Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NEGA

quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

Slm arkadaşlar bende oynuyorum fakat konusu varmı diye bakmamıştım :) ittifak tarafında şövalye çarım nick burdaki ile aynı NEGA ittifak , imparatorluk tarafındaki arkadaşlarımızla oyunda görüşüp aktivitelere katılabilirim. Ayrıca müsait oldukça ittifak olsun imp olsun çarınızın ne olduğu farketmez boss görevlerinizde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım haberiniz olsun.

Sonunda İttifak tarafından biri çıktı Ben Nymphetamine 3 günür giremiyorum oyuna

en son dün gece 3 gibiydi çıktım şuan girmeyi denediğimde bağlantı sağlanamadı hatası alıyorum arkadaşında dediği gibi patch geliyor saat 15:00 de giriş yapılabilecekmiş ve hatasız bir oyun ile karşılaşacakmışız daytrader en son öyle söylemiş bakalım bekliyoruz :)

Görünmezliğin nedeni bulunmuş ama bu patche yetişmemiş

• oyunda çok az oyuncu var. ah biraz daha kalabalık olsa çok iyi olcakta...
  • Bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyuna girince pc de hiç kasma olmuyo. Ama oyunda 15-20dk durunca pc nin ekranı kararıyor ve pc kapanıyo. Sistem gereksinimlerinden olduğunu sanmıyorum eğer öyle olsa oyundayken pc kasardı gibime geliyo. Nedenini bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

Bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyuna girince pc de hiç kasma olmuyo. Ama oyunda 15-20dk durunca pc nin ekranı kararıyor ve pc kapanıyo. Sistem gereksinimlerinden olduğunu sanmıyorum eğer öyle olsa oyundayken pc kasardı gibime geliyo. Nedenini bilen var mı ?

ekran kartın ya da işlemcin fazla ısınıyordur büyük ihtimalle. fan devirlerini arttırmayı dene bir.
  • fan devirlerini nasıl arttırabilirim hocam? bunun için bir program mı gereklidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis

quote:

Orijinalden alıntı: Inpatosu

suan itibariyle oyuna bende giremiyorum.

2'ye kadar oyun Bakımda, Arkadaşlar Bana Tüm Statların Anlamlarını Söyleyebilirmisniiz?
    Kuvvet=Atak Gibi falan filan,Bide dps paladinmi yoksa tank paladinmi olayım önerileriniz neler?tank olursam veya dps olursam statları nasıl vereyim?

cevap vercek yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

fan devirlerini nasıl arttırabilirim hocam? bunun için bir program mı gereklidir?

ekran kartın ati ise catalyst control center'da performance bölümünden kilidi açıp fan devrini arttırabilirsin. nvidia ise hiç kullanmadım bilmiyorum.

işlemci içinse rivatunner programı var.

tabi benim ki tahmin sadece. ama büyük ihtimalle o yüzdendir. bu şekilde cpu ve gpu nu soğutman mümkün.
  • @aböRjin hocam biraz araştırdım fan kontrolu sadece 4800 serisinde cıkıyor bendeki X1550. Ağız tadıyla şu oyunu oynayamadım bi ya. uyuz oldum iyice
  • Beyler oyundaki kostümlerden başka düzgün bir zırh yok mu?Varsa kaç lvlde çıkıyorlar?

Malum kostümler parayla alınıyor...
    Binekler parayla alınıyormuş...
    Bedava olan ne var peki?
  • eu versiyonunda bende oynamıstım ama son patchle yani 42 lvl ile parayı veren dudugu calar hesabı oldu hherkes bıraktı zaten baslamadan once soylim para vermeden oynamayı dusunuyorsanız birdaha dusunun derim. 10 lvl rune lu biri cıkar karsınıza sizde 3-4 lvl rune vardır kendinizi parcalasanız bisey yapamazsınız item shoptan alınan potlarda cabası kısacası vericek paranız varsa adam gibi bir oyun oynayın sonra üzülürsünüz sinirleriniz yıpranır. Hemen savunmaya gecmesin bazı arkadaslar bu gercekleride soylemek lazım...
  • eğlenceli vakit geçirmek için oynuyorum zaten. hırs ve biincilik için oynasam çoktan bırakmıştım dediğin gibi.
  • Oynadikca oyunun suyu cikti ayni sehirde bi oraya bi buraya kosturuyorum. Amma cok gorev var 8lvl oldum 4 lvl gorevler duruyo. Bide gorevler haricinde mob kesmiyorum. İnanilmaz sıktı. Vaktin nasil gectigini anlayabiliyorum. Kuscam nerdeyse klavyeye hemen kapadim oyunu elimi yuzumu yikadim rahatladim. Nasil bir iskence bu. Kaskas olmuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Oynadikca oyunun suyu cikti ayni sehirde bi oraya bi buraya kosturuyorum. Amma cok gorev var 8lvl oldum 4 lvl gorevler duruyo. Bide gorevler haricinde mob kesmiyorum. İnanilmaz sıktı. Vaktin nasil gectigini anlayabiliyorum. Kuscam nerdeyse klavyeye hemen kapadim oyunu elimi yuzumu yikadim rahatladim. Nasil bir iskence bu. Kaskas olmuyo.

