Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guild wars 2 çıkana kadar takılmalık bir oyun arıyorum. Bu oyun oynamaya değer mi? 10 üzerinden puan verseniz kaç verirdiniz?
  • oyundaki ittifak karakterlerinin ortak ozellikleri. bugla gorunmez olup cani az olan adama dalmak, kendinden 4-5 level dusuk oyunculari kesip tatmin olmak vee pvp sirasinda ittifak npclerinin yanina kacmak hahah ya ne adamsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

oyundaki ittifak karakterlerinin ortak ozellikleri. bugla gorunmez olup cani az olan adama dalmak, kendinden 4-5 level dusuk oyunculari kesip tatmin olmak vee pvp sirasinda ittifak npclerinin yanina kacmak hahah ya ne adamsiniz.

hocam ben imparatorluk tarafındayım ama mecbur görünmez oluyorum, üç kurban görevinden epic item verdi, asayı takmazsam %50 den fazla fark ediyor güç olarak. yine de dalacağım adama asayı çıkarıp takıp kendimi belli etmeye çalışıyorum. belki bazıları görünmez olduğunu bile bilmiyodur, sonuça ittifak tarafının oyuncuları çok daha fazla imparatorluğa göre. (2 kat bile diyebiliriz) herkesin günahını almayalım

ben gidip çok sevdiğim bir eşyayı taktığım zaman görünmez oluyorsam, bunun üstüne bide bana korkak, adi oynayan vs deniyorsa bi problem var demektir. acilen düzeltmeleri lazım. 32 lvl oldum koba da o verilen asayı takmazsam mob bile kesemiyorum adam gibi. çok mu zor herhangi bir eşyanın görünüşünü koymak bir kostüme olsun eşyaya olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

----------------------------UYARI----------------------------
    Oyunda görünmezlik hatası var ve mevcut ekip open betaya geçtiğinden beri bu sorunu çözemedi. 1 ayı geçti düzeltemiyorlar , teknik ekibi kesinlikle yetersiz. Yarın öbür gün başka bir hata çıkarsa düşünün yaşanacak şeyleri. Oyunun Sonsuz Macera (runes of magic tr)gibi olması %90.
    ----------------------------UYARI----------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Katılıyorum. Teknik ekip gerçekten bilmiyorlar. Oyunda bir sürü bug var ve adminler patchin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bile vermiyorlar. Ben şunu da göz önünde bulunduruyorum. Oyunun closed beta aşaması 1 ay sürdü. Sizlerinde bildiği gibi çoğu oyunlar en az 3 ay closed betada kalıyorlar. Bizim Türkler biraz acele ettikleri için adminler oyunu erken açmak zorunda kaldılar. Eğer önümüzdeki haftalar yine bir gelişme olmazsa, oyundan gerçekten soğuyacağım... :/

Evet dediğin doğru , erken bitirdiler closed i ama burada 1 aydan söz ediyoruz. 1 aydır bilinen bir hata çözüme kavuşturalamıyor ise burada bir problem var demektir. Artık daha özverili mi çalışırlar veya teknik ekipte değişiklikler mi yaparlar bilemiyorum , ama bu teknik ekipten artık ümitli değilim. Hata düzeltilene kadar girmeyeceğiz servera.

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

oyundaki ittifak karakterlerinin ortak ozellikleri. bugla gorunmez olup cani az olan adama dalmak, kendinden 4-5 level dusuk oyunculari kesip tatmin olmak vee pvp sirasinda ittifak npclerinin yanina kacmak hahah ya ne adamsiniz.

hocam ben imparatorluk tarafındayım ama mecbur görünmez oluyorum, üç kurban görevinden epic item verdi, asayı takmazsam %50 den fazla fark ediyor güç olarak. yine de dalacağım adama asayı çıkarıp takıp kendimi belli etmeye çalışıyorum. belki bazıları görünmez olduğunu bile bilmiyodur, sonuça ittifak tarafının oyuncuları çok daha fazla imparatorluğa göre. (2 kat bile diyebiliriz) herkesin günahını almayalım

ben gidip çok sevdiğim bir eşyayı taktığım zaman görünmez oluyorsam, bunun üstüne bide bana korkak, adi oynayan vs deniyorsa bi problem var demektir. acilen düzeltmeleri lazım. 32 lvl oldum koba da o verilen asayı takmazsam mob bile kesemiyorum adam gibi. çok mu zor herhangi bir eşyanın görünüşünü koymak bir kostüme olsun eşyaya olsun?

Dedığın doğru ben daha gorunmez olduğumu bilmiyorum taktığım asadan dolayıymıs.

