ittifakta Mugiwara tayfasındayım. tayfa benim değil. nick:Mugiwara Savaşçı'yım.
Sonunda cezalandırıcı setimi tamamladım .
Angel , hocam naptın ya görev yapıyoduk orda gelsın kestın attın bızı
Arkadaslar ya elinde bir pagan rehberş olan varmı ? Ozellikler gelisim asamaları felan konusunda ?
Hocam reactiona + kaç alınıyor ? şu sınav haftası bıtse +20 kasıcamda.dungeondu bosslardı pt bulmak gerekıyor
Mythosda ikinci şifreyi 5kez yanlş girdim diye bloke oldu char açtıramazsam Allods TR tekrar devam edeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: GangstaCity Hocam reactiona + kaç alınıyor ? şu sınav haftası bıtse +20 kasıcamda.dungeondu bosslardı pt bulmak gerekıyor
hocam ben pek bılmıyorum ama ts gerekli bide 20 + olman yeter sanırım . Daha onceden tecruben varsa alırlar belkı daha erken
Bende tüm karakterleri açıp 10 ar level yaptıktan sonra kararımı verdim Kara büyücü tam bana göre.
9 levelim şuanda tabi her karakteri denediğim için kasamadım. Neyse sonuçta yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum. Eminim birkaç aya birçok yüksek levelli kişi karakterinden memnun kalmayıp başka karakterle yeniden başlıcan. Bense tam gaz devam. Ayrıca her karakterin skilleri hakkında fikrim olmasıda cabası.
DH Guildi varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: *HardCore*
Bende tüm karakterleri açıp 10 ar level yaptıktan sonra kararımı verdim Kara büyücü tam bana göre.
9 levelim şuanda tabi her karakteri denediğim için kasamadım. Neyse sonuçta yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum. Eminim birkaç aya birçok yüksek levelli kişi karakterinden memnun kalmayıp başka karakterle yeniden başlıcan. Bense tam gaz devam. Ayrıca her karakterin skilleri hakkında fikrim olmasıda cabası.
kendini teselli et anca :D
Deme öyle ya. Önceki oyun deneyimlerimdende gördüğüm kadarıyla yüksek levellerin çoğu sıkılarak yeni karakterler açıyor. f]
quote:
Orijinalden alıntı: devil_123
quote:
Orijinalden alıntı: manhunt54
Bugün REACTION guildinden bir sürü adam kestim. 3 vs 1 bile yaptık, yine de yendim. (Level 23-24-27) Ama 2 tane item feda ettim. Cursed oldu :S
Hocam orda bende vardım 23 lv yenı olmustum :D . 1 kişi geldi ortamıza daldı nick Angel sensın demek o . Ve bizden kıme ölmedi ama missdark vardı onun canı baya azalmıstı ama ölmedi Charın sağlam bu araya zor yattın . İtemlerinede üzüldüm =/
Benim nickim Alucard. Pagan'ım :)
quote:
Orijinalden alıntı: RfLex. Arkadaslar ya elinde bir pagan rehberş olan varmı ? Ozellikler gelisim asamaları felan konusunda ?
Pagan'lar, talent bakımından ikiye ayrılıyor: 1. Caster 2. Melee Eğer petinin ön planda olmasını istiyorsan Caster'ı seçeceksin. Ya da karakterinin ön planda olmasını istiyorsan Melee olacaksın. Seçimini kendin yap. Stat pointler Şans'a veriliyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: devil_123
quote:
Bugün REACTION guildinden bir sürü adam kestim. 3 vs 1 bile yaptık, yine de yendim. (Level 23-24-27) Ama 2 tane item feda ettim. Cursed oldu :S
Hocam orda bende vardım 23 lv yenı olmustum :D . 1 kişi geldi ortamıza daldı nick Angel sensın demek o . Ve bizden kıme ölmedi ama missdark vardı onun canı baya azalmıstı ama ölmedi Charın sağlam bu araya zor yattın . İtemlerinede üzüldüm =/
Benim nickim Alucard. Pagan'ım :)
Hadi ya tamam .
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RfLex. Arkadaslar ya elinde bir pagan rehberş olan varmı ? Ozellikler gelisim asamaları felan konusunda ?
Pagan'lar, talent bakımından ikiye ayrılıyor: 1. Caster 2. Melee Eğer petinin ön planda olmasını istiyorsan Caster'ı seçeceksin. Ya da karakterinin ön planda olmasını istiyorsan Melee olacaksın. Seçimini kendin yap. Stat pointler Şans'a veriliyor.
Caster olarak bi talend buildi arıyorum ama pek bulamadım :S
quote:
Orijinalden alıntı: RfLex.
quote:
quote: