Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviturk

Oyunu açtığım gibi kapatıp sildim..

Metin 2 falan oyna o zaman yapcak bişe yok
  • 37 oldum ulan kasılmıyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Kızma hocam bu aralar oyun arıyışındayım ve beğenemiyorum bi türlü napiyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Kızma hocam bu aralar oyun arıyışındayım ve beğenemiyorum bi türlü napiyim

• oyunun eu sunucularında başlamıştım allods'a. o zamanlar çok kişi oynamıyordu bu yüzden 27. seviyede bırakmak zorunda kalmıştım. yeniden druid'im ile başladım. daha çok yardımcı karakter oynamak ama tek başıma da deneyim kasmak içim seçtim druid'i.
  • ittifakta +20lwl adam varmı görevlerime yardım edicek
  • Şu tehlikeli oyun görevini nasıl yapacağım ?
    Ayrıca bir hesapta kaç farklı karakter açabiliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 5 Mayıs 2011; 17:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar
    Şu tehlikeli oyun görevini nasıl yapacağım ?
    Ayrıca bir hesapta kaç farklı karakter açabiliyoruz ?

Kurtları kesince Orc çıkıyor. Ama kurtları keseceğin yerin belli bir bölgesi var, hatırlayamadım şimdi. Allods Online Dangerous Game yazıp googleda aratarak bulabilirsin ;)
  • Casusun talent linkini verebilecek var mı?
  • bu oyunda level kasmakdan başka birşey yok allahıma 13 olmuştum 1 günde 2 gün daha kastım anca 15 oldu 20i görebileceğimi sanmıyordum bu arada özellik bakımından sistemler vs güzel ama level kasma zorlugu yüzünden pekle ilgi çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

bu oyunda level kasmakdan başka birşey yok allahıma 13 olmuştum 1 günde 2 gün daha kastım anca 15 oldu 20i görebileceğimi sanmıyordum bu arada özellik bakımından sistemler vs güzel ama level kasma zorlugu yüzünden pekle ilgi çekmiyor

tamamda oyunun zevkini başka nasıl çıkartacaksın? kolay yoldan en yüksek seviyeye ulaş sonra zevk al o oyundan, oldu. ben 15-20. seviyelerde gayet mutluyum yavaş olsa da zevkli oynuyorum, bazen RP yapıyorum. gidip yüzüp balık yiyorum deniz kenarında. dans ediyorum falan. oyunun zevki böyle çıkar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

bu oyunda level kasmakdan başka birşey yok allahıma 13 olmuştum 1 günde 2 gün daha kastım anca 15 oldu 20i görebileceğimi sanmıyordum bu arada özellik bakımından sistemler vs güzel ama level kasma zorlugu yüzünden pekle ilgi çekmiyor

Neden level atlamaya bu kadar meraklısınız anlamıyorum.Hemen 2 günde 47 level olup dungeonlar bosslar görmek mi istiyorsunuz.Level kasmanın zorluğu oyundaki haritaların fazla olmasından,görev sayısının fazla olmasından,level sınırının az olmasından kaynaklanıyor.Siz herelde istiyorsunuz ki ilk harita 5 levelda bitsin 10dkda ikinci harita 15dkda 20lvlda bitsin böylesi daha mı iyi olurdu ? Yavaş yavaş zevkini çıkara çıkara oynayacaksanız oynayın bence oyunu oynarken kesinlikle tek amaç son levela ulaşmak gibi görülmemeli mesela sen o 15lvla geldiğinde geride bıraktığın kim bilir kaç boss vardır üstelik bir de dungeon.Yani demek istediğim levellerı geride bırakırken yaptığınız onca çok şey var ama haberiniz yok dungeonlar pvpler yapıyorsunuz üstelik oyunun görevleri de bana eğlenceli geliyor.

• arkadaşlar mage için bulid verebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkurler
  • Arkadaşlar bu buildler için oyundan anlayan arkadaşlar bi rehber hazırlasada herkes faydalansa çok güzel olur. İnternette build rehberi var fakat TR sürümüyle uyumlu değil. Gördüğüm kadarıyla oyuna yeni başlayan çoğu kişi buildleri ve statları nasıl vereceğini bilmiyor. Oyun hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesse mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61
    Arkadaşlar bu buildler için oyundan anlayan arkadaşlar bi rehber hazırlasada herkes faydalansa çok güzel olur. İnternette build rehberi var fakat TR sürümüyle uyumlu değil. Gördüğüm kadarıyla oyuna yeni başlayan çoğu kişi buildleri ve statları nasıl vereceğini bilmiyor. Oyun hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesse mutlu olurum.

Oyun türkçe ve türkçe biliyorsunuz. Biraz rpg deneyiminiz varsa az-çok anlayarak, kendiniz build yapabilirsiniz. Ölüm suyu (Skill ve talentları resetlemeye yarıyor) 90 kristal ve oyunda 100 kristal 5 tl. İleri levellarda ister istemez buildlerinizi resetleyeceksiniz zaten. Önemli olan level, siz kasın yeter. Çünkü skilleri deneye deneye, sınıfını oynayarak öğreneceksiniz ve böylece kendi stratejinize göre build yapacaksınız. En iyiside böyle ;)

• Ya oyunda auto attack gibi birşey varmı moblara saldırırken sürekli 1 tusuna basmak bezdirio beni :)
  • beyler bu crt mage ne iş anlamadım bi kaç yerde okudum full şans a mı verecez statları yoksa ortak dağılımmı yapmalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2
    beyler bu crt mage ne iş anlamadım bi kaç yerde okudum full şans a mı verecez statları yoksa ortak dağılımmı yapmalıyız

Full şansa vereceksin kardeş.
  • eline sağlık teşekkurler
  • es internet kafedeki bulusmaya gittim ama orda kalma fırsatım olmadı dvd ve poster alıp geri dondum
    eve geldm dvdroom bozuldu mecburen netten indiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.