@ Aborjin : Bu gorunmezlik isini git yetkililere anlat duzeltsinler . Bu arada aynı imp. oyuncularını tarif etmissin . Ben daha 23 ken hepsi beni kesiyodu kastırmıyorlardı . Onume 1 lvl adam bile gelse keserim . Oyun değilmi bu acımam düşmanız madem . Evet önüme cıkarsan keserim cıkarlarsa keserim . Adam gibi vs atanlada atarım . Daha dun Eldzhum da görev yapıyodum canim full ken yanımda imp. oyuncusu vardi kalkan acıktı görev yaparken canim azaldı hemen geldi kesti . Sonra gelip sağa sola laf atma. Bu arada doğru demissin sizi kesince tatmin oluyorum.

@Manhunt54 hocam birlikte bahsi gecmisti bu hafta gelicek diye falan filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Guild wars 2 çıkana kadar takılmalık bir oyun arıyorum. Bu oyun oynamaya değer mi? 10 üzerinden puan verseniz kaç verirdiniz?

10 üzerinden 7 veririm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Guild wars 2 çıkana kadar takılmalık bir oyun arıyorum. Bu oyun oynamaya değer mi? 10 üzerinden puan verseniz kaç verirdiniz?

Level dergisi 9/10 puan verdi bu oyuna.
    Ben 9.5/10 veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Level dergisi 9/10 puan verdi bu oyuna.
    Ben 9.5/10 veririm.

Ben sıf buglar yüzünden 5 puan kırardım.

• Şu chat ekranını cici bici yapma addonunu atan yokmu yaw
  • Arkadaşlar Kara Büyücü'de statları ve talentları nasıl dağıtacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runescapez

Arkadaşlar Kara Büyücü'de statları ve talentları nasıl dağıtacağım ?

Talent için nette araştırman lazım.Bende hali hazırda yok.Stat olarak ben hepsini şans'a veriyorum.
  • Oyunda gold satılıktır her miktar temin edilir:http://urun.gittigidiyor.com/Allods-Online-100-Gold_W0QQidZZ39030848
    NOT: Bu mesaj forum kuralları incelenerek gönderilmiştir aykırı ise lütfen kaldırınız, özür dileriz...
  • Bende oyuna başlamaya karar verdim ve dün indirdim. Sizce ittifak mı imparatorluk mu? ve pvp ağırlıklı bi karekter açmak istiyorum. hangisini seçmeliyim?
  • Mercan adasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Mercan adasında kaldım.

Haftaiçi e-mail at yetkililere ve oyundan çıkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

Bende oyuna başlamaya karar verdim ve dün indirdim. Sizce ittifak mı imparatorluk mu? ve pvp ağırlıklı bi karekter açmak istiyorum. hangisini seçmeliyim?

İmparatorluk ol. Tapınak Şövalyesi'ni seç ve stat pointlerini full Şans'a ver.
  • İttifak çok kötüymüş be abi, bi göreyim ortam falan nasıl diye baktım ama imparatorlukta aldım yine soluğu

Bu arada 17lvl healer'ı bıraktım ama bazı sorularım var. Buildim 15 şans +4 mantık şeklinde caster ağırlıklı ilerliyordum (pve için yabancı forumlardan biri 15luck + 15int gidin demişti) Sıfırdan açtığım melee healer ile şimdilik gidiyorum ama caster'a göre daha zor olmayacak mı kasması? En azından Gerilim Boşalımı ile yaratığın en az yarı canını götürdükten sonra gerisini püsküren alevle hallediyorduk. Melee olunca hem yakın savaşta olucam hem de önsezi ağırlıklı item giyeceğim sanırım. Cast'e göre zor olsa gerek böyle şekilde? Bunu anlamadım bi açıklayın lütfen

edit: lafı büyücüler gibi uzaktan saldırmak daha sağlıklı ve dps yükseltici olmaz mı diye söylemeye getiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryso -- 25 Nisan 2011; 23:37:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rodosgame

Oyunda gold satılıktır her miktar temin edilir:http://urun.gittigidiyor.com/Allods-Online-100-Gold_W0QQidZZ39030848
    NOT: Bu mesaj forum kuralları incelenerek gönderilmiştir aykırı ise lütfen kaldırınız, özür dileriz...

9,40 Tl ye oyunda 188 kristal alırısınız ve şu an 1 kristal 1 gold civarindan satılıyor. 9,40 verip bundan 100 gold alacağınıza oyundan kristal alın 188 gold kazanın. Hemde legal şekilde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

quote:

Orijinalden alıntı: rodosgame

Oyunda gold satılıktır her miktar temin edilir:http://urun.gittigidiyor.com/Allods-Online-100-Gold_W0QQidZZ39030848

9,40 Tl ye oyunda 188 kristal alırısınız ve şu an 1 kristal 1 gold civarindan satılıyor. 9,40 verip bundan 100 gold alacağınıza oyundan kristal alın 188 gold kazanın. Hemde legal şekilde!

10 tlye 200 kristal çekilir, 300-400g arası müzayedeyi kullanarak satılabilir. 3 tlye belki 100g alınabilir şuanki fiyatı çok fazla.

• Ben karakterimi class'ımı buldum

Savaşçı(WARRİOR)

Ama TANK'mı DPS'mi oynasam bir türlü karar veremedim..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.