Şimdi Ara

Almak istediğiniz araba ve kullandığınız araba nedir? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
2
Favori
24.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota Auris kullanıyorum Audi A4 inşallah yakın zamanda...
  • Arabam yok, ailemin şahin 131 i var, onu kullanıyorum..

Klıması olsa çok memnunun birde 5 vites olsa,, 84 model,, şu aralar 94 model takılıyor.. trafiğe çıkış 2000.
    Klıma fanı açılınca, 70km ile giderken motor sesi duyulmuyor, o derece iyi bakıyorum,,
    herkes abartı için uraşır, ben ise ufak bir seste tamirciye, tamirci bulamaz, ne güzel çalışıyor işte, daha ne istiyon diye dükkandan kovdu beni, vurdu bana amcaa vurduuu

Konunun özeti, abi 90 ların modeli olan, mıtsubıshı, toyota, hundai,, tipinde arabalara hastayım, temiz olsun klimalı olsun yeter bana,, yüksek model yeni arabayı sevmiyorum... http://www.arabahaberleri.org/wp-content/uploads/2015/03/toyota-2el-eski-kasa.jpghttp://bestsellingcarsblog.com/wp-content/uploads/2001/01/Toyota-Corolla-Japan-1995.jpg
    http://momentcar.com/images/mitsubishi-galant-1990-9.jpg üstteki o neci yaww gereksiz ,,
    http://consumerguide.com/wp-content/uploads/2014/07/90803011990102.jpg

İstediğim araba şahin in, klimalısı , çünkü yeni arabada cengiz kurtoğlu dinleyemem ben,, , onun derdindenyim, sürüş keyfinden bağanek, illede Cengiz Kurtoğlu, sağa ve sola birer Pioneer, bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 22 Şubat 2017; 13:21:46 >

• Hayaller 73 model bir vosvos hayatlar tabana kuvvet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1973 ANADOL STC-16
  • Kullandığım A180d AMG istediğim C220d.
  • Kendi aracım yok, aile aracımız olarak 1.4 Tsi Golf var 2007 model. F20 118i hiç fena olmazdı benim için. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabam yok. Almak da istemiyorum.
  • astra h 2006 kullanıorum hayalim bmw f30
  • 1999 Nissan Maxima var , Yeni kasasını almak isterim yada yeni kasa passat veya mercedes .
  • Hyundai Getz 1.4 Dohc Start var. Almak istediğime aracımı satınca karar vereceğim.
  • Şöyle hasarlı falan ucuz yollu bir f10 olabilir, hafiften de modifiye yaptırır yıllarca binerdim.

Şuanki i20
  • BMW 4.20d kullanıyorum. Bir daha dizel araç almam. Özellikle BMW alıyorsam 4x4 hiç almam. Zevk vermiyor araç. Kullanmak istediğim ise Ford Mustang 2015-2016.
  • Almak istediğim araba değil de alacağım araç diyeyim audi a5

kendi aracım honda civic 2011 satıp almayı düşünüyorum işte

Hayalimdeki araç mercedes sls
  • Daihatsu Coure Low Grade 1.0 Siyah almak isterim ilk arabamı. İlerisini goremiyorum su anda :)

• Kullandığım araba Tofaş Şahin

Kullanmak istediğim araba : Tofaş harici herhangi bir araba.

• Mercedes CLA 180 veya Seat Leon 1.4 TSI FR - Şuan aracım yok yaza hayırlısı umarım. :)
  • Corolla kullanıyorum, yeni Panamera Turbo almak isterdim.

• Şuan polo 1.2 trenline var bunu almadan önce çok istiyordum polo almayı aldım şimdi gözü daha yukarı diktik doyumsuzluk mu zevk mi bilemedim :))) şuan fırsatım olsa golf veya bmw 1.16 alırdım volkswagen gerçekten kaliteli araç her zaman seçeneklerde olmalı :)
  • 2006 Honda City kullanıyorum,
    Almak istediğim araba Leon fr 150 Act dsg veya volvo s60 1.5D

İmkansız gibi bu fiyatlar ile
  • Kendime ait arabam yok . Aklimdaki araba Honda civic 2007 2012 olanlari. Alma imkanım oldu fakat başka sorunlar çıkınca alamadım . Nasip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 22 Şubat 2017; 14:38:44 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.