Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tayfa benim değil.
    nick:Mugiwara
    Savaşçı'yım.
  • Sonunda cezalandırıcı setimi tamamladım .

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]
  • Angel , hocam naptın ya görev yapıyoduk orda gelsın kestın attın bızı
  • Arkadaslar ya elinde bir pagan rehberş olan varmı ? Ozellikler gelisim asamaları felan konusunda ?
  • Hocam reactiona + kaç alınıyor ? şu sınav haftası bıtse +20 kasıcamda.dungeondu bosslardı pt bulmak gerekıyor
  • Mythosda ikinci şifreyi 5kez yanlş girdim diye bloke oldu char açtıramazsam Allods TR tekrar devam edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity
    Hocam reactiona + kaç alınıyor ? şu sınav haftası bıtse +20 kasıcamda.dungeondu bosslardı pt bulmak gerekıyor

hocam ben pek bılmıyorum ama ts gerekli bide 20 + olman yeter sanırım . Daha onceden tecruben varsa alırlar belkı daha erken
  • Bende tüm karakterleri açıp 10 ar level yaptıktan sonra kararımı verdim Kara büyücü tam bana göre.

9 levelim şuanda tabi her karakteri denediğim için kasamadım. Neyse sonuçta yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum. Eminim birkaç aya birçok yüksek levelli kişi karakterinden memnun kalmayıp başka karakterle yeniden başlıcan. Bense tam gaz devam. Ayrıca her karakterin skilleri hakkında fikrim olmasıda cabası.
  • DH Guildi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Bende tüm karakterleri açıp 10 ar level yaptıktan sonra kararımı verdim Kara büyücü tam bana göre.

9 levelim şuanda tabi her karakteri denediğim için kasamadım. Neyse sonuçta yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum. Eminim birkaç aya birçok yüksek levelli kişi karakterinden memnun kalmayıp başka karakterle yeniden başlıcan. Bense tam gaz devam. Ayrıca her karakterin skilleri hakkında fikrim olmasıda cabası.

kendini teselli et anca :D

• Deme öyle ya. Önceki oyun deneyimlerimdende gördüğüm kadarıyla yüksek levellerin çoğu sıkılarak yeni karakterler açıyor. f]
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Bugün REACTION guildinden bir sürü adam kestim. 3 vs 1 bile yaptık, yine de yendim. (Level 23-24-27) Ama 2 tane item feda ettim. Cursed oldu :S

Hocam orda bende vardım 23 lv yenı olmustum :D . 1 kişi geldi ortamıza daldı nick Angel sensın demek o . Ve bizden kıme ölmedi ama missdark vardı onun canı baya azalmıstı ama ölmedi Charın sağlam bu araya zor yattın . İtemlerinede üzüldüm =/

Benim nickim Alucard. Pagan'ım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.
    Arkadaslar ya elinde bir pagan rehberş olan varmı ? Ozellikler gelisim asamaları felan konusunda ?

Pagan'lar, talent bakımından ikiye ayrılıyor:
    1. Caster
    2. Melee
    Eğer petinin ön planda olmasını istiyorsan Caster'ı seçeceksin. Ya da karakterinin ön planda olmasını istiyorsan Melee olacaksın. Seçimini kendin yap.
    Stat pointler Şans'a veriliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Bugün REACTION guildinden bir sürü adam kestim. 3 vs 1 bile yaptık, yine de yendim. (Level 23-24-27) Ama 2 tane item feda ettim. Cursed oldu :S

Hocam orda bende vardım 23 lv yenı olmustum :D . 1 kişi geldi ortamıza daldı nick Angel sensın demek o . Ve bizden kıme ölmedi ama missdark vardı onun canı baya azalmıstı ama ölmedi Charın sağlam bu araya zor yattın . İtemlerinede üzüldüm =/

Benim nickim Alucard. Pagan'ım :)

Hadi ya tamam .

• quote:

quote:

Arkadaslar ya elinde bir pagan rehberş olan varmı ? Ozellikler gelisim asamaları felan konusunda ?

1. Caster
    2. Melee
    Eğer petinin ön planda olmasını istiyorsan Caster'ı seçeceksin. Ya da karakterinin ön planda olmasını istiyorsan Melee olacaksın. Seçimini kendin yap.

Caster olarak bi talend buildi arıyorum ama pek bulamadım :S
  • quote:

quote:

quote:

1. Caster
    2. Melee

http://guilds.en.allods.gpotato.eu/profiles/blogs/pimp-my-build-volume-3-warden?xg_source=activity

• quote:

quote:

quote:

quote:

1. Caster
    2. Melee

http://guilds.en.allods.gpotato.eu/profiles/blogs/pimp-my-build-volume-3-warden?xg_source=activity

Hocam orda şimşek taşıyıcıları acmamış adam 2 sn ye indiriyodu şimşeği

• Şuan İmparatorluk Taraf'ında Tapınak Şovalyesi ( Paladin ) kasıyorum . PvP Paladin Build'i isteyen olursa buyrun

http://allodsbase.com/en/talents#-28x2qdokvnx1po23vy70g45buye20g4h4fh4
  •  Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

NesCafe + Allods TR = Keyif
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

NesCafe + Allods TR = Keyif

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.