Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi sorunum var karakter açarken mesela savaşçı seçiyorum elinde kılıç gözükmüyor kılıcı çekiyor ama gözükmüyor.Aynı şekilde saç,yüz seçenekleride işe yaramıyor hep aynı bir tek boy işe yarıyor büyüyor küçülüyor falan benimle ilgili bi problemmi yoksa genel bi problemmi bu ?
  • Şuan oyundayım.Oyunda olan pm atsın.Nick:Nemesisevil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Şuan oyundayım.Oyunda olan pm atsın.Nick:Nemesisevil

Pm atmaya calısıyorumda atamıyorum bi türlü :D ırkın ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticaLAndreamS

quote:

Şuan oyundayım.Oyunda olan pm atsın.Nick:Nemesisevil

Pm atmaya calısıyorumda atamıyorum bi türlü :D ırkın ne ?

Ittıfak.Şuan oyunda değilim
  • Bende ittifak açtım büyücüyüm de aklıma birşey takıldı bu stat vericemde ben bizimkiler mavi renk zaten fakat bakıyorum büyüyü arttıran bi özellik yok bizde.Özveri var işte dayanıklılık var okuyorum hiç biride büyü arttırıyor demiyor hangisine vericem ki =/
  • arkadaşlar ben de şimdi oyunu yüklüyordum da hangi ırk olayım ittifak olmayı düşünüyorum ayrıca bir guilde girmeye düşünüyorum yardımcı olursanız oyunda sevinirim
  • şuanda açığım açık olan mesaj atsın bari :D
  • Şuan açık olan var mı?
  • Şu ittifakta elflerin kanatları olmasa daha iyi olacakmış. sırf o yüzden imparatorluğa geçeceğim kara büyücü olarak :)
  • quote:

Şuan açık olan var mı?

Ben açığım ama yeni char acıcam sanırım.Mage ile ana şehire qeldim bir sürü qörev işte demircilik kitabını oku dericilik kitabını oku kitapları nerden bulucazda okucaz çözemedim ki
  • Bu oyunda pvp sistemi nasıll beyler ??
  • quote:

quote:

Şuan açık olan var mı?

Ben açığım ama yeni char acıcam sanırım.Mage ile ana şehire qeldim bir sürü qörev işte demircilik kitabını oku dericilik kitabını oku kitapları nerden bulucazda okucaz çözemedim ki

onla ticaret yapıp alıcaksın ben onlara bulaşmadım pek sadece terzilik filan oyun açık şuanda nickim Baykusreiz
  • quote:

Bende ittifak açtım büyücüyüm de aklıma birşey takıldı bu stat vericemde ben bizimkiler mavi renk zaten fakat bakıyorum büyüyü arttıran bi özellik yok bizde.Özveri var işte dayanıklılık var okuyorum hiç biride büyü arttırıyor demiyor hangisine vericem ki =/

Mavi renkli olması demek eşyaların o statına ek yapıyor demek dostum. Yıldızlı olan statlara puan verirsen daha iyi olur. Aynı zamanda internetten iyi bir rehber araştırıp statlarını ona göre dağıtman daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • günlük cone of incense ihtiyacımızı karşılayacak görev varmı oyunda yoksa paraylamı almak şart
  • 8 lvl olacağım oyun çok zorlaştı, sıkılmaya başladım diyebilirim.
  • Bu oyunun pvp sistemi nasıl, güzelmi????
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

Bu oyunun pvp sistemi nasıl, güzelmi????

evet güzel
  • Beyelr ya Ben su tas ordu gorevinbde dev tas muhafizleri bi kontrol altına alamadım nasil aliniyo bi solermisiniz ya
  • beyler bir yardım ya savaşçı skiller hüsran ya savaşçıdan zevk aldım bi oda kötü çıktı ya
    skilleri aldık ama vurmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 3 Nisan 2011; 10:47:35 >
  • pvp sistemine bakmadım ama süperdir zaten oyun süper :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.