Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CurieuX
    es internet kafedeki bulusmaya gittim ama orda kalma fırsatım olmadı dvd ve poster alıp geri dondum
    eve geldm dvdroom bozuldu mecburen netten indiriyorum

Yuh be kardeşim, sende de ne şans varmış :D
  • 2 hafta oldu giremiyorum oyuna yeni başlayanlar bile geçmiştir heralde. 29 leveldim en son.
  • 12 level ork şamanım var dersler nedeniyle çok kasamıyorum ama yaz tatiline doğru bu oyuna akıcam ayrıca guild arıyorum oyun nick im kutikula sürekli forumdayım
    guild için cevap bekliyorum
  • birde karakterimi ork şamandan mage healera geçirmek istiyorum napmalıyım.Geçirmek mümkün mü daha doğrusu ayrıca geçirdikten sonra bütün itemlar kayıp mı oluyo atım varda
    son sorum geçtikten sonra mage healera skillerim değişiyomu yoksa hepsi 0 lanıyo mu?Kısacası karakteri geçirince neler kaybedebilirim yoksa hiçbir şey kaybetmem mi?(üstümdekiler healardaki karşılığına mı dönüşüyor bi de?)(benim yanımda şamanın goblinide var o koruyucuya mı dönüşüyo?)sn sorum dedim ama bir sürü soru sordum cevaplarınızı acil bekliyorum(bunu yapan var mı yani karakterini başka sınıfa geçen onlar yardımcı olursa sevinirim.

• aböRjin ve ben . Bu arada 30Lv oldum oyun gayet zevkli akıcı bi şekilde devam ediyor

• raad ol
  • Slm arkadaşlar bende oynuyorum fakat konusu varmı diye bakmamıştım :) ittifak tarafında şövalye çarım nick burdaki ile aynı NEGA ittifak , imparatorluk tarafındaki arkadaşlarımızla oyunda görüşüp aktivitelere katılabilirim. Ayrıca müsait oldukça ittifak olsun imp olsun çarınızın ne olduğu farketmez boss görevlerinizde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım haberiniz olsun.
  • ya soruma cevap verebilecek yok mu sınıf değiştirebiliyo muyum bide pakanım var karakter puanlarını en çok şansa yatırdım doğrumu yaptm
  • Lvl atlamanin yavas olmasinin nedeni oyun 4gb grafiklerde gayet guzel ve kaliteli yani fazla mekan yok. Lvl atlayinca gidebilcegin fazla yer yok. Oyuzden adamlar zorlastiriyoki lvl atlamayi hemen sıkılmayın diye. Wowa bakarsak 25gb mekan genis 85 lvl max lvl nerdeyse her lvlda farkli bir mekanda kasiyosun. Oyuzden sıkmıyo hic. Bence allods sinifinin en iyi oyunu. Bu arada bana gidipte haritanin nesi kucuk gayette buyuk demeyin. Cunku wowla kiyasladim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Lvl atlamanin yavas olmasinin nedeni oyun 4gb grafiklerde gayet guzel ve kaliteli yani fazla mekan yok. Lvl atlayinca gidebilcegin fazla yer yok. Oyuzden adamlar zorlastiriyoki lvl atlamayi hemen sıkılmayın diye. Wowa bakarsak 25gb mekan genis 85 lvl max lvl nerdeyse her lvlda farkli bir mekanda kasiyosun. Oyuzden sıkmıyo hic. Bence allods sinifinin en iyi oyunu. Bu arada bana gidipte haritanin nesi kucuk gayette buyuk demeyin. Cunku wowla kiyasladim.

hiç bi mmorpg'i wow'la kıyaslama derim ben. zevk almak istiyorsan şayet.
  • Dedigimi anlamiyosun yorum yapiyosun. Diyorumki allodsdan fazla sey bekliyolar. Kasmak sıkıcı diyolar. Bende diyorumki bu wow deilki kasarken zevkten agzinin suyu aksin. Free2play bi oyuna gore gayet zevkli diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uber_shooter

ya soruma cevap verebilecek yok mu sınıf değiştirebiliyo muyum bide pakanım var karakter puanlarını en çok şansa yatırdım doğrumu yaptm

Sınıf değiştirme gibi bir şey yok. Pagan sınıfı Şans'a veriyor, doğru vermişsin.
  • Ben savasci orkum neye verim. Bende sans kuvvet esit dagitiyom. Eger yanlissa yeni acim. Daha 7 lvl.
  • geçen gün oyunda yağmur yağdı şahit olan var mı benden başka ilk başta grafiklerde bi bozulma var sandım saray içindeydim puslandı falan ortalık. dışarı çıkınca şimşeklerle karşılaşınca hoş oldu. oyuna başladığım günden beri ilk defa hava durumunun değiştiğini gördüm.

buarada Quorra adlı karakterime kısmen ara verdim, Adora adında bir healer kasıyorum imparatorluk tarafındayım yine.
  • ittifak elf paladin açtım paladin statları nasıl veriyor ve nasıl bir job bilgi verebilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

Slm arkadaşlar bende oynuyorum fakat konusu varmı diye bakmamıştım :) ittifak tarafında şövalye çarım nick burdaki ile aynı NEGA ittifak , imparatorluk tarafındaki arkadaşlarımızla oyunda görüşüp aktivitelere katılabilirim. Ayrıca müsait oldukça ittifak olsun imp olsun çarınızın ne olduğu farketmez boss görevlerinizde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım haberiniz olsun.

Sonunda İttifak tarafından biri çıktı Ben Nymphetamine 3 günür giremiyorum oyuna

• suan itibariyle oyuna bende giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inpatosu

suan itibariyle oyuna bende giremiyorum.

2'ye kadar oyun Bakımda, Arkadaşlar Bana Tüm Statların Anlamlarını Söyleyebilirmisniiz?
    Kuvvet=Atak Gibi falan filan,Bide dps paladinmi yoksa tank paladinmi olayım önerileriniz neler?tank olursam veya dps olursam statları nasıl vereyim?
  • Ve beklenen an geldi. Oyunun kapalı olma nedeni patchin gelmesidir! Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

Slm arkadaşlar bende oynuyorum fakat konusu varmı diye bakmamıştım :) ittifak tarafında şövalye çarım nick burdaki ile aynı NEGA ittifak , imparatorluk tarafındaki arkadaşlarımızla oyunda görüşüp aktivitelere katılabilirim. Ayrıca müsait oldukça ittifak olsun imp olsun çarınızın ne olduğu farketmez boss görevlerinizde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım haberiniz olsun.

Sonunda İttifak tarafından biri çıktı Ben Nymphetamine 3 günür giremiyorum oyuna

en son dün gece 3 gibiydi çıktım şuan girmeyi denediğimde bağlantı sağlanamadı hatası alıyorum arkadaşında dediği gibi patch geliyor saat 15:00 de giriş yapılabilecekmiş ve hatasız bir oyun ile karşılaşacakmışız daytrader en son öyle söylemiş bakalım bekliyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.