Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizle buildini paylaşır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

@devil_123

Kusura bakma ama paylaşamam zaten ahım şahım bişey değil . Kendıme göre hazırladım bişeyler . Pet üzerine . Petım benden daha fazla vuruyor. Hem sen pagan değildin sanırsam ? Pagansan pm den bikac bişey sölerim
  • @ devil_123 , hayvanın atağı level arttıkçamı artıyor yoksa bizim statlarımza göremi değişiyor ?? hangi statlar etki ediyor yazabilirmisin ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Ben karakterimi class'ımı buldum

Savaşçı(WARRİOR)

Ama TANK'mı DPS'mi oynasam bir türlü karar veremedim..

Ben de savaşçı açtım. Tank olmak istiyorum . Hangi statlara vermeliyim ? Önerebileceğiniz bir yapı (build) var mı ?
  • @ kötürk, benim gördüğüm her sınıfa şans iyi gidiyor, hangi sınıfı açarsan aç şans ihtiyacın var yoksa yaratık kesemiyorsun. kalan diğer statlar zaten eşyalardan geliyor.
    tank istediğin içinde hayır duasının verdiği bonus statıda dayanıklılık olarak ayarlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

@devil_123

Kusura bakma ama paylaşamam zaten ahım şahım bişey değil . Kendıme göre hazırladım bişeyler . Pet üzerine . Petım benden daha fazla vuruyor. Hem sen pagan değildin sanırsam ? Pagansan pm den bikac bişey sölerim

Senin buildini paylaşmana göre ben pagan açıcaktım ya

• Bir arkadaşa özelden sölemiştim warrior build + skill açıklamaları arkadaşlar

http://www.allodsturkiye.com/allods-online-rehber-ve-strateji/allods-savasci-rehberi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Ben karakterimi class'ımı buldum

Savaşçı(WARRİOR)

Ama TANK'mı DPS'mi oynasam bir türlü karar veremedim..

Ben de savaşçı açtım. Tank olmak istiyorum . Hangi statlara vermeliyim ? Önerebileceğiniz bir yapı (build) var mı ?

http://www.allodstr.com/forum/showthread.php?1042-Sava%C5%9F%C3%A7%C4%B1-Skill-A%C3%A7%C4%B1klamalar%C4%B1

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu kullanağım

@cezaaka' o action bar'ı nasıl öyle yaptın ? addons'sa ismini verebilirmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaaka

Benden ufak bir resim :)

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/26/2939.jpg

Vaaay , Angel forumdanmış .

@ Blueleon , Hem lvl yukseldıkce artıyo sora mantık verınce hayvanımızın atagı artıyo . Gelişim aşamalarında da bi kac skıll var tabii onlarda hayvanın dayanıklılıgını gücünü falan coğaltıyo

• saol devil_123

http://allodsfan.com/2010/02/melee-warden-guide/chapter/1/

şu builde göre gitmeyi düşünüyorum ne dersin, tavsiye edermisin ???
  • bluelion , Shuards , D-GaaRa çok sağolun arkadaşlar.
  • İstanbul etkinliğinden sonra şimdide İzmirli Allods severler ile buluşmaya hazırlanan Allods ekibi,etkinlik gününde bir çok hediye dağıtıcak.
    Etkinlik 8 Mayıs günü Karşıyaka ES internet kafe'de olacak ve sabah 10'dan gece 23'e kadar sürecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

İstanbul etkinliğinden sonra şimdide İzmirli Allods severler ile buluşmaya hazırlanan Allods ekibi,etkinlik gününde bir çok hediye dağıtıcak.
    Etkinlik 8 Mayıs günü Karşıyaka ES internet kafe'de olacak ve sabah 10'dan gece 23'e kadar sürecektir.

İstanbuldaki etkinliğine katılanlar oldumu ? Nası oluyo ortam
  • Oyunu indirdim healer kasmayı düşünüyorum.
  • arkaşlar oyunu flash belleğe kursam ve internet olan bi bilgisayarda taktığım zaman flash bellek üzerinden oynayablilrmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

arkaşlar oyunu flash belleğe kursam ve internet olan bi bilgisayarda taktığım zaman flash bellek üzerinden oynayablilrmiyim

oynayabilirsin.
  • peki güncellemeler falan onlarda oluyo dimi? bide oyun boyutu ne kadar
  • Karakterimin adı Asator şu an 7 level'ım. Görev yapmadan kasmak zor oluyor gibi geldi bakalım ileride nasıl olacak. Birde statlar konusunda ne yapacağımı pek bilemedim. Şimdiye kadar hep şansa verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Karakterimin adı Asator şu an 7 level'ım. Görev yapmadan kasmak zor oluyor gibi geldi bakalım ileride nasıl olacak. Birde statlar konusunda ne yapacağımı pek bilemedim. Şimdiye kadar hep şansa verdim.

Doğru vermişsin zaten hepsinde hep şansa vermek en iyisi bence.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.