Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende ufak ufak kasıyorum 11 level oldu kristali bir alayım coşacağım
  • Oyundaki bütün classları denedim neredeyse :) hepsi bir süre sonra sıkıkıyor. bir daha warrior deneyeceğim orc olarak :)
  • Arkadaşlar addonları nasıl yapacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Oyundaki bütün classları denedim neredeyse :) hepsi bir süre sonra sıkıkıyor. bir daha warrior deneyeceğim orc olarak :)

O da sıkıyor
  • İttifaktayım arkadaşlar

Nick : Reformist

- Kanyalı Büyücü [ Tohunga]
    -Mugiwara birliğindeyim

• beyler en çok para hangi meslekte var?şu an simyacıyım ama simyacılık için yatırım gerekiyor.ben rubyler için parayı zor topluom yatırım gerektirmeyen ne yaparak para kazanabilirim?
  • beyler oyunu indirip başliyacam fakat sitedeki torrent linkinde sorun var başka nerden torrent bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborn_59

beyler oyunu indirip başliyacam fakat sitedeki torrent linkinde sorun var başka nerden torrent bulabilirim

Mozillada indirmiyor ama chrome'da indiriyor.

Edit:Upload ettim buyurhttp://hotfile.com/dl/116345616/334daec/Allods_Online_2.0.02.58.torrent.html

Ayrıca oyunda hiç party halinde kasmalar yok. Slotlarda uzun sürede bir çıkıyor. Sürekli görev yapıp duruyoruz. Bazıları da zor oluyor insanın oyunu kapatası geliyor direk. Sıkılmaya başladım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaysofHope -- 1 Mayıs 2011; 1:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

quote:

beyler oyunu indirip başliyacam fakat sitedeki torrent linkinde sorun var başka nerden torrent bulabilirim

Mozillada indirmiyor ama chrome'da indiriyor.

Edit:Upload ettim buyurhttp://hotfile.com/dl/116345616/334daec/Allods_Online_2.0.02.58.torrent.html

Ayrıca oyunda hiç party halinde kasmalar yok. Slotlarda uzun sürede bir çıkıyor. Sürekli görev yapıp duruyoruz. Bazıları da zor oluyor insanın oyunu kapatası geliyor direk. Sıkılmaya başladım gibi.

sağ tıklayıp farklı kaydet deyince firefox tada sorun olmuyor.

• sağolun bi denim bakalım sarmassa silerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Arkadaşlar addonları nasıl yapacağız ?

Oyunun kurulu olduğu klasörü aç. ''Data'' dosyasına gir. İçine Mods adında bir klasör aç. Ve yüklemek istediğim addonsları bu klasörün içine kopyala. Daha sonra account yazma bölümünde, aşağıda çark işareti olacak. Ona 1 defa tıkladığında sarı yanıp aktif olacak. Bu kadar..
  • quote:

sağolun bi denim bakalım sarmassa silerim

Vaay oyna oyna
  • 17 level şifacıyım şuan imparatorluk tarafında , burdan kittyhuntere teşekkürlerimi iletiyorum her şey için
  • arkadaşlar nerede oynuyorsunuz ben de basliyacam deneyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

arkadaşlar nerede oynuyorsunuz ben de basliyacam deneyelim bakalım

bende şuan indiriyorum bakalım nasıl güzelmi nerde oynuyosunuz beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

beyler en çok para hangi meslekte var?şu an simyacıyım ama simyacılık için yatırım gerekiyor.ben rubyler için parayı zor topluom yatırım gerektirmeyen ne yaparak para kazanabilirim?

arada kaynadı sanırım.
  • quote:

quote:

beyler en çok para hangi meslekte var?şu an simyacıyım ama simyacılık için yatırım gerekiyor.ben rubyler için parayı zor topluom yatırım gerektirmeyen ne yaparak para kazanabilirim?

arada kaynadı sanırım.

Madencilik
  • Bunlar da benden olsun. Hey gidi günler..
     Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

Ve son olarak..

• Ya sizdekı asalr niye güzel görünüyo Benım asayı gordunuz bı işe yaramaz hiç güzel görünmüyo benım asalarım
  • selam herkese:p

ya 1haftadır oyuna giremiyorum:( çok özledim charımı
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.