Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mukemmellik antlasmasi gorevini nasil yapabilirim=?
  • Oyunda level kasmak cok zor ben 6lvldan 7.levela gecerken cok zorlandım 23 e kadar nası kascam acaba :D
  • @NowOrN3wer görevler icin oyunun forum sayfasına bakabilirsin. Yada başlık acabilirsin yardımcı olurlar.

@_Joe_ bizim guildden bir arkadas 23 level karakterini begenmdigi icin bıraktı , yeni karakter actı. Bugun 4. gunu sanırım 20-21 arasında :) Görevlerini elindn geldigince yap ve atlamamaya çalış. Yorgunlugunu expe cevirdikten sonra görevlerini verme bekle yarın verirsin ben şahsen öyle yapıyorum.
  • YORGUNLUgu nasıl expe ceviriyon
  • Yorgunlugu 0ladim 8lv %0dan 9lv%34 e geldi
  • 17 oldum ben de. aradaki 4-5gun boslukta kasabilseydim 25 olurdum suan... neyse iddali konusuyorum serverin en iyi paladini ben olucam bi aksilik olmassa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

17 oldum ben de. aradaki 4-5gun boslukta kasabilseydim 25 olurdum suan... neyse iddali konusuyorum serverin en iyi paladini ben olucam bi aksilik olmassa.

Pek sanmıyorum Lab-13 sağolsun 22 de tıkandım

buarada oyunda striptiz klüp var görev sırasında bulduk, elfler dans ediyor

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

Bende TheLegend guildindeyim görevler varsa zor yardımcı olabilirim, özellikle grom görevini ölü denizde görürsün, beni çağırman yeterli. nick Quorra

kestik şahitlerimiz var

• İmparatorluk bizden 2 kat daha fazla ya İttifak tarafına oyuncu gerek arkadaslar yenı başlıcaklar ittfakta açsın

@kittyhunter Seninle kapışmak isterim . Lv lar eşitlendiğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

İmparatorluk bizden 2 kat daha fazla ya İttifak tarafına oyuncu gerek arkadaslar yenı başlıcaklar ittfakta açsın

@kittyhunter Seninle kapışmak isterim . Lv lar eşitlendiğinde

kapışalım hocam ancak hiç pvp tecrübem yok şehirde arena mı ne varmış orada kapışabiliyormuşuz ama bi türlü yapamadık arkadaşla. doğru yerde değiliz sanırım..

imparatorlukta olan arkadaşlara karalord, iskeletin büyük bossu var falan, grom olsun bu tarz boss görevlerine yardımcı olabilirim.

Ekleme: Günlük bedava tütsü veren görev varmış, benim duanın koruması bitti lütuf falan heal yapmıyor. Nereden alabilirim bu görevi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 10 Nisan 2011; 11:17:28 >

• Beyler böyle herkez ayrı bir guildde değilde, ortak bir guild kuralım Donanımhaber adına, bende Birlik Kristali mi her neyse o zımbırtıdan var, guild kurabiliriz...
  • Ben İmparatorluk tarafındayım. 25 level oldum. Şuan Asee-Teph'teyim ve birkaç tane adam kestim. Nickim: Alucard :)) Karşıma çıkma devil :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

17 oldum ben de. aradaki 4-5gun boslukta kasabilseydim 25 olurdum suan... neyse iddali konusuyorum serverin en iyi paladini ben olucam bi aksilik olmassa.

Pek sanmıyorum Lab-13 sağolsun 22 de tıkandım

buarada oyunda striptiz klüp var görev sırasında bulduk, elfler dans ediyor

Bende TheLegend guildindeyim görevler varsa zor yardımcı olabilirim, özellikle grom görevini ölü denizde görürsün, beni çağırman yeterli. nick Quorra

kestik şahitlerimiz var

gorusuruz kanky :p

• İttifak 6 lvl büyücüyüm.
  • Haha =) düşmanlarım çoğalıyo . HIzla kasıyorum 22 oldum bugun 23 -24 olabilirim yakında kapışıcaz bekleyın =)

@Kittyhunter Benımde yok hocam tecrübem . Arenada savaş olayıda arenaya girin bodoslama dalın bişey yapmanıza gerek yok
  • REACTION guildindeysen Filed(yanlış hatırlamıyorsam) diye 25 level mage, kız karakter var. Biliyor musun?
  • YORGUNLUgu nasıl expe ceviriyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

REACTION guildindeysen Filed(yanlış hatırlamıyorsam) diye 25 level mage, kız karakter var. Biliyor musun?

Evet REACTİON birliğindeyim Ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

REACTION guildindeysen Filed(yanlış hatırlamıyorsam) diye 25 level mage, kız karakter var. Biliyor musun?

Evet REACTİON birliğindeyim Ne oldu

O arka benden selam söyle :D Oğuz'un arkadaşıymış de. :D PvP yaptık, kestim :P Şuan Şöhret: Katil 'im. :))
  • Bendede İniyor ;Oyun mounth sistemi nasıl kaç lwl de alınıyor ve dh guildi varmı?
  • Beyler herkez farklı bir guildde ya, DH guildi kursak diyorum?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.