Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun seslendirmeleri dahil tamamı Türkçe (sinema ve ses sanatçıları tarafından çeviriler yapılmış). 12 milyon $ bütçe ayrıldığı söyleniyor.

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

En ilginç özelliklerinden birisi de astral gemilere binilerek normalde gidilemeyen bölgelere gidilmesi ve gemi savaşları yapılması. Oyunda hem PvE hem de PvP yapmak mümkün. Boyutu biraz fazla ama sunucular Türkiye'de olduğu için lag sorunu henüz yok.

Allods Online Türkiye Tanıtım Sayfası - Allods Online Türkiye Tanıtım Videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 31 Mayıs 2011; 22:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

full sürüm'e geçince oyun daha iyi olacak dimi beyler?

Daha iyi derken?
  • ya arkadaşlar indirdim rarı açarken bi hata veriyor yüzde 70 de ne yapmam gerek? lütfen cevaplarsanız şimdiden teşekkürler
  • Inerken bır sorun olusmus olabılır. Bastan ındırmen en hayırlısı :)
  • Oyun gayet güzel 13 level paladin kastım Sultans adlı guilddeyim TS falan kullanılıyor dungeon tarzı olaylar var fena değil
  • İmparator ırkında Büyücü'yüm, Nick: Avarhilion

Guild varsa iletişime geçerseniz gelebilirim
  • Kanyalı Pagan ım 10 lvl ım suan . bayadır gıremıyorum . Nick : Nymphetamine . Guild : REACTİON

Dungeon olayı nası oluyo bana anlatıcak olan varmı bilmiyorum malesef ?
  • ya oyunu kurdum oynaya basıyorm (hata kodu 1.8) hatasını alıyorm directx i falan yükleyin diyor. tamam directx 10 u yükledim ekran kartının driverınıda güncelledim bu arada ekran kartım 64mb. ama yine girmiyor :S ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellman

ya oyunu kurdum oynaya basıyorm (hata kodu 1.8) hatasını alıyorm directx i falan yükleyin diyor. tamam directx 10 u yükledim ekran kartının driverınıda güncelledim bu arada ekran kartım 64mb. ama yine girmiyor :S ne yapmam lazım ?

acaba neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

quote:

Orijinalden alıntı: hellman

ya oyunu kurdum oynaya basıyorm (hata kodu 1.8) hatasını alıyorm directx i falan yükleyin diyor. tamam directx 10 u yükledim ekran kartının driverınıda güncelledim bu arada ekran kartım 64mb. ama yine girmiyor :S ne yapmam lazım ?

acaba neden

64mb ekran kartında çalşmazmı ya :S
  • Oyun içi ssler gönderebilir misiniz?
  • Oyun nasıl arkadaşlar ? yeni başlayacaklara tavsiye ediyormusunuz?
  • Allods Online'a ait ekran görüntüleri

• Allods Online'a ait ekran görüntüleri

Tavsiye edebileceğim diğer oyunlar: Bombom Gizemler Diyarı | Dragon Oath - Ejderhanın Yemini | Rappelz Online | Point Blank Türkiye | Metin2
    İstanbul Kıyamet Vakti | Vikingler Diyarı | Romadoria | APB Reloaded | Kehanet Online | Ministry Of War (MOW) | Süper Can 2 | BomBom 2.6 | Immortal King | Drakensang Online | Cengiz Han 2 | Maestia Online | Repulse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 4 Kasım 2011; 3:59:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FroZeN`HeLL

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

oyun güzel ama savaşçı karakterde nedenini bilmiyorum ama skillin istediği özellikler olmasına rağmen arasıra vuruyor . anlamadım gitti

Evet skilin yanında anında yazıyor fakat bazen vuruyo vurmuyo orasını bende çözemedim

Skill e dikkat ettiniz mi belki önce başka bir skill istiyordur. Savaşçı hiç kasmadım ama paladin de o vardı.

yok yok eminim. bazen vuruyor bazen vurmuyor skili mevcut skilleri deniyorum ; süreklilik yok . bir oluyor bi olmuyor. hyaır istediği başka bi skill olsa arada vurmazdı

• Sesler hoşuma gitti :) eu varken denemiştim görevler baya sıkmıştı beni, bulamamıştım.Belki denerim bir ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 30 Mart 2011; 17:23:32 >
  • Umarım bu allods eu gibi olmaz... Adamlar oyuncuların para vermeleri için oyuna getirmedik sistem bırakmamıştı resmen.. Ama pvp videolarını izlemiştim güzel gibiydi
  • Sistem gereksinimleri nedir bnde indirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wade53

Sistem gereksinimleri nedir bnde indirmeyi düşünüyorum

Allods Online Minimum System Requirements:

CPU: Intel Pentium III 1.5 GHz
    RAM: 512 MB RAM
    Video: NVIDIA GeForceFX 5200 64 MB / ATI Radeon 9600 64 MB / Graphics card requires Pixel Shading of 2.0 or higher
    Audio: DirectX-compatible audio card
    HDD: 4 GB
    Internet connection: 56k or faster

Yabancı bloglardan birinde böyle buldum dostum. Hem hatırladığım kadarıyla oyunda grafiği otomatik ayarlama da vardı.
  • eu sunda kısa bir süre oynamıştım, dün yeniden indirdim ve özellikle türkçe seslendirmeler çok hoşuma gitti. Bence birisi dh guildi açmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.