Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl civarında oynadım. Kafa charlardan birine sahiptim. Yeni başlayacaklara emekleri zai olmasın diye birkaç şey yazayım, şimdi charımı sattımda kurtuldum bu oyundan.

Oyun zevkli ama oyuna araba parası yatırırsan zevkli, öyle ben rune basmam, para yatırmam diyorsan önüne çıkandan tek yemeye hazır ol. Hatta astralda moblardan bile tek yersin.

PvP de ne kadar çok para yatırmışsan o kadar sağlamsın demek, senin üzerindeki itemler daha iyi olsa da, sen daha çok emek vermiş olsan da, adam parayı basmışsa seni kesebiliyor.

Oyunda sürekli bir yarış söz konusu, hiç durmadan vakit kaybetmeden astral kasmanız item upgrate yapmanız lazım. Çünkü sürekli çarpıştığınız rakipleriniz bir itemi upgrate yapıp sizden birkaç stat fazla kazansa size anormal damage ler atmaya başlıyor. Tabi sizin aradaki açığı kapatmanız pek kolay olmuyor. Geçen hafta kestiğiniz bir adamı bu hafta kesemeyebiliyorsunuz.

Oyunda klaslar arası denge diye bir şey kalmadı, healer oynayıp mage den daha fazla AOE dps yapabilirsiniz yani saçmalığın dibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

2 yıl civarında oynadım. Kafa charlardan birine sahiptim. Yeni başlayacaklara emekleri zai olmasın diye birkaç şey yazayım, şimdi charımı sattımda kurtuldum bu oyundan.

Oyun zevkli ama oyuna araba parası yatırırsan zevkli, öyle ben rune basmam, para yatırmam diyorsan önüne çıkandan tek yemeye hazır ol. Hatta astralda moblardan bile tek yersin.

PvP de ne kadar çok para yatırmışsan o kadar sağlamsın demek, senin üzerindeki itemler daha iyi olsa da, sen daha çok emek vermiş olsan da, adam parayı basmışsa seni kesebiliyor.

Oyunda sürekli bir yarış söz konusu, hiç durmadan vakit kaybetmeden astral kasmanız item upgrate yapmanız lazım. Çünkü sürekli çarpıştığınız rakipleriniz bir itemi upgrate yapıp sizden birkaç stat fazla kazansa size anormal damage ler atmaya başlıyor. Tabi sizin aradaki açığı kapatmanız pek kolay olmuyor. Geçen hafta kestiğiniz bir adamı bu hafta kesemeyebiliyorsunuz.

Oyunda klaslar arası denge diye bir şey kalmadı, healer oynayıp mage den daha fazla AOE dps yapabilirsiniz yani saçmalığın dibi :)

En güçlü class hangisi? öyle bir olay varsa oynamicamda

• quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

2 yıl civarında oynadım. Kafa charlardan birine sahiptim. Yeni başlayacaklara emekleri zai olmasın diye birkaç şey yazayım, şimdi charımı sattımda kurtuldum bu oyundan.

Allods online = Pagan online

Her patchde nerf edilecek dendi ama her patchde daha da güçlendi. Pagan oyna, para harca, herkesten çok adam keser herkesten çok ayakta durursun.

• bana yan tank tapınak şövalyesi rehberi verebilecek var mı?orjinal forumuna giriyorum rehberlerin resimleri gözükmüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Allods online = Pagan online

Her patchde nerf edilecek dendi ama her patchde daha da güçlendi. Pagan oyna, para harca, herkesten çok adam keser herkesten çok ayakta durursun.

Allods online = Pagan online, oyunu tümüyle özetleyen cümle olmuş. tebrik ederim.

Ayrıca;
    Şayet çok hırslı, ben mutlaka en iyi olmalıyım diye düşünüyorsanız araba parası yetmez. ev de dahil etmek gerek. Ama keyif almak için, boş vakitlerde oynanacak güzel bir oyun.

