Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ittifak !!
  • Oyun nasıl güzelmi beyler ona göre indirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllVENDETTAlll

Oyun nasıl güzelmi beyler ona göre ****

Valla oyunu kötülemek gibi olmasın ama 2 büyük Klanada girdim REACTION (ITTIFAK) ve İmparatorluk (İMP.) oyunu bilmeyenleri aşağılama saygı duymama gibi bi durum var şahsen 2kez başıma geldi ama tabi başka Klanlar böyle olamaz çünkü böle ilk açılan ve önüne geleni dolduran klanların amacı en büyük olmak , yani oyunun reisi olmanın derdindeler ... Oyun güzel ama ortam eh işte Zone/Bölge'den küfür fln yazıyorlar bunada şahit oldum... Şöle biraz kalabalıklaşınca tekrardan döneceğim şuan 2 Klan var büyük o 2 Klanında egosu yüksek . Yani tek benim başıma deil 1-2 arkadaşımında başına geldi şu Klan mevzusu ... 3tane 12 level char kastım ve anında DELETE. Dediğim gibi oyun kalabalıklaşınca klanlar , playerlar fln tekrar oyunda olacağım

EDİT : REACTION Klanında oyunda yeniyim biraz yavaş kasıyorum diye sen bizi yavaşlatıyorsun dostum diyip şutlama oldu , İmparatorluk klanında ise 2 kez ZAEİ (Dungeon) gelen varmı dedim (ard arda yazmadım) çok fazla konuşuyorsun kafamız şişti diyip atıldığımda oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 1 Nisan 2011; 0:31:39 >

• Selamlar hepinize. İmparatorlukda , İmparator Guildindeyim 18 level büyücü karakterim var. Guildde 55 kişi var. Bizim Guildin dısında gördügüm kadarıyla
    3-4 guild daha var İmparatorlukta. Ben yaklasık olarak 3 gündür oynuyorum ve Guilde girdigimden beri bir aşşağılanma yada yardım etmeme durumuna rastlamadım. Muhakkak yardım oluyor ki 3-4 kişinin party olusturup kesebilecegi yaratıklar oluyor. Şu ana kadar herşey iyi gidiyor. Küfür olayına gelince benim sadece 3-4 kez gördügüm ( özür dilerim ) aq gibi herkesin diline pelesenk olmus seyler yazıldı. Onun dısında oyunda online oldugum süre boyunca küfür görmedim. Bir arkadas pot olayını sormus. Potu icmek icin daha cok bekliyorsun :) Yani nasıl desem.. Potun üzerinde 20 sn de 800 hp veriri yazıyor diyelim. Sana 20 saniyede 800 hp verir. Öyle anında canını fullicek potlar yok. Ayrıca pot kullanmak icinde bir moobla yada karakterle savaş halinde olmaman lazım. Yukarda arkadasın da dedigi gibi pot pek kullanılmıyor daha cok Lütuf denen kutsama kullanılıyor.. Bu pottan daha hızlı bir sekilde hem mana hemde hp yenilemesi yapılıyor. Bu Lütuf da 8. seviyede ( sanırım ) acılan bir skill. Bu Lütuf bitmiyor mu derseniz bitiyor. Mür adı verilen cımbırtılardan almak gerek. Onlarda gayet tabi ucuz.. Şimdiden herkese kolay gelsin ve bol kasmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed
    quote:

Orijinalden alıntı: lllVENDETTAlll

Oyun nasıl güzelmi beyler ona göre ****

Valla oyunu kötülemek gibi olmasın ama 2 büyük Klanada girdim REACTION (ITTIFAK) ve İmparatorluk (İMP.) oyunu bilmeyenleri aşağılama saygı duymama gibi bi durum var şahsen 2kez başıma geldi ama tabi başka Klanlar böyle olamaz çünkü böle ilk açılan ve önüne geleni dolduran klanların amacı en büyük olmak , yani oyunun reisi olmanın derdindeler ... Oyun güzel ama ortam eh işte Zone/Bölge'den küfür fln yazıyorlar bunada şahit oldum... Şöle biraz kalabalıklaşınca tekrardan döneceğim şuan 2 Klan var büyük o 2 Klanında egosu yüksek . Yani tek benim başıma deil 1-2 arkadaşımında başına geldi şu Klan mevzusu ... 3tane 12 level char kastım ve anında DELETE. Dediğim gibi oyun kalabalıklaşınca klanlar , playerlar fln tekrar oyunda olacağım

EDİT : REACTION Klanında oyunda yeniyim biraz yavaş kasıyorum diye sen bizi yavaşlatıyorsun dostum diyip şutlama oldu , İmparatorluk klanında ise 2 kez ZAEİ (Dungeon) gelen varmı dedim (ard arda yazmadım) çok fazla konuşuyorsun kafamız şişti diyip atıldığımda oldu

reaction bırlıgındeyim hiç o dediklerini görmedim . Ben çok soru soran birisiyim bütün sorduklarımı cevaplamaya çalışırlar . Bende fazla giremiyorum 12 lvl im şuan daha 1 kere uyardıkar biraz hızlan diye :-) onuda hiç aşağılarak söylemediler . Bizim birlik ilk baskını gerçekleştirdi izlemek isteyenler oyunun forum sitesinden izleyebilir :)

