Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

@devil_123
    Eklentiler (Current Fight, D) niye orada duruyor? :D

Nerde dursun ?

Partydeyken nasıl göreceksin orada? Kenarıya alsana :) D 'yide aşağı, skill barının yanına koy ;)
  • arkadaşlar sizce cabaldan sonra bu oyun beni tatmin edebilir mi? yeni bir online oyuna başlamayı düşünüyorum ve bu oyun ilgimi çekti. Cabalı bilenler bilir o grafikleri. Bu oyununda grafikleri fena değil gibi ama oynayış tarzı olsun kolaylığı olsun nasıldır? Birde bunun yerine şunada başlayabilirsin dediğiniz oyun var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk
    arkadaşlar sizce cabaldan sonra bu oyun beni tatmin edebilir mi? yeni bir online oyuna başlamayı düşünüyorum ve bu oyun ilgimi çekti. Cabalı bilenler bilir o grafikleri. Bu oyununda grafikleri fena değil gibi ama oynayış tarzı olsun kolaylığı olsun nasıldır? Birde bunun yerine şunada başlayabilirsin dediğiniz oyun var mıdır ?

Şuan en popüler oyun bu ve bana göre grafikleri Cabal'dan iyi. Level kasmak zor değil, sadece görevlerle uğraşmak zor. Oyuna alıştıktan sonra hiçbir zorluğu kalmıyor. Bence pvpsi zevkli ve eğlenceli bir oyun. Denemeni şiddetle tavsiye ediyorum. 20 leveldan sonra haritalar birleşiyor, ittifak ve imparatorluk tarafları birbirlerini kesiyor.
  • 10lv paladin kastıktan sonra.Karabüyücüye tekrar geri dönmek istedim.Statlarda hep şans'a vermeyi düşünüyorum.Sizce hangi stat olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

10lv paladin kastıktan sonra.Karabüyücüye tekrar geri dönmek istedim.Statlarda hep şans'a vermeyi düşünüyorum.Sizce hangi stat olmalı?

Evet, full Şans vereceksin.
  • Paladin statları nasıl verilmeli ?
  • quote:

quote:

quote:

@devil_123
    Eklentiler (Current Fight, D) niye orada duruyor? :D

Nerde dursun ?

Partydeyken nasıl göreceksin orada? Kenarıya alsana :) D 'yide aşağı, skill barının yanına koy ;)

party ye girceğimde alıyorum

• Oyundaki terimleri biraz açarsanız. Mesela yorgunluk ne. Pvp en yatkın karakter gibi. Bir rehber iyi olur.
  • Beyler benide yönlendirirmisiniz Caster healer build nasıl olmalıdır 8 sayfa konuyu okuyamadım kusura bakmayın. Bu arada Dh'nin toplandığı bi guild var mı? 16lvl Heraler oyundaki nickim Rysore MALKAVIAN birliğindeyim ama bizim çevreden adam olursa daha bi zevkli olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk
    arkadaşlar sizce cabaldan sonra bu oyun beni tatmin edebilir mi? yeni bir online oyuna başlamayı düşünüyorum ve bu oyun ilgimi çekti. Cabalı bilenler bilir o grafikleri. Bu oyununda grafikleri fena değil gibi ama oynayış tarzı olsun kolaylığı olsun nasıldır? Birde bunun yerine şunada başlayabilirsin dediğiniz oyun var mıdır ?

Şuan en popüler oyun bu ve bana göre grafikleri Cabal'dan iyi. Level kasmak zor değil, sadece görevlerle uğraşmak zor. Oyuna alıştıktan sonra hiçbir zorluğu kalmıyor. Bence pvpsi zevkli ve eğlenceli bir oyun. Denemeni şiddetle tavsiye ediyorum. 20 leveldan sonra haritalar birleşiyor, ittifak ve imparatorluk tarafları birbirlerini kesiyor.