+1907
  • quote:

Oynadikca oyunun suyu cikti ayni sehirde bi oraya bi buraya kosturuyorum. Amma cok gorev var 8lvl oldum 4 lvl gorevler duruyo. Bide gorevler haricinde mob kesmiyorum. İnanilmaz sıktı. Vaktin nasil gectigini anlayabiliyorum. Kuscam nerdeyse klavyeye hemen kapadim oyunu elimi yuzumu yikadim rahatladim. Nasil bir iskence bu. Kaskas olmuyo.

+1907 7 lwl de 40 tane quest var hepside çok karısık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis

quote:

+1907 7 lwl de 40 tane quest var hepside çok karısık.

Ayni yerde dolandirip duruyolar. En iyisi wow kanka paranin karsiligini fazlasiyla aliyosun. Bu tur oyunlar wow cakmasi zaten. Hersey parayla donuyo
  • bırakıcam oyunu. 30level tapınak şovalyesi. ilgilenen olursa satabilirim uygun fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aböRjin -- 12 Mayıs 2011; 2:01:13 >
  • Oyun paraya yönelik şuan 32 levelim ve herşey parayla. İttifakda REACTION 'da 1milyar para yatırıp level 8 rune seti basan adamlar var ve siz 100-200 TL verip 4-5 level rune yapınca onlar sizi yağdan kıl çeker gibi öldürecek ve sinirleneceksiniz. Boşuna para yatırmaya kalkmayın yatıracaksanızda 1milyar fln yatırın ezdirmeyin kendiniz. Oyunu bırakan çok kişi oldu, piyasaya adam gibi bi oyun gelene kadar bende zevkine oynayacağım. Başlamadan önce bunları göz önünde bulundurun oyun aşırı PAY2WİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Oyun paraya yönelik şuan 32 levelim ve herşey parayla. İttifakda REACTION 'da 1milyar para yatırıp level 8 rune seti basan adamlar var ve siz 100-200 TL verip 4-5 level rune yapınca onlar sizi yağdan kıl çeker gibi öldürecek ve sinirleneceksiniz. Boşuna para yatırmaya kalkmayın yatıracaksanızda 1milyar fln yatırın ezdirmeyin kendiniz. Oyunu bırakan çok kişi oldu, piyasaya adam gibi bi oyun gelene kadar bende zevkine oynayacağım. Başlamadan önce bunları göz önünde bulundurun oyun aşırı PAY2WİN.

Adamın parası vardır yatırmıştır arkadas . Niye gelip laf ediyosun . Zevk meselesi sonucta kimin ne kadar para yatırıp yatırmayacıgna karısamassın .Ayrıca Birliğimde oyuna 1 lira bile para vermeyip setini 5 leyen arkadaslarım mevcut .
  • quote:

quote:

Oyun paraya yönelik şuan 32 levelim ve herşey parayla. İttifakda REACTION 'da 1milyar para yatırıp level 8 rune seti basan adamlar var ve siz 100-200 TL verip 4-5 level rune yapınca onlar sizi yağdan kıl çeker gibi öldürecek ve sinirleneceksiniz. Boşuna para yatırmaya kalkmayın yatıracaksanızda 1milyar fln yatırın ezdirmeyin kendiniz. Oyunu bırakan çok kişi oldu, piyasaya adam gibi bi oyun gelene kadar bende zevkine oynayacağım. Başlamadan önce bunları göz önünde bulundurun oyun aşırı PAY2WİN.

Adamın parası vardır yatırmıştır arkadas . Niye gelip laf ediyosun . Zevk meselesi sonucta kimin ne kadar para yatırıp yatırmayacıgna karısamassın .Ayrıca Birliğimde oyuna 1 lira bile para vermeyip setini 5 leyen arkadaslarım mevcut .

Sen devam et kanka

• quote:

quote:

Gülünç , Karşına setini 8leyen çıkınca 5lerle naparsın acaba ?

EDİT: Haklısın kimsenin oyuna yatırdığı paraya karışamam ama level 8 rune setini gold ile yapman en az 6-7 ayını alır gibime geliyor.

EDİT 2 :
    REACTION Level 8 seti ile 5-6 seti olanı nasıl rahat kesiyor burdada örnek verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 12 Mayıs 2011; 14:58:41 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.