptıklarından sonra indiriyorum bende.

Mythos'a noldu ? Mythos konusuna yazdığın CB karakterleri duruyor halayı diyorsan CB bitimine 4gün kala silindi ztn + OB sonunda charlar silincek diye abartıyorsan Fifa Online 'a bakmanı tavsiye ederim 6 Betası oldu ve 6'sındada karakterler silindi . Adı üstünde BETA
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Mythos'un yaptıklarından sonra indiriyorum bende.

Mythos'a noldu ? Mythos konusuna yazdığın CB karakterleri duruyor halayı diyorsan CB bitimine 4gün kala silindi ztn + OB sonunda charlar silincek diye abartıyorsan Fifa Online 'a bakmanı tavsiye ederim 6 Betası oldu ve 6'sındada karakterler silindi . Adı üstünde BETA

Fifa filan umrumda değil.Cb bitimine 4 gün kala daha kastı adamlar.Onu geçtim oyunun alpha testi olur orda zahmete giripte bir skill i bile türkçe yapmamışlar.Hadi ozaman olmadı cb de yapmamışlar şimdi bana gelmiş hala beta diyosun.Bir oyun ob ye geçmişse %90 bitmiş olması lazım.Şuanda girip te kasmamam normal.Çünki bir mantıksızlık daha ob sonunda karakterler silinecekmiş.Bu tepkilerim de oyunu sevdiğim için oluyor.Doğru dürüst oynayamadığım için.

• quote:

Hocam orda bende vardım 23 lv yenı olmustum :D . 1 kişi geldi ortamıza daldı nick Angel sensın demek o . Ve bizden kıme ölmedi ama missdark vardı onun canı baya azalmıstı ama ölmedi Charın sağlam bu araya zor yattın . İtemlerinede üzüldüm =/

• Dostlar bu oyunun runes of magicten bir farkı var mıdır...başlıyım mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

Vodka ya da Redbul buradan mi acaba?

20-23 arası çok sıkılıabilirsin, ancak 24, özellikle 25den sonra oyunun tadı tamamiyle değişiyor. pvp ile görevler yapmaya başladık guild ile, kovalamacalar filmleri aratmıyor inanki

Buarada en zevksiz ve belalı lvllar 21 ve 22'dir. İlahi adaya geçersiniz ancak görevler azdır ve hepsi grup ile yapılmak zorunludur. En çok zorlanacağınız lvllar bunlar bi atlattın mı gerisi eski seyrine dönüyor.

yok o yuzden degil, suan devam ediyorum ama hayirlisi artik :j

misaki nerdesin gozukmuyon

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.