• quote:

herşeyiyle haklısınız hocam bende geçen sene yeter dedim bıraktım..

• *President* kullanıcısına yanıt
    Son patchten sonra paganların yeni buluşma adresi ----> #direnpagan <----
    Pagan bitti, bakalım sıra kimde......................
  • Oynamıştım.

Açıkçası beni pek fazla sarmadı çünkü okadar fazla karanlık geldi ki öfke tarafıı.

Karakter kontrolleri sıkıcı geldi bana biraz da. Bayağı yavaş geldi sizi bilemem ama.

Seven sever, sevmeyen ..
  • selam bende az önce reklamını cidden inceleyip oynamaya karar verdim :D grafiklerin wow a benzemesi etkili oldu bu konuda. ayriyetten cidden hikayesi varmış oyunun. karakter adımda muhtemelen nickim gibi olacak(henüz almamışlarsa) bi ittifak falan varsa aranıza katılmak isterim. yanlız oynanmıyor online oyun
  • Diğer Arkadaşlara katılmak durumundayım malesef.Oyunda herşey paraya dökülmüş durumda ittifak tarafında 55 level MrsReni Büyücüyüm runelerim 999-887 oyuna para dökmicekseniz baştan söyleyeyim hiç bir şey yapamıyorsunuz. full +full olsanızda taşlarınız düşükse mavi itemlı taşları yüksek bir adam sizi kesebiliyor.ki bir 7 rune taş yapmak sıfırdan neredeyse 50 tl rune lar en son 13 bi iki kişi var sanırım oyunda 13 taşlı.ha oyuna para yatırırım maddiyatım çok ii durumda derseniz çok kısa zamanda itemlarınızı full yebilirsiniz.itemlarıda artık kriyle satın alabiliyorsnuz.şunuda söyleleyeyim gold karşılığı kri almak mümkün ama en son döviz 60 filandı ki bu oyunda 100 altın bile kolay kasılmıyor.durum sadece maddiyatınıza bakıyor.ii deil bi oyuna bu kadar para yatırmam diyorsanız başka bir oyun bakmanızı tavsiye ederim(2 yıldır oynuyorum şu anda hemen hemen bırakmış durumdayım ki rune lerim çok ii bi durumda ama item yapmaya gitmek bile paralı) yeni başlıyacaklar soruları varsa yardımcı olmaya çalışırım

• Allods Online EU Ön Ödemeli Sunucusu Anatolia Guild

26 Eylül itibariyle Allods Online EU, Subscription Server olarak ön ödemeli, yani aylık belli bir ücret karşılığı oynanacak ve içinde mağazanın yer almadığı yeni Allods Online sunucusunu açacak.

Herkesin eşit olduğu ve böylece P2W ( Öde ve Kazan ) sisteminin olmadığı bir Allods Oyunun'da bizde yerimizi almak için hazırlanıyoruz.

Peki biz kimiz?

EU kapalı beta zamanında oyuna ilk olarak başlayan ve daha sonra sıkı bir arkadaşlıkla Allods Online'nın mağaza sistemi devreye girmesiyle başka oyunlarda birlikte olan çekirdek bir ekibiz. Birçok arkadaşımız bizimle kimi zaman birlikte oynamış, kimi zaman başka oyunlara geçmesine rağmen dostluğunu kaybetmemiştir. Allods Online TR sunucularının da ilk birliğini kuran ve daha sonra oyunun yönetim şekli, P2W yapısı nedeniyle oyunu bırakan İmparatorluk Birliği, Anatolia Guild'i ile tekrar 26 Eylül'de açılacak ön ödemeli sunucu ile Astral dünyasına geri dönüyor.

Siz de bizimle birlikte oyunda en iyi olmanın hırsını bir kenara bırakıp, keyif almak isterseniz aramızda sizi de görmek, belki yeni dostluklara başlamak bizi mutlu edecektir.