• Benım bulundugum bırlık freedom. 3 4 kısı vardı ben gırdıgımde. Sonradan bızde guıld sevıyesını arttırmak ıcın dolduralım yavastan elerız dedık fakat vazgectık. Guıldde 30 yasın uzerınde cogunluk kalan azınlıkta ıse bıldıgım kadarıyla 19 yasnıda bırı var gerısı 20 yasın uzerınde. Gunde 7-8 saat en az onlıne olan bırısı olarak ventten olsun chatten olsun aq dahıl tek kufur gormedım dıyebılırım(Ciddi soyluyorum) bı tek ventten ben kufrettım bı kere :):)
    Gırecegınız guıldlere bır bakın yas sınırlaması varmı herhangı bı sart kosuyorlarmı cunku bu tarz sart arayan guıldler cıddı oluyorlar.
  • Oyuna başlayalı 1 gün oldu , galiba daha ana haritaya çıkamadığım için pek fazla kişiye rastlayamadım :) oyun sırasında soracağım soru olduğu zaman kimseyi bulamıyorum , Nick Quarentina online olan arkadaşlar pm atarsa sevinirim :)
  • Oyunun torrentini indirmek istiyorum sitesinden ama olmuyor, nasıl indirebilirim torrentten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 1 Nisan 2011; 15:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdsbobo

Oyunun torrentini indirmek istiyorum sitesinden ama olmuyor, nasıl indirebilirim torrentten?

Sitesindeki torrenti indir linkine sağ tıkla farklı kaydet de, sonra o dosyayı torrent programınla aç. Ben böyle indirdim

İmparatorlukta 15 levelim, Sultans guildindeyim. level 12+ gelicek arkadaşları bekleriz. Guildimiz lvl 4 olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanKill4h

Oyuna başlayalı 1 gün oldu , galiba daha ana haritaya çıkamadığım için pek fazla kişiye rastlayamadım :) oyun sırasında soracağım soru olduğu zaman kimseyi bulamıyorum , Nick Quarentina online olan arkadaşlar pm atarsa sevinirim :)

Benim tutorial'i yapmam 10dk sürdü, sen nasıl 1 günde çıkamadın
  • şifacı için melee build daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Orijinalden alıntı: drdsbobo

Oyunun torrentini indirmek istiyorum sitesinden ama olmuyor, nasıl indirebilirim torrentten?

Sitesindeki torrenti indir linkine sağ tıkla farklı kaydet de, sonra o dosyayı torrent programınla aç. Ben böyle indirdim

İmparatorlukta 15 levelim, Sultans guildindeyim. level 12+ gelicek arkadaşları bekleriz. Guildimiz lvl 4 olacaktır..

Senin nick neydi hocam benimki BadblooD bende sultans dayım 15 level komiser
  • Merhaba arkadaşlar küçük bir sorunum var, sabah oynadıktan sonra oyundan cıktım ve girdiğimde sadece ben varım ne bir başka insan ne de npc ne de yaratık ? görevleri de böylelikle yapamıyorum? yardımcı olacak biri var mı ?
  • Arkadaşlar ufak bir problemim mevcut oyunu tam ekran ayarına alıp çözünürlüğü ayarladıktan sonra oyuna giriş yapıyorum fakat gene windows mode da oyunu açıyor ve eski ayarlara geri dönüyor. Bu Options kısmında ayarları kaydet seçeneği mevcut değil bunu nasıl halledicem ?
  • Arkadaslar lütfen biri pot olayindan bahsetsin ya pot basinca direk doluyormu ? Yoksa bekle babam beklemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

Arkadaslar lütfen biri pot olayindan bahsetsin ya pot basinca direk doluyormu ? Yoksa bekle babam beklemi?

pot la skill aynı anda basılmıyor , ztn pot birden can yükseltmiyo beklemen gerekiyo, 20 sn de 400 mana basıo mesela.
  • Oyuna yeni başladım, elf açtım karabüyücü. Fakat kendi levelimdeki yaratığa az vuruyorum. Neredeyse kesmem 1dk sürüyor. Bir şeyimmi eksik ? Veya yeni class açmamı tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus251

Oyuna yeni başladım, elf açtım karabüyücü. Fakat kendi levelimdeki yaratığa az vuruyorum. Neredeyse kesmem 1dk sürüyor. Bir şeyimmi eksik ? Veya yeni class açmamı tavsiye edermisiniz ?

Elf büyücüyle çok rahat kesiyorum, sanırım en kolay kasan büyücü.
  • Kasma ve Pvp bakımından size göre en iyi char hangisi? bu oyunda?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.