Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • topluluk olsun artık online oyunlara tekrar dönmek istiyorum!
    indireyim bari bende
  • Şuan indiriyorum.Dh guildi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroZeN`HeLL

quote:

Orijinalden alıntı: wade53

Sistem gereksinimleri nedir bnde indirmeyi düşünüyorum

Allods Online Minimum System Requirements:

CPU: Intel Pentium III 1.5 GHz
    RAM: 512 MB RAM
    Video: NVIDIA GeForceFX 5200 64 MB / ATI Radeon 9600 64 MB / Graphics card requires Pixel Shading of 2.0 or higher
    Audio: DirectX-compatible audio card
    HDD: 4 GB
    Internet connection: 56k or faster

Yabancı bloglardan birinde böyle buldum dostum. Hem hatırladığım kadarıyla oyunda grafiği otomatik ayarlama da vardı.

teşekkürler indiriyorum ama 9 saat diyor yaa

• Ben de ilk defa oynuyorum çok hoşuma gitti oyun.

Hiç bir fikrim yok ama gelişine öğreniriz artık ama genel olarak stat ve skill dağılımı hakkın da bilgi alabilirsem süper olur ?

Orc Warrior Nick:Zebub
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

oyun güzel ama savaşçı karakterde nedenini bilmiyorum ama skillin istediği özellikler olmasına rağmen arasıra vuruyor . anlamadım gitti

Hocam skıll barın ustunde kılıc seklınde bır bolme var. Bazı skıller enerjı kullanıyor bazı skıllerse enerjı kullanan skıllerın doldurdugu bu bardan yararlanıyor bı nevı skıllın devamı olarak dusunebılırsınız. O kılıcta skıll ıcın gereklı olan enerjı doldugunda skıllı kullanabılırsınız

İmparatorluk ırkında olanlar "Gaara" pm atsın guilde alabilirim tek basınıza oynarsanız 10 level olmadan bırakırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 30 Mart 2011; 21:23:33 >
  • İttifakta 5 lvl savaşçıyla oynadım az çok anladım oyunu şimdi imparatorluğu deneyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-GaaRa

quote:

oyun güzel ama savaşçı karakterde nedenini bilmiyorum ama skillin istediği özellikler olmasına rağmen arasıra vuruyor . anlamadım gitti

Hocam skıll barın ustunde kılıc seklınde bır bolme var. Bazı skıller enerjı kullanıyor bazı skıllerse enerjı kullanan skıllerın doldurdugu bu bardan yararlanıyor bı nevı skıllın devamı olarak dusunebılırsınız. O kılıcta skıll ıcın gereklı olan enerjı doldugunda skıllı kullanabılırsınız

İmparatorluk ırkında olanlar "Gaara" pm atsın guilde alabilirim tek basınıza oynarsanız 10 level olmadan bırakırsınız

Eu da solo kasmıştım sanırım 8lvlde bırakmıştım oyunu sıkıntıdan Bu öneriyi dikkate alın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: D-GaaRa

quote:

• quote:

quote:

quote:

Sistem gereksinimleri nedir bnde indirmeyi düşünüyorum

Allods Online Minimum System Requirements:

CPU: Intel Pentium III 1.5 GHz
    RAM: 512 MB RAM
    Video: NVIDIA GeForceFX 5200 64 MB / ATI Radeon 9600 64 MB / Graphics card requires Pixel Shading of 2.0 or higher
    Audio: DirectX-compatible audio card
    HDD: 4 GB
    Internet connection: 56k or faster

Yabancı bloglardan birinde böyle buldum dostum. Hem hatırladığım kadarıyla oyunda grafiği otomatik ayarlama da vardı.

teşekkürler indiriyorum ama 9 saat diyor yaa

İndirmekle uğraşma bu ay level dergisi oyunu bedava veriyor

• Oyundan iyi anlayan birisi açsın artık şu guildi :D Tek tabanca olarak nereye kadar :D
  • Kanyalı savaşçıyım şuan, 5 level, tek başına zevk vermiyor
  • Oyunda şehre gelince bana İKV yi anımsattı, inşallah anımsamak şehirle sınırlı kalır.
  • İmparatorluk ırkında kara büyücü açtım, bu daha zevkli, savaşçı sıkmaya başlamıştı
  • ittifakta büyücüyüm , toplanıp bi clan acsak oyunu daha zevkli hale getirebiliriz
  • Aga oyunu oynuyan varsa bir soru sorcam ona göre indirip oynicam Pot sistemi nasil prison taledeki gibi bas 10 sn de can dolsun 40 sn sonra tekrar basmı ? yoksa bas dolsun kisa süre sonra tekrar basmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

Aga oyunu oynuyan varsa bir soru sorcam ona göre indirip oynicam Pot sistemi nasil prison taledeki gibi bas 10 sn de can dolsun 40 sn sonra tekrar basmı ? yoksa bas dolsun kisa süre sonra tekrar basmi ?

bayadır oynuyorum daha pot kullanmadım ihtiyaç da duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setunfayks -- 31 Mart 2011; 20:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

Aga oyunu oynuyan varsa bir soru sorcam ona göre indirip oynicam Pot sistemi nasil prison taledeki gibi bas 10 sn de can dolsun 40 sn sonra tekrar basmı ? yoksa bas dolsun kisa süre sonra tekrar basmi ?

bayadır oynuyorum daha pot kullanmadım ihtiyaç da duymadım

bi kullansana ona gore indircem de ole pot bas bekle sonra bassa indirmicem
  • İndiriyorum oyunu hadi bakalım.
  • Arkadaşlar anladığım kadarıyla yarımız ittifakta yarımız imparatorlukta. Sonuç olarak ne yapıyoruz ?
  • quote:

Arkadaşlar anladığım kadarıyla yarımız ittifakta yarımız imparatorlukta. Sonuç olarak ne yapıyoruz ?

Kanalizasyonda değil ormanda toplanıyoruz.
    İttifak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.