Cabalın skilleri kendine aşık ediyordu adamı. Görevlere cabalda alıştım fazlasıyla o yüzden dert etmiyorum onu. Pvp si dediğin gibi zevkliyse oyunu indirmeye başlasam olur :)

• beyler buildlerle ilgili bi blog açmayı düşünüyorum nasıl olur sizce
  • bu build isteyenleri de hic anlamiyorum. oyun zaten turkce neyde zorlaniyorsunuz? kendi oyun stilinize gore yapin iste build.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

bu build isteyenleri de hic anlamiyorum. oyun zaten turkce neyde zorlaniyorsunuz? kendi oyun stilinize gore yapin iste build.

Zaten karışık ve zor olan oyun sisteminden en iyi şekilde faydalanmak için olabilir mi arkadaşım? Kendi buildimi zaten oluşturdum fakat yetenek ağacındaki bazı skilleri görmeden buildimi şekillendiremiyorum.
  • ----------------------------UYARI----------------------------
    Oyunda görünmezlik hatası var ve mevcut ekip open betaya geçtiğinden beri bu sorunu çözemedi. 1 ayı geçti düzeltemiyorlar , teknik ekibi kesinlikle yetersiz. Yarın öbür gün başka bir hata çıkarsa düşünün yaşanacak şeyleri. Oyunun Sonsuz Macera (runes of magic tr)gibi olması %90.
    ----------------------------UYARI----------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 24 Nisan 2011; 21:01:30 >
  • Sadece görünmezlik bugu değil, astal gemilerin içinde sıkışabiliyorsun Town atmadan kurtulmak mümkün olmuyor !
  • Katılıyorum. Teknik ekip gerçekten bilmiyorlar. Oyunda bir sürü bug var ve adminler patchin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bile vermiyorlar. Ben şunu da göz önünde bulunduruyorum. Oyunun closed beta aşaması 1 ay sürdü. Sizlerinde bildiği gibi çoğu oyunlar en az 3 ay closed betada kalıyorlar. Bizim Türkler biraz acele ettikleri için adminler oyunu erken açmak zorunda kaldılar. Eğer önümüzdeki haftalar yine bir gelişme olmazsa, oyundan gerçekten soğuyacağım... :/
  • quote:

Yeni haritada yavru hayvanımla birlikte maceralırımıza başladık

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

Chat ekranının yazı stilini nasıl öyle yaptın ? Söylersen sevinirim.

• quote:

Katılıyorum. Teknik ekip gerçekten bilmiyorlar. Oyunda bir sürü bug var ve adminler patchin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bile vermiyorlar. Ben şunu da göz önünde bulunduruyorum. Oyunun closed beta aşaması 1 ay sürdü. Sizlerinde bildiği gibi çoğu oyunlar en az 3 ay closed betada kalıyorlar. Bizim Türkler biraz acele ettikleri için adminler oyunu erken açmak zorunda kaldılar. Eğer önümüzdeki haftalar yine bir gelişme olmazsa, oyundan gerçekten soğuyacağım... :/

Patch bu hafta içinde gelecek ( miş ) .

@ThreeNamed addons ile yaptım oyunun bıkac eklentısı var onunla
  • @devil_123
    Kaynak nedir hocam?
  • quote:

quote:

Katılıyorum. Teknik ekip gerçekten bilmiyorlar. Oyunda bir sürü bug var ve adminler patchin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bile vermiyorlar. Ben şunu da göz önünde bulunduruyorum. Oyunun closed beta aşaması 1 ay sürdü. Sizlerinde bildiği gibi çoğu oyunlar en az 3 ay closed betada kalıyorlar. Bizim Türkler biraz acele ettikleri için adminler oyunu erken açmak zorunda kaldılar. Eğer önümüzdeki haftalar yine bir gelişme olmazsa, oyundan gerçekten soğuyacağım... :/

Patch bu hafta içinde gelecek ( miş ) .

@ThreeNamed addons ile yaptım oyunun bıkac eklentısı var onunla

Tam ismini versen şu eklentilerin ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.