Şimdi Ara

Alma Hastaligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gecen gun Kadikoy'e gittim arkadasimla. Kaykay malzemesi satan yerler var oraya girdik. Arkadasim zimpara aldi ve ben de dayanamayip aldim zimparam sifir oldugu halde. Dun de kaykay cantasi aldim. Arkadasim vida aldi benim kullandiklarim daha iyi olmasina ragmen ben de kendime aldim. Bir arkadas "Hangi zippo daha iyi?" diye konu acmis kendim sigara kullanmadigim halde zippo aldim Pisman degilim ama kendimi tutamiyorum. Ailemin maddi durumu iyi oyle pahali seyler almiyorum ama bazen iyice sacmaliyorum. Bu sorunu nasil cozebilirim lutfen yardim edin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de vardı o hastalık, bir süre sonra geçiyor, ne kadar gereksiz harcama yapmışım diyorsun, ama paran da boşa gitmiş oluyor bu sürede, tavsiyem bir şey alacağın zaman durup 2 dk düşünmen ve eğer gerçekten ihtiyaç ise veya çok çok istediğin bir şeyse alman, bu şekilde önleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

bende de vardı o hastalık, bir süre sonra geçiyor, ne kadar gereksiz harcama yapmışım diyorsun, ama paran da boşa gitmiş oluyor bu sürede, tavsiyem bir şey alacağın zaman durup 2 dk düşünmen ve eğer gerçekten ihtiyaç ise veya çok çok istediğin bir şeyse alman, bu şekilde önleyebilirsin.

Dusunsem bile direk gidiyor aliyorum kendime engel olamiyorum

• bir süre sonra geçiyor, zamanla engel olmaya başlıyorsun ama maddi kaybın büyük olabilir, daha kısa sürede sonuç almak için Lustral diye bir ilaç var, reçetesiz de satılıyor ve ucuz, onu deneyebilirsin, etkisi vardır bu konuda, ama ilaçsız kendi kendine çözmeye çalışırsan daha iyi olur, ilaç sonuçta yoğun kullanımda böbrekte birikim yapıyor, Lustral alırsan 50'lik olanından al 100 lük alma, çok ilaç almak iyi değil, günde 1 tane 50'lik al yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

bir süre sonra geçiyor, zamanla engel olmaya başlıyorsun ama maddi kaybın büyük olabilir, daha kısa sürede sonuç almak için Lustral diye bir ilaç var, reçetesiz de satılıyor ve ucuz, onu deneyebilirsin, etkisi vardır bu konuda, ama ilaçsız kendi kendine çözmeye çalışırsan daha iyi olur, ilaç sonuçta yoğun kullanımda böbrekte birikim yapıyor, Lustral alırsan 50'lik olanından al 100 lük alma, çok ilaç almak iyi değil, günde 1 tane 50'lik al yardımcı olur.

Annem eczaci bir sorayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.