Ön ödemeli sunucu da birçok P2W özelliği devre dışı bırakılırken, karakter ve zindan formlarının hesaplamaları da yeni baştan yazılıyor. Patron 5, Elixir, Cursed İtem ve en önemlisi Rune'lar tarih olurken, her şey mükemmel PVP sisteminde tamamen yetenek ve birlik olmanın önemini vurgulayacak.

Ön Ödemeli sunucun fiyatı şu an için belli olmamakla birlikte genel dedikodu aylık 6 Euro ile 9 Euro arasında. İlk 7 gün Facebook sayfasını beğendiğiniz taktirde bedava oynama şansınız var. Unutmayın denemeye değer çünkü herkes eşit.

Resmi Ön Ödemeli Sunucusu hakkında daha ayrıntılı detayları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

Detaylar

Biz orda olacağız sizi de bekleriz..

İrtibat İçin

https://www.facebook.com/groups/1417730211773489/

• merhaba arkadaşlar bir private serverda oynuyorum.birkaç sorum olacaktı.zaeyi nerden gidebilirim?birde recruitment center portal görevi var.key to the recruitment center portal diye birşey vermişler.birde slotlar var onları öldürüyorum.sonra bu key to the recruitment center portal itemini ölen hedefin üzerinde kullanıyorum hiçbirşey olmuyor.türkçesi işe alım merkezi oluyor.nasıl yapcam bu görevi?birde item shopta bundles herhalde silkroaddaki avatarlar oluyor ve runes tools herhalde taşlar oluyor ve sanki birkaç bişeyler daha açılmıyor.pvpnin isminide söyleyeyim.allodspvp ismi.linkide bu.http://allodspvp.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürcan4 -- 4 Aralık 2013; 3:04:06 >
  • 1 nisan tarihinde (şaka değil) Kuzey Amerika, Türkiye ve Avrupa serverları birleşiyor. Yeni bi firma satın aldı oyunu 5.0 update i ile birlikte birleşim gerçekleşecek tabi tekrar Türkçe dil seçeneği ile birlikte oynayabileceğiz. Detaylı bilgiler Allods Türkiye nin sitesinde var isteyen bakabilir. Fiyatlar daha ucuz olacak diyorlar.
  • Sunucular birleşti. Kurlar düşmüş fiyatlarda baya düşmüş yönetim çok iyi. 2 Sunucu var biri normal sunucu öbürü ise aylık ödemeli olan. Eski hesaplarını taşımak isteyenler siteye girip adımları izlesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Sunucular birleşti. Kurlar düşmüş fiyatlarda baya düşmüş yönetim çok iyi. 2 Sunucu var biri normal sunucu öbürü ise aylık ödemeli olan. Eski hesaplarını taşımak isteyenler siteye girip adımları izlesin.

Eskisinden iyi mi yönetim falan? Öyleyse dönebilirim, bayadır girmemiştim zaten
  • quote:

quote:

Sunucular birleşti. Kurlar düşmüş fiyatlarda baya düşmüş yönetim çok iyi. 2 Sunucu var biri normal sunucu öbürü ise aylık ödemeli olan. Eski hesaplarını taşımak isteyenler siteye girip adımları izlesin.

Eskisinden kaliteli olduğu için döndüm zaten ama bakalım şuanki pc külüstür oynatmıyor fazla

• quote:

quote:

quote:

Eskisinden kaliteli olduğu için döndüm zaten ama bakalım şuanki pc külüstür oynatmıyor fazla

Oyuncu sayısı nasıl indiriyorum birazdan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyuncu sayısı nasıl indiriyorum birazdan

Kalabalık baya

• şuan hangi serverda oynuyorsunuz bende yeni başlamayı düşünüyorum beraber oynayabiliriz
  • Beyler ben de geliyorum taraf hangisisiniz klan kurup oynarız ?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.